70125011 Få et tilbud
Eventyr i Vietnam og Cambodja

Eventyr i Vietnam og Cambodja

Vietnam og Cambodjas største højdepunkter på en og samme rejse. Gå på opdagelse i historiske Hanoi. Sejl på den smukke Ha Long Bay. Oplev Hoi An og kejserbyen Hue og rejs fra Ho Chi Minh City gennem Mekong Deltaet til Phnom Penh og afslut rejsen ved de imponerende templer ved Angkor.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 34.155 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

På denne spændende rejse til Vietnam- og Cambodja venter en perfekt kombination af kulturelle højdepunkter og betagende natur. Se de storslåede templer ved Angkor Wat og mærk historiens vingesus i Cambodjas hovedstad Phnom Penh. Hanoi og Ho Chi Minh City i Vietnam vil overvælde dig med deres kontraster af historie og moderne storby, deres energi og pulserende byliv. Slap af på et krydstogt i Ha Long Bay og nyd bugtens fascinerende skønhed med de dramatiske limstensklipper, der rejser sig op over bugten. Besøg kejserbyen Hue på bredden af ​​Song Huong floden og gå på opdagelse i den charmerende gamle handelsby Hoi An. Også Mekong Deltaets flydende landsbyer og markeder er et de mange højdepunkter rejsen gennem Vietnam og Cambodja, hvor du uden tvivl vil opleve noget af det bedste, disse to lande har at byde på.

 

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Vietnam og Cambodjas største højdepunkter på en og samme rejse.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag begynder din rejse til Vietnam og Cambodja.

Dag 2-4: Hanoi

Vietnams charmerende og historiske hovedstad er første stop på din rejse rundt i Vietnam og Cambodja. Byen emmer af liv og stemning og byder på et væld af oplevelser lige fra de imponerende monumenter og historiske bygninger til livlige natmarkeder og smalle gader med bygninger, der vidner om landets fortid under fransk koloniherredømme.
Ved ankomsten til Hanoi bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel for de næste 2 nætter, det elegante Silk Path Hotel, der ligger blot 10 minutters gang fra Hanois gamle bydel. Efter tjek ind på hotellet er resten af dagen til fri disposition til at udforske den charmerende hovedstad på egen hånd. Det kan anbefales at lægge vejen forbi den charmerende “Train Street”, hvor små hyggelige caféer ligger side om side klods op af togskinnerne blot en meter fra, hvor toget med jævne mellemrum kører forbi. En virkelig speciel oplevelse.

Udflugter:
Byrundtur og templer i Hanoi med privat guide
Dagen byder på en af de bedste måder at opleve Hanoi på nemlig med cykel-rickshaw.
Fra dit hotel går turen mod det lille og simple hus, hvor revolutionslederen Ho Chi Minh tilbragte sine år i Hanoi. I den historiske bygning kan du se nogle af hans personlige genstande og redskaber fra tiden hvor han ledede Nordvietnam i krigen mod USA.
Herfra sættes kursen mod den imponerende West Lake for at beundre Tran Quoc Pagoden, der er mere end 1500 år gammel, og er den ældste buddhistiske pagode i byen. Turen fortsætter herfra til det storslåede taoistiske Quan Thanh-tempel fra det 11. århundrede, der ligger i skyggen af ​​et stort banyan-træ. En gammel helligdom i nærheden huser en smuk statue af den fremtrædende Tao-gud Tran Vu. Senere på eftermiddagen venter Vietnams ældste nationale universitet og det smukke litteraturtempel fra det 11. århundrede. Templet er især berømt for sin traditionelle vietnamesiske arkitektur. Du kan få et indblik i Vietnams koloniale og moderne historie i Hoa Lo-fængslet eller "Hanoi Hilton", hvor franskmændene fængslede vietnamesiske politiske fanger, men som også blev et berygtet krigsfængsel under Vietnam-krigen, hvor især amerikanske krigsfanger blev holdt fanget. Når man går gennem resterne af det gamle anlæg og ser de mange udstillinger, er det svært ikke at blive berørt af den barske historie, som Hanoi Hilton gennem tiden har dannet rammerne om.

