70125011 Få et tilbud
Det klassiske Cambodia

Det klassiske Cambodia

Denne rundrejse i Cambodia er den perfekte introduktion til landets historie og kulturarv, hvor du besøger hovedstaden Phnom Penh og Siem Reap med det ikoniske Angkor Wat.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

7 dage fra 18.630 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det klassiske Cambodia

Denne klassiske rundrejse i det historiske Cambodia er den helt perfekte introduktion til det sydøstasiatiske lands rige kulturarv. Du starter ud i hovedstaden Phnom Penh. Her vil du opleve en spændende og charmerende blanding af fortid og nutid mellem de klassiske bygninger fra tiden, hvor Cambodia var en del af Fransk Indokina, den pulserende og hyggelige flodbred ved Mekong og de fine gader fyldt med caféer.

Phnom Penh

Phnom Penh er den spændende, kulturrige metropol, hvor seværdighederne er utallige. Men den er også det ideelle udgangspunkt for at besøge for eksempel Udon, hvor du vil opleve den imponerende Khmer-arkitektur, de ældgamle pagoder og det cambodianske landskab. Du kan også stifte bekendtskab med det mørkeste kapitel i landets historie, hvis du besøger Cheung Ek. Her udspillede sig de helt ufattelige rædsler under Khmer Rouges og lederen Pol Pots grusomme regime, som senere blev skildret i den dramatiske film ”The Killing Fields”.

Angkor Wat

Det absolutte højdepunkt på enhver rejse til Cambodia er det helt enestående tempelkompleks Angkor Wat ved Siem Reap, der er det næste stop på din rundrejse. Her vil du opleve de utrolige templer, de spektakulære tårne og de omfattende gallerier i den klassiske Khmer-arkitektur – Angkor Wat-stilen – der har givet navn til hele komplekset. På din vej mødes du af utallige relieffer og ornamenter, der gengiver religiøse fortællinger med venligtsindede guddommelige, dæmoner og nymfer. Ved solopgang og solnedgang kan du opleve de smukke spejlinger af templerne i de nærliggende bassiner. Det var de franske kolonialister, der opdagede Angkor Wat i slutningen af det 19. århundrede og igangsatte den restaurering, der blandt andet førte frem til optagelsen på UNESCO’s Verdensarvsliste i 1992.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Denne rundrejse i Cambodia er den perfekte introduktion til landets historie og kulturarv, hvor du besøger hovedstaden Phnom Penh og Siem Reap med det ikoniske Angkor Wat.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Cambodias hovedstad, Phnom Penh.

Dag 2 – 5: Phnom Penh

Ved ankomsten til Phnom Penh bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil være behjælpelig med indrejseformaliteterne og sørge for transporten til dit hotel i de første tre nætter, det skønne og romantiske Villa Langka. Det charmerende boutique hotel ligger særdeles centralt i hjertet af Phnom Penh, og dermed meget tæt på butikker, restauranter og seværdigheder. Dit hyggelige værelse er indrettet i traditionel cambodiansk Khmer-stil og rummer alle moderne bekvemmeligheder. Efter en dags udforskning af den spændende by, kan du slappe af ved poolen, der ligger omkranset af den frodige have. Her på terrassen kan du også nyde de friske og smagfulde retter fra Khmer-køkkenet, eller smage de lækre cocktails fra poolbaren. Phnom Penh byder på en berusende blanding af travlt byliv og en ægte, kulturel oplevelse. Byen, der tidligere var kendt som Asiens Perle, led så forfærdeligt under Khmer Rouges brutale styre i slutningen af 70’erne. Men alligevel kan du stadig finde minder fra byens gyldne æra rundt om hvert eneste gadehjørne, som de glimtende spir i det kongelige palads, de venlige munke i deres safranfarvede klæder og den maleriske havnefront med de arkitektoniske perler fra den svundne tid. Phnom Penh har rejst sig fra asken som den legendariske Fugl Føniks i de sidste årtier, og er blevet en harmonisk blanding af fortid og nutid.

Udflugter:

Halvdagstur til Phnom Udong

På denne tur besøger du Udong, den tidligere hovedstad mellem 1618-1866, hvorfra den imponerende Khmer-arkitektur stammer. Ruinerne er spredt over to højdedrag, hvor du finder rester af bygninger, stupa-templer og ruinerne af Ta San-moskeen. Rundt om området ligger mindre, men intakte, pagoder, flere templer og Buddha-statuer.

Halvdagstur til The Killing Fields

Cheung Ek, der ligger 17 km fra Phnom Penh, blev berømt med filmen ”The Killing Fields”, der er en dramatisk skildring af de ufattelige rædsler, der udspillede sig her. Der er opført et stort mindesmærke til minde om de 17.000 cambodianere, der omkom på stedet i Khmer Rouge-lederen Pol Pots regeringstid. Mindesmærket med de jordiske rester og massegravene, der ligger spredt ud over området, er en rejse ind i Cambodias historie under Khmer Rouges grusomme regime, og du vil kunne forstå cambodjanernes kamp.

