70125011 Få et tilbud
Brasilien: Imponerende vandfald, Pantanal og Amazonas

Brasilien: Imponerende vandfald, Pantanal og Amazonas

Det enestående Brasilien. Oplev de imponerende Iguazú-vandfald, Pantanals tropiske vådområder og et unikt flodkrydstogt i Amazonas. Denne skønne rejse i Brasilien er spækket med eventyr!

 Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 61.200 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Brasilien: Imponerende vandfald, Pantanal og Amazonas

Det enestående Brasilien. Denne unikke rejse i Brasilien kombinerer oplevelser i landets pulserende storbyer med udforskning af nogle af de mest fantastiske naturområder i hele verden. Mærk sambaens rytmer i Rio de Janeiro, føl de mægtige Iguazú-vandfalds kræfter, lad dig rive med af Sao Paulos byliv, oplev biodiversiteten i Pantanals vådområder og betragt Amazonas’ regnskov glide forbi fra et enestående flodkrydstogt.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev de imponerende Iguazú-vandfald, Pantanals tropiske vådområder og et unikt flodkrydstogt i Amazonas. Denne skønne rejse i Brasilien er spækket med eventyr!

Dag 1: Afrejse Skandinavien

I dag rejser du fra Danmark til Brasiliens mest berømte by, Rio de Janeiro.

Dag 2 – 5: Rio de Janeiro

Ved ankomsten til Rio de Janeiro bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i de første tre nætter, Hilton Rio de Janeiro. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til Copacabana-stranden, og er det perfekte udgangspunkt for et uforglemmeligt ophold i denne helt specielle by. De næste par dage har du rig mulighed for at se og opleve Rio de Janeiros øvrige berømte ikoner som Sukkertoppen, Ipanema og naturligvis kristusstatuen på toppen af Corcovado, der er Rios vartegn. Du kan også nyde Caipirinha cocktails, mens du lader dig opsluge af det unikke strandliv, ligesom du kan besøge de storslåede subtropiske regnskove. Rio de Janeiro er fyldt til randen med vitalitet og liv, og der har aldrig været et bedre tidspunkt at opleve skønheden og energien her i Brasiliens uofficielle hovedstad.

Udflugter:

Halvdagstur til Corcovado med tandhjulsbane
Denne tur med tandhjulsbane bringer dig op til Rios største seværdighed: Corcovado med den storslåede kristusstatue Cristo Redentor på toppen. Her kan du nyde den betagende udsigt over en af verdens smukkeste byer. Privat tur på 4 timer. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt. 

Halvdagstur til Sukkertoppen med svævebane
Denne halvdagstur starter i centrum af Rio, og bringer dig til Praia Vermelha, hvor svævebanen afgår mod Pão de Açúcar - det portugisiske navn for Sukkertoppen. Efter oplevelsen med det helt fantastiske view over byen og havet, kan du ikke modstå at nynne Bossa Nova-klassikeren The Girl From Ipanema. 

Privat tur på 4 timer. Oplys ønsket afgangstidspunkt til din rejsekonsulent ved bestilling.

Dag 5 – 7: Foz do Iguaçu

I dag går turen videre fra Rio de Janeiro til Foz do Iguaçu. Du bliver afhentet på hotellet og køres til lufthavnen. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for transporten videre til dit resort, hvor du skal bo de to næste nætter. The Bourbon Cataratas do Iguaçu Resort er beliggende en kort køretur fra lufthavnen og vandfaldene. Her kan du glæde dig over de store og velindrettede værelser, ligesom du kan nyde stedets udvalg af gourmetrestauranter. Foz do Iguaçu på den brasilianske side, og Puerto Iguazú på den argentinske side, er ikke alene indgangen til de betagende smukke og ærefrygtindgydende vandfald. Det er også de nærmeste byer til stedet, hvor grænserne mellem de tre lande, Argentina, Paraguay og Brasilien, mødes. Hovedattraktionen i dette område er og bliver nationalparken med de 270 fantastiske vandfald. Den smukke subtropiske flora og faunaens mangfoldighed i området gør kun Iguazú endnu mere attraktiv for besøgende fra hele verden.

