70125011 Få et tilbud
Rejse det nordlige thailand og koh samui

Det nordlige Thailand og Koh Samui

Fra de pulserende gader i hovedstaden Bangkok til imponerende kulturelle højdepunkter i Chiang Mai og videre til afsidesliggende skønne sandstrande på øen Koh Samui. Denne dejlige rejse til Thailand byder på en vifte af spændende oplevelser.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 25.772 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Denne 15 dages rejse til Thailand byder på spændende oplevelser til alle sanser. Du starter med at opleve storbyen Bangkok med dens mangfoldighed af traditioner og modernitet. I Chiang Mai venter fantastiske kulturelle og historiske indtryk, street food og farverige markeder som frister med lokale retter og traditionelt håndværk. Afslutningsvis har du en uge på den smukke ø Koh Samui, hvor du med base på et vidunderligt strand resort har rig mulighed for at opleve øens tropiske natur, de smukke hvide sandstrande, en fisketur til en af de mange blå laguner, hvor det klareste vand afslører livet i havet samt mange andre gode oplevelser.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

De næste to uger bliver i forkælelsens tegn. Spændende dage i Bangkok, imponerende kulturelle og historiske oplevelser i templernes by Chiang Mai samt badeferie og daseliv på den skønne ø Koh Samui.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Bangkok

Fly fra Danmark til Thailand og Bagkok.

Dag 2-5: Bangkok

Transport fra luftavn til hotellet i Bangkok.

Bangkok er porten til Sydøstasien og en sand fusion af tradition og modernitet. Dette politiske og kulturelle centrum er hjemsted for mange historiske paladser, templer, klostre og museer. Men byen er også kendt for sine store indkøbscentre, farverige markeder, kurbade og en mangfoldighed af restauranter og spisesteder. Du har tre overnatninger i Bangkok på det stilfulde COMO Metropolitan Hotel, som byder på stor udendørs swimmingpool, spa-behandlinger samt nogle af de bedste asiatiske restauranter i området.

Udflugter

Bysafari i Bangkok: Byens højdepunkter inkl. frokost:
Oplev Thailands rige kultur i den pulserende metropol. Bangkok er kendt for sine enestående shoppingmuligheder i store indkøbscentre, men trods det moderne udtryk byder byen på talrige fascinerende kulturskatte. Lokal transport inkluderer airconditionerede Skytrain, hvorfra der er en scenisk udsigt over byens tage. Tag på en afslappende bådtur på Chao Phraya flodens stille vand forbi berømte vartegn og træhuse på pæle. Der gøres stop ved det livlige blomstermarked, hvor et væld af farver og dufte fra de talrige blomster, herunder de mange exotiske orkidéer, kommer dig i møde. Næste transportform er den traditionelle tuk tuk, som vil bringe dig til det spetakulære kongelig palads i det historiske centrum. Lyt til munkenes messen og tag en stille slentretur gennem de sirligt anlagte haver omgivet af den traditionelle thailandske arkitektur.
I Wat Pho templet finder du den gyldne liggende Buddha samt et stort antal mindre buddhaer. Det også her, at man finder en af de mest anerkendte massageskoler. Frokosten serveres i en lokal restaurant, som byder på indbydende specialiteter fra det thailandske køkken. I en longtail båd sejler du stille gennem de snævre vandveje omkranset af fredelige beboelsesområder. Når solen begynder at aftage, tager du til Wat Arun, det pyramideformede Daggryets Tempel, som er en betagende oplevelse med sin imponerende bygningskonstruktion og pragtfulde udsigt over floden. Sidst på eftermiddagen går turen i båd tilbage til hotellet.

Med tog til Ayutthaya, en attraktion på UNESCOs Verdensarvliste:
Udforsk den historiske by Ayutthaya på denne heldagsudflugt til en af de fascinerende områder på UNESCOs Verdensarvliste. Du forlader Bangkok tidligt om morgenen og kan herefter nyde halvanden times togtur gennem frodige græsmarker og sirligt anlagte rismarker indtil, du ankommer til Thailands livlige kulturelle hovedstad. I Ayutthaya tager du en tuk tuk til de historiske templer fra det 14-århundrede. Opdag de spændende historier om byens historie, mens du besøger Wat Chaimongkol og Wat Phrai Sri Sanphet templerne. I Wat Mahathat kan du se det unikke syn af Buddhas ansigt opslugt af høje trærødder. Ifølge legenderne har Buddhaen selv placeret sig der. På en hyggelig gåtur gennem det muslimske kvarter møder du de lokale, duften af aromatiske delikatesser fylder luften og der er rig lejlighed til at smage f.eks. den specielle thailandske roti sai mai, som er en slags candy floss. På en lokal restaurant serveres der en lækker frokost. Efter frokost venter en afslappende bådtur rundt om Ayutthaya øen, hvor du får en ekstraordinær god udsigt til alle de fantastiske historiske bygningsværker. Turen tilbage til Bangkok er med minibus. Din guide er med på alle transfers.

