70125011 Få et tilbud
Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning | MyPlanet Rejser

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning

Kom i ét med naturen i Costa Rica på denne eksklusive rejse, hvor du blandt andet oplever den imponerende Arenal-vulkan, Monteverdes tågeskove, det mangfoldige dyreliv i de tætte regnskove og langstrakte hvide sandstrande.

17 dage fra 71.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning: Kom i ét med naturen i Costa Rica på denne eksklusive rejse, hvor du blandt andet oplever den imponerende Arenal-vulkan, Monteverdes tågeskove, det mangfoldige dyreliv i de tætte regnskove og langstrakte hvide sandstrande.

Fantastisk og unik natur

Du kommer i ét med Costa Ricas fantastiske og helt unikke natur på denne 17-dages rundrejse i landets vilde landskaber og regnskove. Du oplever den imponerende Arenal-vulkan, de terapeutiske varme kilder og ikke mindst Monteverdes tågeskove. Du kommer naturligvis også tæt på det mangfoldige dyre- og planteliv i de dybe, tætte regnskove. Der er også god tid til afslapning, både på de lækre resorts og på Manuel Antonio og Osa-halvøens skønne sandstrande, hvor du kan kaste dig i Stillehavets bølger.

San José

Rejsen starter i San José, der er Costa Ricas hovedstad og centrum i den enestående Central Valley-region. Byen byder på en spændende blanding af spansk kolonial kulturarv og en moderne identitet, alt sammen omkranset af de mellemamerikanske bjergkæder, vulkanske tinder og frodige, grønne landskaber.

Caribbean Heartland

Turen går videre til den unikke tropiske region Caribbean Heartland, der ligger dybt inde i Costa Ricas tætte og frodige regnskove. Her bor du på et spændende og afsides beliggende vildmarks-økoresort.

Arenal National Park

I den smukke region Arenal har du den perfekte base for udforskning af Costa Ricas højland, der rummer vulkanske tinder, ældgamle grotter, varme kilder og nationalparker. Området skuffer ikke de eventyrlystne med vandreture i trætoppene, kajaksejlads og rafting. I den lille højlandsby, La Fortuna, oplever du derimod en afslappet atmosfære og et hyggeligt natteliv og spændende kunstgallerier.

Regnskov i Monteverde

I Monteverde bor du på toppen af et skovklædt bjerg, lige ved Monteverde Cloud Forest Reserve, som er kendt for en enestående biodiversitet. Her finder du de to tågeskove omkring den maleriske landsby Santa Elena. Den lille, smukke by i højlandet byder på en udsigt, der er så betagende, at selv den mest berejste ikke kan løsrive sig.

Aslapning i Manuel Antonio National Park

Den lille kystby, Manuel Antonio, er porten til de frodige tropiske regnskove i Manuel Antonio National Park, hvor det vrimler med hundredvis af dyrearter, blandt andet eksotiske fugle, truede primater og de fascinerende dovendyr. Byen har alt det, der skaber et perfekt ophold ved Stillehavskysten: smaragdgrønne skove, akvamarinblå koralrev og kilometervis af hvide sandstrande. På Osa Peninsula finder du ikke kun de mest udsøgte tropiske landskaber og eksotiske levesteder for et mangfoldigt dyreliv. Her kan du også stifte bekendtskab med den præcolumbianske kulturarv i Cano Island Biological Reserve.

En fantastisk rejse med håndplukkede oplevelser og eksklusive hoteller

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Rute: San José & Central Valley - Caribbean Heartland - Arenal - Monteverde - Manuel Antonio - Osa-halvøen - San José & Central Valley

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til San José, Costa Ricas hovedstad.

Dag 2-3: San José og Central Valley

Ved ankomsten til San José bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel den første nat, Hotel Presidente. Det familieejede hotel ligger på Central Avenue i hjertet af byen, kun en kort gåtur fra gallerier, museer, parker og restauranter. 

