70125011 Få et tilbud
Klassiske Costa Rica

Klassiske Costa Rica

Costa Rica er en naturskøn perle, fyldt med oplevelser for den eventyrlystne og på denne rejse bliver der rig mulighed for at opleve alt fra vandfald og varme kilder til grønne skove og rygende vulkaner i Arenal og den frodige natur på vandreture i San Jose Valley.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

10 dage fra 31.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Klassiske Costa Rica

Klassiske Costa Rica. Oplev de fabelagtige smukke naturlige vidundere på denne klassiske Costa Rica-tur.

Costa Rica er et sandt paradis for vilde dyr. Omkring 25 procent af dette mellemamerikanske land, er dækket af beskyttede skove. Landet har længe være i front inden for bæredygtig turisme og økoturisme. De rige skove i Monteverde Cloud Forest Biological Reservatet, er kendt for det forbløffende fugleliv, og for den kilometer lang zip-line, hvor du hænger på hovedet og kan nyde udsigten på tæt hold.

Unikke oplevelser

Brusende vandfald, smaragdgrønne skove og dampende varme kilder venter på dig i Arenal. I San José-dalen vil imponerende vulkanske toppe og vilde romantiske landskaber tage pusten fra dig. Sidst men ikke mindst, kan venter kajaksejlads, snorkling og solbadning på de uspolerede sandstrande ved Manuel Antonio, Stillehavets perle.

Vil du besøge andre lande i Central- og Sydamerika eller blive et par dage længere i Costa Rica? Intet problem – vi opretter gerne et skræddersyet rejsetilbud, der svarer 100% til dine ønsker. Din drømmerejse er kun et par klik væk – kontakt os!

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Costa Rica er en naturskøn perle, fyldt med oplevelser til den eventyrlystne.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Costa Rica

I dag begynder din rejse til Costa Rica og allerede samme dag lander du i hovedstaden San José.

Dag 1-2: San José og Central Valley

Ved ankomsten til San José bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel for natten, det smukt beliggende Xandari Resort & Spa. Og selve udsigten fra resortet er den perfekte introduktion til de naturoplevelser, der venter de kommende dage. Resortet ligger hævet op over en dal, og hvis tiden tillader det kan du få en forsmag på Costa Ricas smukke natur med en gåtur gennem frugtplantager og forbi kaffetræer og små vandfald. Costa Ricas hovedstad er omgivet af et frodigt og grønt landskab i dalen mellem bjergkæderne i Mellemamerika og høje vulkanske toppe. Oplev også diverse museer, spansk kolonihistorie, moderne kunst, markeder og et aktivt natteliv.

Dag 2-5: Arenal

Idag begynder eventyret for alvor, når kursen sættes mod den smukke Arenal-region, der er det perfekte udgangspunkt for at udforske Costa Ricas højland med sine vulkanske toppe, gamle huler, varme kilder og nationalparker.
I bliver hentet på resortet og turen går gennem maleriske landskaber mod byen La Fortuna og jeres hjem for de næste 3 nætter det charmerende Arenal Kioro, der ligger med en fantastisk udsigt til den mægtige Arenal Vulkan.

Udflugter:
Udforsk trætoppene i Arenal National Park
Tag på en fascinerende vandretur gennem Arenals trætoppe, hvor du bevæger dig af de de berømte hængebroer i Arenal National Park. I selskab med din lokale guide tager du på en afslappet vandretur på det tre kilometer lange net af hængebroer, der snor sig gennem den tætte skov. Hvis du er heldig, kan du få øje på brøleaber, edderkopaber, kapucineraber, flokke af farverige fugle, sommerfugle og bæltedyr på din tur gennem junglens trætoppe!

Vulkansk vandretur, varme kilder og aftensmad ved Arenal-vulkanen
Hvis du aldrig før har set vulkanske landskaber, er denne dagstur en fantastisk måde at se en aktiv vulkan fra et sikkert udsigtspunkt. Efter morgenmaden på dit hotel, går turen til den nordvestlige side af Arenal-vulkanen, der ligger mindre end en halv times kørsel væk. Ved ankomsten går turen til fods af Las Coladas vandrestien gennem tropiske regnskove og forbi fascinerende lavaformationer, der blev dannet for næsten tre årtier siden. Hold også øje med områdets flora og fauna, da du med lidt held måske støder på en række arter af aber, dovendyr og fugle, herunder tukaner og høge. Stien slutter ved et udsigtspunkt, hvorfra der er en spektakulær udsigt over vulkanen og når vejret og udsynet tillader det, kan du se den glødende lava løbe ned ad bjergsiden. Efter dagens vandretur er det blevet tid til lidt forkælelse og afslapning af musklerne. Du fortsætter til Ecotermales varme kilder, hvor et beroligende bad i kildens opvarmede termiske vand venter. Herefter nydes en lækker middag, inden turen går tilbage til dit hotel.