 

Udflugter:

Besøg på den brasilianske side af Iguazú-vandfaldet
På denne halvdagstur oplever du den utrolige panoramaudsigt over Iguazú-vandfaldet. Fra de fantastiske udsigtspunkter på den brasilianske side, kan du nyde den uspolerede skønhed og overraskes over naturvidunderets ufattelige omfang.

Privat tur på 4 timer. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

Besøg på den argentinske side af Iguazú-vandfaldet
På denne tur får du et endnu bedre indtryk af de betagende vandfald, der for nylig blev kåret til at være et af naturens syv vidundere på verdensplan. Hele tre stisystemer og flere gangbroer, giver mulighed for at opleve vandfaldets naturlige skønhed og den omkringliggende jungle, når du bevæger dig gennem nationalparken. Fra de lavest beliggende stier kan du betragte vandfaldet nedefra, og få en overvældende fornemmelse af de enorme dimensioner. De øverste stier leder dig hen over vandfaldet, og her kan du også danne dig et indtryk af vandfaldets omfang, altså bare oppefra. Intet besøg i Iguazú er fuldendt uden en tur forbi det største af alle vandfaldene, Devil's Throat Falls. Her står du kun få meter fra de enorme kaskader af vand, der tordner mod dybet. 

Varighed: 09:00 til 15:00 som privat udflugt. 

Sejltur til Iguazú-vandfaldet
Fuldend dit besøg på den argentinske side af Iguazú-vandfaldet med en spændende tur hen under selve faldet. På denne korte, men eventyrlige sejltur, vil du med garanti få pulsen helt op, når båden nærmer sig de tordnende kaskader af vand, der står som en mur foran dig. Du bliver med garanti gennemblødt, men det er faktisk kun en skøn opfrisker i den tropiske varme. 

Varighed 10 minutter. Gruppetur i kombination med turen ’Besøg på den argentinske side af Iguazú-vandfaldet’. Maksimalt 45 personer i båden.

Dag 7 – 8: Sao Paulo

I dag går turen videre fra Foz do Iguaçu til Brasiliens største by, Sao Paulo. Du bliver afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for transporten videre til dit hotel, hvor du skal bo i nat. Det meget centralt beliggende L’Hotel PortoBay Sao Paulo, hvor du kun har kort afstand til de bedste restauranter, barer, museer og eksklusive butikker.

Udflugt:

 Byrundtur i Sao Paulo
Oplev Sao Paulos største seværdigheder på denne byrundtur med egen guide. På turen kommer du blandt andet forbi de mest betydningsfulde bygninger i den gamle bydel, det moderne finanscentrum og byens ældste togstation.

Privat tur på 4 timer.

Dag 8 – 11: Det nordlige Pantanal

I dag går turen nordpå fra Sao Paulo mod Cuiabá. Du bliver afhentet på hotellet og køres til lufthavnen. Efter ankomsten i Cuiabá mødes du af den lokale repræsentant, der står for transporten (gruppe) videre til det nordlige Pantanal og Pousada Rio Mutum Eco-Lodge, hvor du skal bo i 3 nætter. Køreturen fra lufthavnen er 130 km. og tager cirka 2 ½ time. Pousada Rio Mutum, der ligger fantastisk og naturskønt, er smagfuldt indrettet i en enkel stil, der afspejler den lokale kultur. Mellem de spændende udflugter i området, har du rig mulighed for at slappe af ved poolen. Pantanal North er et forbløffende tropisk vådområde med en fantastisk mangfoldighed af dyrearter. Den isolerede region er et sandt paradis for naturelskere og eventyrere, og du vil blive opslugt af den meget varierede naturlige skønhed. Her kan du være heldig at opleve dyr som kapivarer, kaimaner, myreslugere, tapirer, brøleaber og jaguarer, samt iagttage de utallige fuglearter. Her er hver eneste dag et nyt eventyr, når du vandrer, rider eller sejler i kano i området, og oplever den store biodiversitet.