Costa Ricas hovedstad er beliggende i dalområdet mellem de mellemamerikanske bjergkæder og vulkanske tinder og er omgivet af frodige, grønne landskaber. San José er centrum i den enestående Central Valley-region. Byen byder på en spændende blanding af spansk kolonial kulturarv og en moderne identitet, alt sammen omkranset af kaffeplantager, spaområder og tropiske haver i byens omegn. I San José er guldmuseet et besøg værd, mens Barrio Amon-kvarteret byder på koloniale bygningsværker, der er omdannet til moderne kunstgallerier. For madinteresserede er kvarteret Barrio Escalante kendt for nogle af de bedste costaricanske retter i hovedstaden. De travle lørdagsmarkeder er også et besøg værd, hvor de handlende har travlt med at sælge lokale varer og kunst i deres utallige farverige boder.

Dag 3-5: Caribbean Heartland

Fra morgenstunden er der arrangeret fælles transport fra San José til området omkring Pacuaré Lodge. Der er tid til morgenmad undervejs. Efterfølgende er der halvanden times white water rafting for at nå helt frem til hotellet.

Pacuare Lodge er et spændende økoresort, afsides beliggende i de store uberørte, tropiske regnskove langs bredden af den costaricanske flod, der har givet navn til lodgen. Her vågner du op med udsigten til de frodige trætoppe fra din stråtækte hytte på pæle, der er bygget i traditionel stil af lokale shamaner. Caribbean Heartland er en unik tropisk region, der ligger dybt inde i Costa Ricas tætte og frodige regnskove. Tæt på den oprindelige Cabebar-befolkning kan du nyde disse forskelligartede landskaber, som fremhæves af de grønne, skovklædte Talamanca-bjerge. Et gammelt skjult stisystem, der bruges af de indfødte, går på kryds og tværs af junglen, og her finder du også vandveje, som er kendt som nogle af de mest naturskønne i verden. Du skal nyde synet af de høje vandfald, dybe kløfter, frodige floddale, dramatiske landskaber og ikke mindst indånde den friske bjergluft. Det righoldige økosystem rummer et væld af eksotisk flora og fauna, blandt andet jaguarer, brøleaber og tukaner. Skovens “konger” er dog de store sværme af blå morfoer, dagsommerfuglene, der er en af de største arter i verden. Området er desuden hjemsted for en række bæredygtighedsprojekter, blandt andet det nationale jaguarobservationsprogram, der er med til at opretholde en hårfin balance mellem eventyrturisme og initiativer til bevarelse.

 

Udflugter 

Pacuare Lodge og den udfordrende regnskov

Du kan vælge mellem otte spændende og eventyrlige aktiviteter under opholdet på Pacuare Lodge. Der er mulighed for klasse 3 og 4 white water rafting, der går gennem stejle kløfter og ud over vandfald. Hvis du ønsker noget mere afslappet, kan du padle gennem klasse 2 strømme og se nærmere på den righoldige natur, der omkranser lodgen. Der arrangeres ligeledes rapelling og klatring på El Tesorito Creeks stejle klippesider, ligesom du kan bestille en spændende gåtur i regnskovens tårnhøje trætoppe, hvor du fra hængebroerne kan holde udkig efter eksotiske fugle, der gemmer sig i det tætte løv. På en fugletur tidligt om morgenen kan du opleve en lang række fuglearter som solrikse, rødstrubet habia, sortøret spætte og en masse farverige tukaner i deres naturlige habitat. Eller du kan tage med en naturvejleder ud på en tur med bæredygtighed som tema, hvor du hører, hvordan ansvarlig turisme kan skabe balance mellem økonomiske hensyn og naturbeskyttelse. Til sidst men ikke mindst, kan du vandre ad en gammel muldyrssti, der fører dig til et afsidesliggende og skjult vandfald eller du kan udforske den oprindelige Cabecar-kultur på The Loop-udflugten.