Fly fra Danmark til Bangkok
Transfer fra lufthavn til hotellet i Bangkok

Dag 5-8: Chiang Mai

Chiang Mai ligger smukt omkranset af bjerge og har i mere end 700 år være den kulturelle hovedstad i det nordlige Thailand. I dag er byen den største metropol nord for Bangkok. På grund af den strategisk gode placering ved floden Mae Ping har byen et rigt udvalg af kunsthåndværk, smykker og træudskæringer. Endvidere byder Chiang Mai på en kulturel mangfoldighed, moderne kultur og et livligt natteliv med natmarkeder. I Chiang Mai har du tre overnatninger på det skønne boutique hotel De Naga Chiang Mai, som ligger smukt i den gamle bydel med udsigt til byen og Doi Suthep Bjerget.

Heldagsudflugt til Elephant Nature Park:
En dag med de blide giganter venter dig i Elephant Nature Park, som ligger i den billedskønne Mae Taeng dal ca. en times kørsel fra Chiang Mai. I Thailand ærer man elefanterne og de behandles med respekt og omsorg. I dette over tyve år gamle refugium plejes nyfødte, gamle og sårede elefanter i et naturligt miljø. Her får du mulighed for at få indsigt i elefanternes levevis og de ofte vanskelige levevilkår, de har i Sydøstasien. Du kommer helt tæt på de store dyr og hjælper med at fodre dem. Det er en fantastisk oplevelse, du sent vil glemme.

Chiang Mai by Night
Oplev Chiang Mai i gadelampernes glødende skær. Der sker noget særligt, når aftenen falder på, og byen vågner på ny. Se de smukke templer i et nyt gyldent lys og oplev, hvordan Chiang Mai´s handelsliv eksploderer med liv i de farverige markeder og i de mange eksotiske madboder. Din udflugt starter med en køretur i en lokal tuktuk gennem de hyggelige gader, hvorefter middagen serveres på en romantisk restaurant ved floden. Efter middagen venter en spændende gåtur i den berømte natbasar, hvor du kan få det smukkeste autentiske håndværk.

Sightseeing i Chiang Mai og besøg i To Doi Suthep Templet:
Oplev de kulturelle og historiske highlights i Chaing Mai til fods sammen med en lokal guide, som har både anekdoter og masser af fascinerende detaljer om den smukke by, som er hjemsted for mere end 300 templer. Din sightseeing tur starter ved bredden af Mae Ping floden. Gå en tur gennem det farverige Warorot marked, hvor eksotiske frugter, duftende krydderier og andre lokale varer livligt handles. Fortsæt mod den historiske Tapae port og de tre kongers monument indtil, du når Wat Chaing Man i den gamle bydel. Wat Chaing Man blev bygget i det 13-århundrede og er det ældste tempel i regionen. På en autentisk restaurant vil du blive budt traditionelle specialiteter og tage en kort frokostpause. I løbet af eftermiddagen kommer du til det berømte tempel Wat Phra That Doi Suthep, hvorfra du kan nyde en pragtfuld panoramaudsigt over byen.

Transfer fra hotellet i Bangkok til lufthavnen
Fly fra Bangkok til Chiang Mai
Transfer fra lufthavnen i Chiang Mai til hotellet

Dag 8-14: Koh Samui

Øen Koh Samui ligger i Thailandbugten ud for østkysten af Thailand. Denne pragtfulde grønne oase byder på hvide sandstrande, svajende kokospalmer, krystalklart vand, spændende koralrev, azurblå laguner og billedskønne vandfald. Øen har en original charmerende atmosfære og er mindre besøgt af turister end mange af de andre populære thailandske øer. På de eksklusive resorts er der rig mulighed for at slappe af på private strande eller deltage i nogle af de mange maritime aktiviteter som tilbydes, såsom dykning, snorkling, fisketure og sightseeingture fra båd. I dette skønne ø-paradis har du 6 overnatninger på det eksklusive Zazen Boutique Resort & Spa, som ligger i en frodig oase på den vidunderlige Bo Phut strand.
Her er rig mulighed for forkælelse i det skønne spa område, på stranden eller i din charmerende Garden Deluxe Bungalow, som er eksklusivt indrettet med alle moderne faciliteter.

Transfer fra hotellet til Chiang Mai lufthavn
Fly fra Chaing Mai til Koh Samui via Bangkok
Transfer fra lufthavn/kaj på Koh Samui til hotellet

Dag 14: Afrejse Koh Samui/Bangkok

Det er tid til at flyve mod Danmark igen.

Transfer fra hotellet til Koh Samui lufthavn
Fly fra Koh Samui til Bangkok
Fly fra Bangkok til Danmark

Dag 15: Skandinavien

Velkommen hjem!

Fotogalleri

Priseksempel

15 dage fra 25.772 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 25.772 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 4.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Skandinavien - Bangkok t/r.
 • Inrigesfly Thailand ifølge rejseplan
 • 3 overnatninger i Metropolitan Room på COMO Metropolitan Hotel, inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i Deluxe Room på De Naga Hotel, inkl. morgenmad
 • 6 overnatninger i Garden Deluxe Bungalow på Zazen Boutique Resort, inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter ifølge rejseplan
 • Transfers og indriges transport ifølge rejseplan
 • 24 timers Concierge Service 
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejse det nordlige thailand og koh samui

Det nordlige Thailand og Koh Samui

 • Spændende Bangkok
 • Chiang Mai's historie
 • Smukke Koh Samui

15 dage fra 25.772 kr pr. person

Klassiska Thailand

Klassiske Thailand

 • Natur & kultur i Chiang Mai
 • Street food i Bangkok
 • Afslapning i Phuket

14 dage fra 25.565 kr pr. person