Dag 4-5: Med junke på Ha Long Bay og Lan Ha Bay

Fra Hanoi sættes kursen nu mod den maleriske Ha Long Bay. Ha Long Bay i Tonkin bugten er på UNESCO’s verdensarvsliste, og når man ser den maleriske bugt med det blågrønne vand og de imponerende limstensklipper, er det ikke svært at forstå, hvorfor lige netop denne smukke og nærmeste magiske bugt har fået sin plads på den liste.
Ved ankomsten til Hon Gai Harbour og Ha Long Bay, går du ombord på dit hjem for natten, den traditionelle junke Dragon Pearl. Efter check-in kan du nyde en velkomstdrink, lære din besætning at kende og modtage en kort sikkerhedsbriefing, og alt imens du spiser en lækker frokost, sætter junken sejl og kursen mod den fortryllende Bai Tu Long Bay.

Udflugter:
Med traditionel junke rundt i Ha Long Bay.
Du vil helt sikkert blive betaget af de fascinerende klippeformationer, som glider forbi under din rolige sejlads gennem Ha Long Bugten. Fra båden vil det blive muligt at tage på kajakselads i fiskerlandsbyen Cap La, inden du vender tilbage til junken for at nyde en kølig drink alt imens solen går ned over bugten og middagen nydes ombord.
Næste morgen nydes morgenmaden, mens kursen sættes mod de imponerende drypstenshuler Thien Canh Son. De store drypstenshuler består af 3 enorme grotter, hvor fascinerende formationer af både stalaktitter og stalagmitter giver fantasien frit spil. Tilbage på junken venter en frokostbuffet, som nydes alt imens turen går tilbage til havnen. Her bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil køre dig til lufthavnen i Hanoi, hvorfra der flyves til den gamle kejserby, Hué, i det centrale Vietnam.

Dag 5-7: Hue

Den gamle kejserlige hovedstad Hue ligger ved udmundingen af ​​Parfumefloden og er omdrejningspunktet for den vietnamesiske ”riskurv” der er betegnelsen for området mellem den mægte Mekong flods og den Røde Flods floddeltaer.
Ved ankomsten til Hué bliver du igen mødt af den lokale repræsentant, der vil køre dig til dit hotel og hjem for de næste 2 nætter. Omgivet af frodige tropiske haver lidt uden for Hué finder man det charmerende Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa. Stedet formår på fornemmeste vis at kombinere den traditionelle vietnamiske stil med moderne faciliteter, og er det perfekte sted at slappe af og nyde freden og roen efter en dag med oplevelser i og omkring Hué.

Udflugter:
Hué: Den forbudte bys hemmeligheder med privat guide.
Hué var Vietnams hovedstad og kejserby fra 1802 til 1945. Kejserne herskede fra Citadellet – et stort kompleks, der i dag er på UNESCO’s verdensarvsliste, og langsomt sættes i stand til fordoms storhed, efter at det blev slemt beskadiget af bombardementer under Vietnamkrigen.
Den inderste del af Citadellet kaldes for Den Forbudte Lilla By, og den kunne i sin tid nemt måle sig med Den Forbudte By i Beijing. Når man man går rundt mellem resterne af paladser, templer, biblioteker og andre bygninger i komplekset, kan man kan tydeligt fornemme den luksus, som kejserne og hoffet omgav sig med.

På din opdagelsesrejse gennem den Forbudte Lilla By besøger du kejserne Tu Ducs og Minh Mang imponerende mausolæer. Du besøger også tempelkomplekset Chua Thien Mu med sin ikoniske 7 etagers høje pagode, der er dedikeret til den himmelske dame og ligger smukt ned til Parfumefloden, der har fået sit navn pga. duften fra de mange blomsters kronblade, der faldt ned i floden fra de omkringliggende plantager for mere end 100 år siden.
Fra Citadellet går turen med Cyclo eller trishaw til den lille landsby Duong No, hvor Ho Chi Minh tilbragte sin barndom. Hans barndomshus er den dag idag blevet restaureret af landsbyens beboer som en hyldest til deres store leder og fader. Fra landsbyen kan du gå en kort tur langs flodbredden og se det meget smukke Am Ba tempel, inden turen går tilbage til dit resort.