Dag 5-8: Arenal

I dag er der arrangeret fælles transport fra Pacuaré til Siquirres og derefter privat transport videre til Arenal. Sammenlagt tager de to køreture små fem timer. Du skal bo tre nætter på Tabacon Grand Spa Thermal Resort, som ligger midt i det kølige højland i Arenal, og i kort afstand til de spektakulære vandrestier i Mirador el Silencio. Tabacon rummer Costa Ricas største samling af naturligt strømmende varme kilder, hvor du kan nyde en dukkert i en af de mange bassiner eller få en unik spabehandling.

Den smukke region Arenal er det perfekte udgangspunkt til udforskning af Costa Ricas højland med vulkanske tinder, ældgamle grotter, varme kilder og nationalparker, og hvor køreturen op mod Arenal Volcano National Park er særlig spektakulær. Det er det perfekte, eventyrlige rejsemål, der er et majestætisk scenarie, fyldt med skovklædte vulkanske bjerge. La Fortuna-vandfaldene med den naturlige lagune, Caño Negro Wildlife Refuge, og Arenal National Park, med de fossende vandfald, vandrestierne og de naturlige varme kilder, tiltrækker naturelskende rejsende fra hele verden. For de eventyrlystne er der en lang række spændende aktiviteter i dette område af landet. De spænder lige fra vandreture på broer udspændt i trætoppene, kajaksejlads og rafting til fiskeri, kulturelle oplevelser og kaffe- og chokoladeture. Den lille højlandsby, La Fortuna, er porten til Arenal Volcano National Park. Her vil du opleve en afslappet atmosfære og et hyggeligt natteliv, spændende kunstgallerier og interessante souvenirbutikker.

 

Udflugter 

Sejl langs Costa Ricas dyreliv i nattetimerne

Oplev Costa Ricas natlige dyreliv på den mindst generende måde, når du ombord på båden sejler ned ad Penas Blancas-floden. Mens du flyder stille og roligt, kan du høre nattens kvækkende lyde, skrig og puslen i skovene langs floden. Følg naturvejlederens anvisninger og se dyr lige fra flagermus, aber, fugle og ugler, der lever på land, til kaimaner, leguaner og andre krybdyr, der har floden som deres hjem. På turen hører du om det fascinerende levested med skov og vand, der er det nærende grundlag for et helt unikt økosystem. Det natlige eventyr afrundes med et besøg i et lokalt hjem, hvor du kan smage et friskanrettet måltid med kaffe, brød, madbananer, ost og andre lokale retter og nyde det med en øl eller juice. 

Fælles halvdagsudflugt med afgang 16:30. Transport, guideafgifter, tørre håndklæder, snacks og drikkevarer er inkluderet. Åben for gæster i alle aldersgrupper. Det anbefales at medbringe hurtigtørrende tøj, skiftetøj, vandresko (ikke klipklappere), insektmiddel, lommelygte, kamera og eventuelt kikkert.

Vulkanvandring, varme kilder og middag i Arenal

Hvis du er fascineret af vulkaner og vulkanske landskaber, kan denne dagstur være din mulighed for at se en aktiv vulkan på tæt, men sikker, afstand. Efter frokost på dit hotel, køres du over til den nordvestlige side af vulkanen Arenal, der ligger mindre end en halv times kørsel borte. Der er stop før Las Coladas Trail, hvor du kan nyde en afslappet vandretur gennem den tropiske regnskov på en gammel lavastrøm, der blev dannet for næsten tre årtier siden. Mens din guide fortæller om regionens naturhistorie, kan du betragte de interessante lavaformationer langs stien, ligesom du skal holde øje med det lokale plante- og dyreliv. Og er du heldig, kan du på din tur møde en række primater, dovendyr og fugle som tukaner og høge. Vandrestien ender ud i et observationsområde, hvor du har en fantastisk udsigt over vulkanen. Efter dagens vandretur kan du besøge Ecotermales varme kilder, hvor du kan tage en opfriskende dukkert i det opvarmede, mineralrige vand. Området består af frodige, tropiske haver, der er fyldt med naturlige vandfald og opvarmede bassiner. Dagen afrundes med et lækkert måltid før turen går tilbage til dit hotel.