Phnom Penhs højdepunkter

Oplev de fineste eksempler på Khmer-arkitekturen på denne fantastiske byrundtur. Det kongelige palads er en storslået bygning, der er residens for Cambodias kong Sihamoni. På paladsets sydside ligger Sølvpagoden, hvis navn beskriver det fritstående tempel helt præcist, da den er opført med 5.329 fliser i rent sølv. Du går videre til det buddhistiske tempel Wat Preah Keo Morokat, der er centrum for de kongelige ceremonier. Du kan også besøge Nationalmuseet, som rummer mange fascinerende og historiske relikvier, og kong Ang Doungs stupa, der er gravsted for kong Norodom Sihanouk, det 20. århundredes monark.

Dag 5 – 8: Siem Reap

I dag går rejsen videre nordpå. Du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Siem Reap. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til Viroth’s Hotel, hvor du skal bo de næste 3 nætter. Det stilrene hotel ligger i hjertet af Siem Reaps pulserende Wat Bo-distrikt, der blandt andet rummer den berømte Pub Street. Dit værelse er rummeligt og indrettet i et moderne design, og du har egen balkon med udsigt over poolområdet. På hotellet kan du forkæle dig selv i spaen eller tage en forfriskende dukkert. I restauranten kan du nyde traditionelle og internationale retter, eller reflektere over dagens oplevelser med en cocktail i hånden fra baren. Siem Reap er det fantastiske udgangspunkt for at besøge det verdensberømte Angkor tempelkompleks. Den fascinerende og velbevarede Khmer-arkitektur er opført på UNESCO’s Verdensarvsliste. Byens navn kan direkte oversættes til ”Siams nederlag”, der refererer til et århundrede gammelt blodbad, som du finder afbilledet i de tusindvis af relieffer og stenfigurer. Siem Reap var en beskeden landsby indtil franskmændene opdagede templet i det 19. århundrede. I dag er bymidten helt moderne med modebutikker, kurbade ved floden og lækre spisesteder langs de brostensbelagte gader, der blev anlagt i den franske kolonitid.

Privat tur til Angkors templer

Oplev de bemærkelsesværdige templer i den enestående Angkor Archaeological Park på denne private tur. Nyd den smukke udsigt over tempelkomplekset, der består af fem spektakulære tårne og omfattende gallerier. Gå op til det imponerende Angkor Wat tempel og se de fine eksempler på Khmer-arkitekturen, der stammer fra det 12. århundrede. Ved solopgang og solnedgang kan du se den næsten surrealistiske spejling af templet i det nærliggende vandbassin. Efter udforskningen af det pragtfulde tempel, går turen til den muromsluttede by Angkor Thom, hvor du finder det smukke Bayon-tempel og mange andre monumenter. Gå derfra videre til Ta Phrom-templet, der med den afsides beliggenhed mellem figentræer og bomuldsbuske kaldes jungletemplet. Her kan du tage nogle fantastiske billeder af de ældgamle ruiner, der er så karakteristiske med træerne, der vokser ud af dem.

Privat heldagstur fra kl. 07:00 med transport. Let fysisk krævende.

Besøg Banteay Srei helt ugeneret

Her skal du opleve juvelen i Khmer-kunsten. Det er et af Angkors arkitektoniske højdepunkter, det pragtfulde sandstenstempel Banteay Srei, der er så velbevaret, at det giver en god forståelse af kulturen og for traditionerne i Angkor-civilisationen. Turen starter tidligt med transport til Banteay Srei, der er bygget i det 10. århundrede og dedikeret til hinduguden Shiva. Efter besøget venter morgenmaden på Prasat Banteay Srei Restaurant, som ligger indenfor i tempelkomplekset. Du besøger også Banteay Samre, der er en miniature af et 12. århundrede Hindu templekompleks.

 

Privat halvdagstur fra 06:30 med transport. Let fysisk krævende.

Dag 8: Siem Reap

Rejsen i Cambodia nærmer sig sin afslutning. Du bliver afhentet på Viroth’s Hotel og har privat transport til lufthavnen.

Dag 9: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rundrejse i Cambodia ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

7 dage fra 18.630 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 18.630 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 8.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Inkluderet i prisen:
 • Flyrejse fra Danmark til Phnom Penh og retur fra Siem Reap
 • Lufthavnsskatter
 • 3 overnatninger på Villa Langka (Deluxe room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Viroth’s Hotel (Deluxe Pool View) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det klassiske Cambodia

Vietnam og Cambodia: Historiens vingesus

 • Oplev fortid og nutid i Sydøstasiens metropoler
 • Bo ombord på en klassisk junke i Halong Bay
 • Udforsk det enestående Angkor Wat

18 dage fra 48.645 kr pr. person

Det klassiske Cambodia

Det klassiske Cambodia

 • Udforsk den charmerende hovedstad Phnom Penh
 • Rejs i sporet på det kulturrige Khmerrige
 • Oplev fascinerende og eventyrlige Angkor Wat

7 dage fra 18.630 kr pr. person