Dag 7-9: Hoi An

Turen fra Hué til Hoi An tager ca. 3 timer og går igennem den 6 km lange Hai Van tunnel, der er den længste af sin slags i Sydøstasien. Ved ankomsten til Hoi An bliver du kørt til dit hotel, det smukke Hoi An Boutique Hotel, der ligger lige ned til stranden lidt uden for byen. Efter tjek ind er dagen til fri disposition og du kan slappe af i solen eller tage ind til Hoi An og gå på opdagelse i byen på egen hånd.
Lysegule huse med farvestrålende bougainvilleaer, der klatrer langs husmure og tage, glødende lanterner lavet af silke, traditionelt klædte kvinder med spidse stråhatte, farverige markeder - den idylliske by Hoi An vil helt sikkert tryllebinde dig. Især om aftenen, når man krydser lysenes bro ind til den gamle bydel, hvor lanterner i alverdens farver danner et nærmest lysende loft over byens smalle gader, mærker man byens helt særlige stemning og charme.

Udflugter:
Hoi An: På sporet af den berømte fortid med privat guide
Hoi An er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og i dag venter en tur gennem byens smalle gader med din lokale guide. Hoi An var en blomstrende handelshavn fra det 15. til det 19. Århundrede, og byen emmer den dag i dag stadig af liv og stemning.
Turen tager dig gennem gågaderne i byens velbevarede og charmerende gamle bydel med dens maleriske og historiske små bygninger forbi templer, købmandshuse og pagoder. Hoi An bærer præg af både fransk, vietnamesisk, kinesisk og japansk indflydelse. Kryds den ikoniske 400 år gamle overdækkede japanske bro, og lær mere om broens historie fra din guide. Besøg Chaozhou Chinese Congregation Hall med dens detaljerede træudskæringer på væggene og bjælkerne. Udforsk det pulserende lokale marked, der sælger farverige varer, krydderier og eksotiske frugter. Markedet er især kendt for sin lokalt producerede silke og en separat del af området er derfor dedikeret til skrædderne. Her kan du også kan afpøve dine handelsevner, når du prutter om prisen med de lokale handlende.

Dag 9-11: Ho Chi Minh City (Saigon)

Fra Hoi An fortsætter rejsen sydpå til Ho Chi Minh City. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra der flyves til Sydvietnams moderne og pulserende “hovedstad” Ho Chi Minh City.
Ho Chi Minh, også kendt som Saigon, er en af de mest spændende byer i Vietnam og et “must” på en rejse rundt i landet. Livet i Ho Chi Minh City lever døgnet rundt, og byen er altid fyldt med motorcykler, biler og cykler. Byen står desuden i stærk kontrast til Hanoi med sin mere moderne og teknologiske livsstil, men man oplever alligevel overalt små traditionelle gadekøkkener, der byder på alt fra friske forårsruller, den berømte nudelsuppe, Pho, og de lækre baguettes “Banh Mi”.
De 2 nætter i Ho Chi Minh City tilbringes på det lækre og moderne Liberty Central Saigon Centre Hotel, der er perfekt beliggende i hjertet af byen. Hotellets værelser er alle stilfuldt og moderne indrettede, og på hotellet finder man desuden en lækker pool, hvor man kan nyde en kølig dukkert efter en dag med oplevelser i Saigons gader.

Udflugter:
Saigons højdepunkter med privat guide
I selskab med din private guide bevæger du dig ud i Saigons gader og virvaret af scootere, cykeltaxaer, fodgængere, biler og lastbiler. Første stop på dagens tur er den imponerende Notre Dame Katedral bygget af materialer importeret hele vejen fra Frankrig. Tæt ved katedralen ligger det centrale postkontor, der bærer tydeligt præg af landets kolonitidshistorie. I dag er postkontoret et miks af souvenirbutikker og postkontor, men man kan stadig se den imponerende arkitektur og udsmykning fra den gang stedet blev bygget.
Herfra går turen videre til det imponerende præsidentpalads, der fungerede som regeringens hovedkvarter under Vietnamkrigen, der af vietnameserne bliver kaldt “Den amerikanske krig”. Turen slutter i Saigons China Town og Thien Hau Templet, der er dedikeret til den kinesiske havgud Mazu.
Efter turen bliver du kørt tilbage til hotellet, hvorefter dagen er til fri disposition. Besøg evt. det store Ben Thanh Market, hvor du kan købe alt fra souvenirs og tøj til frisk fisk og vietnamesisk kaffe samt andre lokale delikatesser. Skulle du have lyst til at dykke dybere ned i Vietnams krigshistorie, kan et besøg på krigsmuseet absolut anbefales.