Privat halvdagsudflugt på 4 timer (14:30 til 18:30). Måltid med drikkevarer inkluderet. Let fysisk krævende. Medbring behagelige støvler, badetøj, håndklæde, insektmiddel og solcreme. Du er ledsaget af en tosproget guide. 

En dag i Caño Negro Wildlife Refuge

På denne spændende dagstur har du chancen for at udforske det økologiske skattekammer i Caño Negro Wildlife Refuge. Det enorme, frodige vådområde er fyldt med værdifulde planter og dyr, og det udgør en særlig righoldig biodiversitetszone. Efter en tidlig morgenmad på dit hotel kører du op til den charmerende lille landsby Los Chiles sammen med din lokale guide. Du kan beundre det afvekslende landskab på denne små to timer lange køretur i retning mod den nicaraguanske grænse. Inden du begiver dig ud i vådområderne på en bådsafari, kan du nyde nogle lette snacks. Caño Negro er hjemsted for hundredvis af fuglearter og er et sandt paradis for fugleelskere fra hele verden. Andre oprindelige og hjemmehørende dyrearter, som du kan møde her, er de smaragdgrønne basilisk-firben, leguaner, flodskildpadder, kaimaner og jaguarer. Mens båden flyder med strømmen, skal du holde øje med dovendyr, primater, flagermus, farverige øgler og en mængde interessante træer og blomster, der ligeledes er hjemmehørende i disse vilde vådområder. Til slut på bådturen er det tid til et restaurantbesøg ved floden, hvor du nyder en lækker costaricansk frokost, hvorefter turen går tilbage til hotellet i Arenal.

Privat heldagsudflugt på 9 timer inklusive transport med morgenafgang. Moderat fysisk krævende. Snacks, vand og frokost er inkluderet. Tosproget guide til rådighed. 

Vandretur i regnskovens trætoppe

Her venter en fascinerende oplevelse i regnskoven, når du går en tur på Arenals berømte hængebroer, der er udspændt mellem trætoppene. Der er afgang fra hotellet efter en tidlig morgenmad, og selve gåturen tager en halv times tid i selskab med din guide. Den strækker sig over to kilometer ad de mange sammenhængende broer over den tætte regnskov, som ligger under dine fødder. Her har du gode chancer for at se brøleaber, edderkoppeaber, kapucineraber, flokke af farverige fugle, sommerfugle, bæltedyr og et væld af andre dyrearter på din tur over junglen.

Privat heldagsudflugt på 2 timer inklusive transport med formiddagsafgang. Let fysisk krævende. Medbring komfortable støvler, insektmiddel og solcreme.

Dag 8-10: Monteverde

Dagens køretur fra Arenal til Monteverde er på cirka 100 kilometer og tager tre timer. I Monteverde skal du bo to nætter på Hotel Belmar, der er beliggende op til Monteverde Cloud Forest Reserve på toppen af et skovklædt bjerg. De komfortable værelser har privat balkon, hvor du fra en hængekøje har udsigt over Nicoya-halvøen og den omkringliggende have. Monteverde ligger mellem to tågeskove ved den maleriske landsby Santa Elena. Den lille, smukke by i højlandet byder på en udsigt over tågeskovene, der er så betagende, at selv den mest forvænte rejsende ikke kan løsrive sig. Monteverde Cloud Forest Reserve, der er kendt for en enestående biodiversitet, er fyldt med vandrestier, som går gennem tropisk fauna, og hvor du kan komme tæt på jaguarer og de eksotiske og farverige quetzaler. Monteverde er også kendt for de økologiske landbrug og den alternative energiforsyning. Drømmer du om at bevæge dig ud af din komfortzone og opsøge et sted, hvor du er tvunget til at være 100 procent selvhjulpen, alt sammen på en baggrund af rå naturskønhed, så er Monteverde lige stedet for dig. Her kan du opleve en verden, der er så forskellig fra din egen, at det i den sidste ende kan omdefinere din opfattelse af det at rejse.