Frøernes natteliv i Arenal Oasis
Oplev eksotiske vilde frøer og andre natdyr på denne natlige udflugt. Arenal Oasis er et privat reservat for Costa Ricas mange frøarter, og er hjemsted for ikke mindre end 28 forskellige af slagsen. Turen starter med en fortælling fra en lokal naturguide, der fører dig gennem skjulte stier i regnskoven. Her hører du om, hvordan den tætte underskov og de naturlige damme skaber det ideelle habitat for de mange forskellige frøarter. Lyden fra koret af kvækkende frøer følger dig hele vejen, forberede dig på mødet med den storslåede rødøjede løvfrø med sine lodret spaltede pupiller. Hold også øje med andre natlige væsner, herunder slanger, firben og insekter, der er ægte eksperter i camouflage. Inden hele oplevelsen afsluttes med en kølig forfriskning kommer du også til at opleve frøerne parringsritual.

En dag i Caño Negro naturreservat
Naturreservatet Caño Negro er en sand skattekiste, når det kommer til øko-turisme og naturens rigdom. Dette enorme vådområde med dets artsrige flora og fauna betragtes som en særlig værdifuld biodiversitetszone, og det vil du med egne øjne opleve på dagens udflugt. Efter morgenmaden på hotellet, går turen i selskab din lokale guide til den charmerende lille landsby Los Chiles. Undervejs til byen bliver man nærmest fortryllet af det skiftende landskab, der glider forbi på den to timers køretur til grænsen til Nicaragua. Ved ankomsten er der tid til at nyde lidt snacks og en kølig forfriskning,inden du begiver dig ud på en bådsafari i vådområderne. Caño Negro, der er hjemsted for hundreder af fuglearter, er et sandt paradis for fugleelskere. Men du kan også være heldig at spotte andet dyreliv i området, heriblandt det grønne basilisk firben, leguaner, flodskildpadder, kaimaner og jaguarer. På båden skal du holde øje med dovendyr, aber, flagermus, farvestrålende firben og en række interessante træer og blomster, der er kun findes i disse vilde vådområder. Turen afsluttes med en lækker frokost ved flodbredden inden det er tid til at vende tilbage til Arenal.

Dag 5-8: Manuel Antonio

Efter de mange oplevelser i området ved Arenal, går turen nu mod det uspolerede kystområde ved Manuel Antonio National park og byen Manuel Antonio, der fungerer som porten til de frodige tropiske regnskove i parken.
Dit hjem for de næste 3 nætter er det hyggelige lille boutique hotel Plaza Yara, der ligger blot 10 minutters kørsel fra indgangen til selve nationalparken.

Udflugter:
Vandreture i Manuel Antonio National Park
En vandre-safari i Manuel Antonio National Park er den perfekte måde at udforske dette frodige regnskovsområde. Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og nu venter en spændende vandretur ad parkens mest populære vandrestier. Undervejs vil du lære om regnskoven og dens naturlige rigdom, alt imens I er på udkig efter de forskellige arter af aber, der kun findes i denne park. Omkring halvvejs gennem turen, når I stranden, hvor der vil være tid til at hvile benene og nyde kystlandskabet og måske også tage en dukkert i havet, inden turen fortsætte gennem regnskoven, hvor du med lidt held vil se både eksotiske fugle og sommerfugle, en række orkideer og tropiske planter og dovendyr undervejs.

Kajakroning og snorkling i Biesanz Bay
Nyd en snorkel- og kajaktur i den smukke Biesanz Bay, hvor du i selskab med din lokale guide ror forbi små øer alt imens vandfugle flokkes langs kysten. Undervejs gøres der et kort stop i Biesanz Bay for at strække benene lidt. Herefter fortsætter du med at udforske bugtens rige dyreliv under havets overflade med snorkel og dykkerbriller. Med lidt held vil du se papegøjefisk, søstjerner, havfisk og endda måske de sky havskildpadder. På vejen tilbage til Quepos Pier kan du nyde synet af pelikaner, flyvefisk og andre eksotiske havdyr, inden en lækker frokost venter i selskab med dine lokale værter.

Dag 8-9: San José og Central Valley

Fra Manuel Antonio sættes kursen nu tilbage mod hovedstaden San José, hvor den sidste nat tilbringes på Xandari Resort & Spa inden rejsen atter går tilbage mod Danmark.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Efter en masse skønne naturoplevelser i Costa Rica, lander du i dag i Danmark igen.

Fotogalleri

Priseksempel

10 dage fra 31.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 31.500 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 8.000 kr. pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Skandinavien til San José tur/retur
 • Flyskatter
 • 1 nat på Xandari Resort & Spa (Prima Villa) inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Arenal Kioro (Suite) inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Plaza Yara (Suite) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Xandari Resort & Spa (Prima Villa) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationen, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanet Concierge Service - tilgængelig 24/7 under rejsen
 • Fuld CO2-kompensation

 

Tilkøb til rejsen
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Tal med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning | MyPlanet Rejser

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning

 • Magiske dyre- og naturoplevelser
 • Fantastisk indkvartering under rejsen
 • Meget høj standard

17 dage fra 71.000 kr pr. person

Klassiske Costa Rica

Klassiske Costa Rica

 • Oplev den imponerende Arenal vulkan
 • Vandre langs hængebroer gennem trætoppene
 • Regnskov og sandstrand i Manuel Antonio

 

10 dage fra 31.500 kr pr. person

Rejse til Costa Rica - eventyr og strand

Costa Rica - eventyr og strand

 • Store naturoplevelser - dyreliv og vulkaner
 • Badeferie
 • Eventyr, adrenalin og spændende aktiviteter

11 dage fra 44.550 kr pr. person