Dag 11-12: Can Tho

Idag forlader du Saigons travle gader og sætter kursen mod Mekong Deltaet og byen Can Tho, en tur på ca. 4 timer. Ved ankomsten til Can Tho indlogeres du på det charmerende Victoria Can Tho Resort, der er smukt beliggende lige ned til Hau Floden, som du også kan gå langs ind til selve byen Can Tho.
Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition til evt. at slappe af ved resortets lækre swimmingpool og lade op til morgendagens udflugt.

Udflugter:
Flydende markeder med både der bugner af frugt og byrundtur i Can Tho.
Tidlig morgen er der afgang med båd til det flydende marked ved Cai Rang, hvor snesevis af både sejler rundt i et farverigt virvar og sælger alt fra frugt og grøntsager til friskfanget fisk. Det er et fantastisk syn at se de handlende navigere rundt på vandet i deres propfyldte både, alt imens de gør den ene handel efter den anden eller sågar tilbereder nudelsuppe på et lille blus, de har med ombord.
Efter en begivenhedsrig morgen på vandet går turen mod Can Tho og Can Tho Museum. Museet huser mere end 5.000 genstande og værdifulde historiske relikvier fra Mekong Deltaet. Her lærer du alt om lokalt landbrug, livet ved floden og den fredelige sameksistens mellem de vietnamesiske, kinesiske og khmeriske etniske grupper, der har gjort deltaet til deres hjem. Herfra fortsætter turen til Binh Thuy Ancient House. Huset, der blev bygget af to generationer af Duong-familien og færdiggjort i 1911 er et fremragende eksempel på sammensmeltningen af fransk kolonistil og orientalske arkitektoniske elementer, og er et af de få huse i fransk kolonistil, der er tilbage i byen. Pga. sin unikke arkitektur, har huset også dannet kulisse for et væld af film, deriblandt det franske drama “The Lover” fra 1992. Efter dagens udflugt sættes kursen mod grænsebyen Chau Doc.

Dag 12-13: Chau Doc

Chau Doc ligger i Mekong Deltaet lige på grænsen mellem Vietnam og Cambodja. Selve byen ligger på vestbredden af ​​Hau-floden og denne geografiske placering har historisk set gjort Chau Doc til et vigtigt regionalt handelscenter. Fra det hellige bjerg Nui Sam har du en fremragende udsigt over det omkringliggende område og til den modsatte bred.
I Chau Doc tilbringes natten på det dejlige Victoria Chau Doc Hotel. Hotellet er bygget i typisk kolonistil og nyder godt af en skøn beliggenhed lige dér, hvor Bassac floden møder Chau Doc floden. Efter ankomsten til hotellet er eftermiddagen og aftenen til fri disposition. Hvis tiden tillader det, kan du begive dig på opdagelsen i byen, der byder på et herligt og farverigt miks af kulturer, idet byen er hjem for adskillige etniske grupper såsom cham, khmer, vietnamesere og kinesere.

Dag 13-15: Phnom Penh

Det er blevet tid til at vinke farvel til Vietnam og krydse grænsen ind til nabolandet Cambodia, hvor nye og flere oplevelser venter. Du bliver hentet på hotellet i Chau Doc og kørt til molen, hvorfra turen går med speedbåd til Cambodjas hovedstad, Phnom Penh. Turen tager ca. 7 timer og ved ankomsten til molen i Phnom Penh, bliver du hentet og kørt til dit hotel for de næste to nætter, det charmerende boutique hotel Villa Langka, der ligger blot få minutters gang fra det imponerende uafhængighedsmonument.
Phnom Penh emmer af historie, og især bringes man tilbage tiden under den berygtede diktator Pol Pot. Mange af byens seværdigheder fortæller historien om folkedrabet, og selvom det til tider kan være en barsk oplevelse, så er årene fra 1975 til 1979 også en vigtig del af landets historie, som man ikke må snyde sig selv for at lære om.
Men Phnom Penh er ikke kun en by med barske historier. Der er smukke templer, det imponerende kongepalads, de livlige markeder, fantastiske restauranter og så er der FCC eller Foreigners Correspondents Club, hvor udenlandske journalister samledes for at rapportere og diskutere deres historier under krigen mellem Cambodia og Vietnam. Og det kan varmt anbefales at besøge baren her og nyde en kølig drink, udsigten over Tonle Sap floden og det trafikale virvar på gaden neden for.