 

Udflugter 

Sky Tram-tur og vandretur over Monteverdes tågeskove

Hvis du drømmer om at svæve hen over bølgende højlandsområder, der er tæt dækket af tropiske tågeskove, så har du chancen her. Nyd den enestående udsigt på turen med svævebanen og ikke mindst den efterfølgende vandretur i trætoppene med den artsmangfoldige regnskov liggende lige under dig. Det er en oplevelse, der minder meget om at køre i en gondollift, hvor du kan observere områdets unikke plante- og dyreliv, der trives i trætoppene. På turen er der stop ved en stor observationsplatform på det højeste punkt i reservatet, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt og mulighed for spektakulære fotos. Tilbage igen fra turen over de skovklædte bjerge, skal du gøre dig klar til endnu en stor oplevelse. På et Sky Trek i Monteverde Forest Reserve bruges zip lines, der er hænger fra bjergtoppene. Turen passerer tågeskovens trætoppe og svæver ind mellem kløfternes klippesider, alt sammen i selskab med tropiske fugle. På denne tur er der også stop ved flere observationstårne, hvor du kan nyde den storslåede udsigt og tage flere billeder.

Fælles halvdagsudflugt på 4 timer med transport. Moderat fysisk krævende. Medbring komfortable støvler, insektmiddel og solcreme. Du er ledsaget af en tosproget guide. 

Naturhistorisk vandretur i Monteverde Cloud Forest Reserve

Få mest muligt ud af en naturvandring på denne dagsudflugt til Monteverde Cloud Forest Reserve. Her kan du beundre de enorme arealer med vilde og smukke landskaber omkring dig, der er spækket med kvælerfigen, rislende bække, fosser og naturlige bassiner. Skoven rummer flere biozoner og er hjemsted for eksotiske orkideer, bregner, bromeliaer, slyngplanter og fløjlsagtige tæpper af mos. Her skal du også holde øje med sommerfugle og flokke af mere specielle fuglearter som bjældefugle og parasolfugle, og hvis du er heldig, også ozelotter og de farverige quetzaler.

Privat halvdagsudflugt på fire timer med transport. Moderat fysisk krævende. Medbring komfortable støvler, insektmiddel og solcreme. Du er ledsaget af tosproget guide. 

Mokka-tur til kaffeplantagen Don Juan

Dette er den perfekte kaffeudflugt, hvor du besøger kaffeplantagen Don Juan i nærheden af Monteverde, hvor du bliver klogere på den simple kaffebønnes historiske rejse fra Afrika til Costa Ricas højlandsplantager. På det fascinerende plantagebesøg hører du om hemmelighederne bag den perfekte kop friskbrygget espresso eller latte, når den lokale guide fører dig gennem hele processen. Bagefter er emnet kakaobønnen, hvor du bliver klogere på kultur, historie og aromaer. Du får også mulighed for selv at forvandle bønnen til lækker chokolade. Afslutningsvis hører du om sukkerproduktion og prøver selv at bearbejde sukkerrørssaften. Der er naturligvis et par lækre smagsprøver, hvorefter du kan spørge dig selv, hvad du bedst kunne lide af dagens produkter.

Privat halvdagsudflugt på 2 ½ time med transport. Gennemføres morgen og aften. Kaffe og smagsprøver er inkluderet. Let fysisk krævende. Kaffehøsten ligger fra november til februar. Medbring komfortable støvler, insektmiddel og solcreme. Du er ledsaget af en tosproget guide.

Dag 10-13: Manuel Antonio

Næste stop på rundrejsen i Costa Rica er Manuel Antonio, hvortil køreturen fra Monteverde er 195 kilometer og tager cirka fire timer. Du har tre overnatninger på Si Como No Hotel & Wildlife Refuge, som ligger på en skovklædt bjergskråning med udsigt over Stillehavet. Resortet har gratis shuttlebus til nationalparken og stranden, og adgang til Wildlife Refuge er ligeledes gratis.

