70125011 Få et tilbud
Ekspedition til Svalbard - Det arktiske dyrelivs hjerte

Ekspedition til Svalbard - Hjertet af det arktiske dyreliv

På en rejse til Svalbard kan du opleve fantastisk, uberørt natur, se hvaler, hvalrosser, Svalbard-rensdyrene, tusindvis af havfugle, og dette riges konger: isbjørne.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 46.886 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Udforsk hjertet af det arktiske dyreliv på denne Svalbard-ekspedition med vores samarbejdspartner Quark Expeditions, verdensleder indenfor polarrejser.

På denne 12-dages rejse tilbringer du hovedsagelig din tid på de vestlige, nordlige og sydlige spidser af den største ø i Svalbard-øhavet. Dette giver dig rig mulighed for at møde de skabninger, der bor i denne spektakulære, men ugæstfrie region. Se hvaler, hvalrosser, Svalbard-rensdyrene og tusinder af havfugle. Se frem til et møde med isbjørne, kongerne i dette rige. Gå rundt i tundraen, bliv forbløffet over farven i den arktiske ørken og lær mere om hvordan dette komplekse økosystem fungerer ved forelæsninger om bord.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

På denne 12-dages rejse tilbringer du hovedsagelig din tid på de vestlige, nordlige og sydlige spidser af den største ø i Svalbard-øhavet. Dette giver dig rig mulighed for at møde de skabninger, der bor i denne spektakulære, men ugæstfrie region. Se hvaler, hvalrosser, Svalbard-rensdyrene og tusinder af havfugle. Se frem til et møde med isbjørne, kongerne i dette rige. Gå rundt i tundraen, bliv forbløffet over farven i den arktiske ørken og lær mere om hvordan dette komplekse økosystem fungerer ved forelæsninger om bord.

Dag 1-2: Afrejse Danmark til Oslo

Ankomst til Oslo: Din rejse til Arktis begynder i Oslo, Norges livlige hovedstad. Hvis du ankommer tidligt på dagen, tilbyder de mange museer, restauranter og parker masser af underholdning, inden du tager til lufthavnshotellet for en god nats søvn.

Fly og Transfer fra lufthavn til hotel inkluderet.

Dag 2-12: Polarcirklen

Polarcirklen er en af ​​de mest fjerntliggende og mindst udforskede rejsedestinationer på jorden. I det fjerne nord har han betagende oplevelser i vente for dig. Regionen dækker omkring 4% af jordens overflade og bugner af gletschere, isbjerge og snehvide øer.

aktiviteter
Ekspedition til Svalbard - Dag 2: Hjertet af det arktiskes vilde dyr.
Ombordstigning i Longyearbyen, Svalbard: Om morgenen kører du med gruppen til lufthavnen for en privat charterflyvning til Longyearbyen, den største bosættelse på Svalbard. Der har du lidt tid til at udforske, inden du går ombord på skibet og sejler ud på havet. Nyd udsigten over de ru, iskolde bjerge på øen, der stiger majestætisk fra det iskolde vand.
Ekspedition til Svalbard - Dag 3-11: hjertet af det arktiske dyreliv
Udforsk Svalbard: Udforsk det vestlige Svalbard med sine fantastiske fjorde og fjerne øer mod nord. Fra polar ørkener til store gletsjere er det naturlige landskab lige så forskelligt som dyrelivet. Dit krydstogt omkring denne magiske ø er en opdagelsesrejse ind i uberørt vildmark. Hver ekspedition byder på nye muligheder og udfordringer. Der er ingen fast rute, fordi hver tur er underlagt skiftende vejr- og isforhold. Mulige udgangspunkt er gletsjeren 14. juli, Smeerenburg, Phippsøya, Alkefjellet og Hinlopen-strædet. Ruten vælges således, at de bedste betingelser for at udforske fauna, historie og geologi på Svalbard er til stede.
Dyre- og naturfotografer får også værdi for deres penge. Det arktiske økosystem på og omkring Svalbard er godt beskyttet og næsten fuldstændig ubeboet. Således tilbyder dette fjerntliggende øhav ideelle betingelser for at observere isbjørne med isørkener og bjerge i baggrunden. De stejle basaltklipper kaldet Alkefjellet er hjemsted for tusindvis af tykbenede lemurer. Hvalrossernes berømte gåtur i land er et øjeblik, du sent vil glemme; uroligheder opstår regelmæssigt, når de gigantiske skabninger i Arktis kæmper for de bedste steder på kysten. For virkelig at opleve området tæt på vandet skal du benytte lejligheden til at tage på kajak eller padle. Svalbard rummer masser af vidunderlig flora og fauna. Tundraen er ofte overraskende farverig om sommeren, og farverige tæpper af blomster blomstrer uventet i solens lys. Hver dag bringer noget nyt frem, det være sig en gruppe isbjerge, en forladt bosættelse eller en isbjørn på jagt.

Ekspedition til Svalbard - Dag 12: Hjertet af det arktiske dyreliv
Afstigning i Longyearbyen og flyvning tilbage til Oslo: Det er blevet tid til at sige farvel, og eventyret slutter, hvor det startede, i den historiske Longyearbyen-bosættelse. Derfra køres du til lufthavnen til din charterflyvning tilbage til Oslo.

Inkluderet:
Gruppetransport fra dit hotel til Oslo Lufthavn
Fly fra Oslo til Longyearbyen
Gruppetransport fra Longyearbyen lufthavn til Longyearbyen Pier

Dag 12: Hjemrejse fra Oslo

Det er blevet tid til hjemrejse.

Internationalt fly inkluderet

Fotogalleri

Priseksempel

12 dage fra 46.886 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 46.886 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca. kr. 2.000 - 5.000 pr. person *
*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Skandinavien - Oslo - Svalbard t/r.
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r.
 • Flyskatter og afgifter 
 • 1 overnatning i Oslo på Radisson Blu Airport Hotel Oslo Gardermoen
 • 10 overnatninger ombord på ekspeditionsskibet Ocean Adventurer med forplejning og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Ekspeditionsleder på hele din ekspedition, herunder landgang og andre aktiviteter
 • Alle Zodiac transfers og udflugter i henhold til det daglige program
 • Indkvartering ombord med daglig rengøring
 • Hårtørrer og badekåber i hver kabine
 • Alle måltider, snacks, læskedrikke og juice ombord på hele din rejse (særlige diætbehov tilgodeses også)
 • Øl og vin under middagen, og kaffe, te og kakao døgnet rundt
 • Formelle og uformelle forelæsninger af ekspeditionsteamet og gæstetalere
 • En fotografisk journal, der dokumenter ekspeditionen
 • Et par vandtætte ekspeditionsstøvler udlånt til udflugter på land og Zodiac krydstogter
 • En officiel Quark Expeditions® Parka som du må beholde
 • Alle service-og havneafgifter
 • Al håndtering af din bagage ombord på skibet
 • Nødevakueringsforsikring for alle passagerer
 • Transfers mellem Longyearbyens centrum og havn ind og afskibningsdagen
 • MyPlanet Rejsers 24 timers Concierge Service med Trip Coordinator support
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Aktiviteter og transport der ikke er nævnt i programmet
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Tal med en rejsekonsulent om mulighederne for din kommende drømmerejse.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Ekspedition til Svalbard - Det arktiske dyrelivs hjerte

Ekspedition til Svalbard - Hjertet af det arktiske dyreliv

 • Isbjerge, polarørkener, fascinerende dyreliv og natur
 • Oslo og storbyferie
 • Mulighed for at lære mere til forelæsninger ombord

12 dage fra 46.886 kr pr. person