Udflugter:
På rejse gennem Phnom Penhs historie med privat guide
Dagens udflugt starter med et besøg ved det smukke kongepalads og den tilstødende sølvpagode ved bredden af ​​Tonle Sap og Mekong floderne.
Herfra går turen til Wat Phnom, der ligger i 27 meters højde på byens eneste bakke. Efter et besøg ved det fredfyldte tempel tager turen nu en lidt anden drejning. Du besøger Tuol Sleng Genocide Museum, der fortæller historien om folkedrabet i årene under det tyranniske Khmer Rouge regime. Stedet fungerede som fængsel for “politiske” fanger, der især var repræsenteret af veluddannede personer såsom læger og lærere. Derfor gør det også et ekstra stærkt indtryk, når man hører, at stedet oprindeligt var en skole inden Khmer Rouge omdannede det til fængsel. Efter en øjenåbnende og til tider lidt barsk tur gennem en mørk del af Cambodjas historie, er det tid til at opleve nutidens mere sprudlende Phnom Penh, når du besøger de farverige markeder og nyder den afslappede atmosfære ved floden.

Dag 15-17: Siem Reap

I dag går turen til rejsens sidste, men nok også største højdepunkt, byen Siem Reap og de imponerende templer ved Angkor.
Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Phnom Penh, hvorfra der flyves til Siem Reap. Her bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil køre dig til dit hotel for de sidste to nætter, det lækre boutique resort Shinta Mani Shack, der er perfekt beliggende i det rolige franske kvarter blot et kvarters gang fra Siem Reaps livlige natmarked og et kvarters kørsel fra Angkors imponerende templer.
Siem Reap er naturligvis mest kendt for det berømte tempelkompleks ved Angkor, men byen byder også på alt fra farverige markeder til et bredt udvalg af kulinariske oplevelser, der spænder lige fra det traditionelle gadekøkken til gastronomi på højt plan.

Udflugter:
Flydende landsbyer og Angkors glemte templer
Fra dit hotel går turen mod den enorme Tonle Sap sø, hvor et besøg ved landsbyen Kampong Khleang venter. Efter en to timers bådtur når du Kampong Khleang, hvor landsbyens farverige huse rejser sig op på pæle over søen. Her lever man stadig, som man har gjort i hundredevis af år, og du vil få et indblik i den lokale livsstil, og ikke mindst opleve nogle af de flydende landsbyer omkring byen. Der spises en velsmagende picnic-frokost i et traditionelt træhus ved søen, inden kursen sættes mod det enorme tempelkompleks ved Angkor. Her besøger du et af Angkors nok mest mystiske tempelområder Beng Mealea, hvor naturen virkelig har fået frie tøjler, og man føler sig hensat til sand Indiana Jones oplevelse. Beng Mealea blev bygget i det 12. århundrede under Suryavarman II og er omgivet af en massiv voldgrav, der måler 1,2 km gange 900 meter. Templet blev igennem årene blevet fuldstændigt opslugt af junglen, men meget af den tætte bevoksning er nu blevet fjernet og har afsløret dette imponerende kompleks, som er enhver eventyrers drøm, og som kun de færreste turister besøger pga. stedets lidt afsides beliggenhed.

Dag 18: Ankomst i Danmark

Efter en fantastisk rejse gennem Vietnam og Cambodia ankommer du i dag i Danmark igen.

Fotogalleri

Priseksempel

18 dage fra 34.155 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 34.155 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 3.000 - 8.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Vietnam og Cambodja tur/retur
 • Flyskatter
 • 2 nætter på Silk Path Hotel (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Dragon's Pearl Junke (Deluxe Cabin) inkl. helpension og aktiviteter
 • 2 nætter på Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa  (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Boutique Hoi An Resort (Superior Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Liberty Central Saigon Centre Hotel (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Victoria Can Tho Resort (Superior Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Victoria Chau Doc Hotel (Superior Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Villa Langka (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Shinta Mani Shack (Pool View Room) inkl. morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.