Den lille kystby, Manuel Antonio, er porten til de frodige tropiske regnskove i Manuel Antonio National Park. I parken, der rummer en stor biologisk mangfoldighed, vrimler det med hundredvis af dyrearter, der blandt andet omfatter eksotiske fugle, truede primater og de fascinerende dovendyr. Det er som om, at kystbyen har det hele: smaragdgrønne skove, akvamarinblå koralrev og kilometervis af hvide sandstrande. De hyggelige strandhytter og strandcaféer ligger langs kysten med udsigt til de dovne bølger, som skyller ind mod kysten. Den lille landsby tiltaler såvel dyreinteresserede som tilrejsende, der søger en fredfyldt ferie langt fra hektiske turistområder. De lidt mere usædvanlige strandgæster, som du også kan møde i landsbyen, er kapucineraberne fra nationalparken.

 

Udflugter 

Walking Safari i Manuel Antonio National Park

Kom tæt på naturhistorien i Manuel Antonio National Parks frodige regnskove på denne spændende udflugt. Efter morgenmaden på hotellet er der en halv times kørsel med din lokale guide til nationalparken. Der venter en skøn vandretur på parkens mest populære vandrestier, hvor du samtidig hører om regnskoven og dens dyreliv. Du skal nyde de smukke omgivelser og naturligvis sørge for at få en masse gode billeder af dovendyr, eksotiske fugle og sommerfugle, de forskellige orkideer og de utallige andre tropiske planter. Cirka halvvejs inde i turen holder du en halv times pause ved Third Beach, hvor du kan forfriske dig med en snack, tage en dukkert i havet eller blot sidde og beundre udsigten over vandet inden du går tilbage til stien.

Privat halvdagsudflugt på 3 ½ time med transport. Moderat fysisk krævende. Medbring komfortable støvler, solbriller og solcreme - og husk kamera. Vand er inkluderet, kikkert er til rådighed og du er ledsaget af en tosproget guide. Parken er lukket på tirsdage. 

Privat bådtur til Damas Island

På denne bådtur oplever du en del af Mellemamerikas mangrove-vådområder. Ombord på den overdækkede og naturligvis miljøvenlige båd sejler du mellem mangroveskovenes gigantiske snoede trærødder, mens din dygtige tosprogede guide og naturvejleder fortæller om økosystemet, historien og dyrelivet i dette område. Damas Island er et epicenter for biodiversitet og hjemsted for tropiske fugle, krybdyr, vilde pattedyr og dyreliv under vandoverfladen. Turen går over områder med brakvand og ind gennem de naturlige tunneller, der er formet af træerne. På de tropiske øer kan du se den oprindelige flora og fauna som fregatfugle, hvidhovedet kapuciner-aber, myreslugere, farverige krabber og mange andre dyrearter. Du får måske også chancen for at komme helt tæt på aberne, da de en gang imellem klatrer om bord på båden. Efter turen og på vej tilbage nyder du en karakteristisk costaricansk frokost eller middag. 

Privat halvdagsudflugt med transport. Morgenafgang kl. 08:00 og eftermiddagsafgang 13:00 (afhænger af tidevandet). Frokost eller middag, inklusive drikkevarer, er inkluderet. Let fysisk krævende. Medbring insektmiddel mod myg, solcreme, solbriller, kamera og hat/kasket.

Dag 13 - 16: Osa Peninsula

Din rundrejse i Costa Rica går i dag videre til Osa Peninsula, når du bliver afhentet af din privatchauffør på hotellet. Det tager tre timer at køre turen fra Manuel Antonio. Du skal bo tre nætter på El Remanso Rainforest Wildlife Lodge, der ligger i den sydvestlige del af Osa-halvøen, hvor der er masser af muligheder for at opleve Costa Ricas uberørte regnskove og strande. Hotellet, som ligger tre kvarter fra byen Puerto Jimenez, er en del af det private reservat, Osa Peninsula National Refuge, og har en privat strand ud til Stillehavet.

På Osa-halvøen finder du nogle af de mest udsøgte tropiske landskaber og eksotiske levesteder for et mangfoldigt dyreliv. Halvøen ligger på Costa Ricas sydlige Stillehavskyst og er på tre sider flankeret af tropiske farvande, så du kan slentre på de lune strande eller svømme i det varme vand. Rejsen går også gennem et indviklet system af salt- og ferskvandskanaler, der opretholder et righoldigt plante- og dyreliv under vandoverfladen. Desuden skal du udforske de naturlige skatte i de primære regnskove i Corcovado National Park, som er hjemsted for truede dyrearter som jaguaren og pumaen, samt de farverige fugle som lyserøde ara-papegøjer. Lær alt om de imponerende store stenkugler og andre præcolumbianske kulturgenstande i Cano Island Biological Reserve. Når mørket falder på, kan du i ro og mag lytte til nattens lyde fra din lodge, mens du forestiller dig, hvordan junglen vågner op til en nat, der styres af jagt og overlevelse.

Dag 16-17: San José og Central Valley

Fra morgenstunden er der arrangeret transport fra dit hotel til lufthavnen i Puerto Jiménez. Herfra flyver du tilbage til San José, hvor der ligeledes er inkluderet transport fra lufthavnen til den betagende Central Valley. Her skal du bo en enkelt nat på Xandari Resort & Spa, der ligger kun 20 minutters kørsel fra lufthavnen i San José.

Her bor du i en dejlig villa omgivet af tropiske haver. Bæredygtighed er et vigtigt tema på dette eksklusive resort, der ligger i en 40 hektar stor og frodig plantage med terrasser med panoramaudsigt. Du kan nyde det skønne klima og den naturlige brise i de udendørs områder, der er fyldt med blomstrende eksotiske planter eller du kan gå en tur på de maleriske stier, der er flankeret af frugtplantager, kaffetræer og små vandfald. Xandaris terrasserestaurant har en jord-til-bord menu, hvor alle ingredienser er økologisk dyrkede og består af specialiteter fra Costa Rica, Middelhavet og Californien. I spaen kan du nyde en afslappende jacuzzi under åben himmel, hvor du har en uforstyrret udsigt over dalen.

Dag 17: Hjemrejse

Rundrejsen i Costa Rica nærmer sig sin afslutning, når der er arrangeret transport til lufthavnen i San José. Herfra går rejsen hjem mod Danmark med en international flyforbindelse. Efter en spændende og indholdsrig rejse rundt i Costa Rica ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

17 dage fra 71.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 71.000 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til San José tur/retur
 • Lufthavnsskatter & ev afgifter
 • 1 overnatning på Hotel Presidente i San José (Standard Room)
 • 2 overnatninger på Pacuaré Lodge i Caribbean Heartland (Garden Suite)
 • 3 overnatninger på Tabacon Grand Spa Thermal Resort i Arenal (Orchid Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Hotel Belmar i Monteverde (Peninsula Room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Si Como No Hotel & Wildlife Refuge i Manuel Antonio (Deluxe Plus) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på El Remanso Rainforest Wildlife Lodge på Osa Peninsula (Superior Ocean View Room)
 • 1 overnatning på Xandari Resort & Spa i Central Valley (Prima Villa) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til business class
 • Opgradering af hoteller
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning | MyPlanet Rejser

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning

 • Magiske dyre- og naturoplevelser
 • Fantastisk indkvartering under rejsen
 • Meget høj standard

17 dage fra 71.000 kr pr. person

Klassiske Costa Rica

Klassiske Costa Rica

 • Oplev den imponerende Arenal vulkan
 • Vandre langs hængebroer gennem trætoppene
 • Regnskov og sandstrand i Manuel Antonio

 

10 dage fra 31.500 kr pr. person

Rejse til Costa Rica - eventyr og strand

Costa Rica - eventyr og strand

 • Store naturoplevelser - dyreliv og vulkaner
 • Badeferie
 • Eventyr, adrenalin og spændende aktiviteter

11 dage fra 44.550 kr pr. person