 

Udflugt:

Pousada Rio Mutum Eco-Lodge (3-nætters program)
Under dit ophold skal du opleve Pantanals naturlige skønhed. Efter ankomsten slapper du af og nyder lodgens smukke omgivelser. Til middagen må du endelig ikke gå glip af den delikate piratfiskesuppe! På dag 2, efter en god og nærende morgenmad, er du klar til at opleve den fantastiske natur på hesteryg ved Siá Mariana-bugten. Du vil blive overrasket over, hvor mange fugle, dyr og krybdyr, som du ser på din vej. Om eftermiddagen er det tid til en sejltur og fotosafari på Mutum-flodens krystalklare vand. Her vil du opleve rokker, gigantiske oddere, stimer af småfisk og en masse fuglearter. Om aftenen efter middagen er der jeeptur, hvor du har mulighed for at se endnu flere dyr. Den tredje dag byder på en morgenvandretur gennem junglen og over de åbne landskaber. Om eftermiddagen kan du opleve fugle- og dyrelivet med båd, og nyde en unik solnedgang mens du fisker efter piratfisk. Om aftenen fodres kaimanerne med piratfiskene, og der er mulighed for at spotte det natlige dyreliv. Den sidste dag skal du meget tidligt op, det er nemlig tid til at beundre den smukke solopgang fra Mutum-floden i kano.

Dag 11 – 12: Manaus

Du bliver afhentet på hotellet (gruppe) og køres tilbage til lufthavnen i Cuiabá. I dag går rejsen til Manaus med fly (med et enkelt flyskift undervejs). Efter ankomsten bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transport videre til Tropical Manaus Ecoresort, hvor du skal bo en enkelt nat. Resortet ligger 20 minutter fra Manaus’ centrum. Byen, der er udgangspunkt for de eventyrlige oplevelser i det brasilianske Amazonas, er kendt som "Amazonas’ hjerte". Her kan du se den flotte europæiske arkitektur, der stammer fra tiden omkring det såkaldte ”gummiboom”, der lå i slutningen af det 19. århundrede. Dengang flød Manaus i penge og blev derfor en stor og vigtig by i Brasilien. Du kan også se ud over den mægtige Rio Negro (den sorte flod) og Solimões-floden, her, hvor de mødes og som bifloder løber sammen med Amazonfloden.

Dag 12 – 14: Amazonas flodkrydstogt

Efter en kort køretur fra hotellet ankommer du til den luksuriøse flodbåd, hvor du skal tilbringe de næste 3 nætter på et helt specielt flodkrydstogt. De følgende dage skal du sejle helt inde i hjertet af Amazonas’ regnskov, hvor du vil opleve en helt enestående biodiversitet og en utrolig smuk natur, som du ikke finder andre steder.

 

Amazon Clipper Premium flodkrydstogt (3-nætters program)
Kursen er sat mod Amazonfloden på den første dag ombord på Amazon Clipper. Efter en interessant introduktion, hvor du vil høre om dyrelivet og miljøet i dette naturmæssigt unikke område, kan du læne dig tilbage, nyde en caipirinha og opleve den smukke solnedgang. Når mørket er faldet på, kan du med spotlights betragte flere af dyrene i dette meget varierede økosystem. Dagen efter har du mulighed for at udforske de små søer og floder på nært hold i kano, og spotte tropiske fugle som eksempelvis papegøjer og tukaner. Efter morgenmaden kan du opleve junglens alsidige flora, før båden om eftermiddagen ankommer til Anavilhanas National Park, som rummer en kæmpe flodskærgård med mere end 400 øer. Tredje dag starter ud med at fiske piratfisk. Derefter besøger du et lokalt samfund, der vil dele ud af deres viden om de lokale frugter og planter, og vise, hvordan de bruges og tilberedes. Efter frokost kan du tage en svømmetur, eller måske bare slappe af på den hvide sandstrand, inden du tager ud på endnu en kanoudflugt. På den fjerde og sidste dag går turen til Lake January Ecological Park med gigantiske åkander, oversvømmede skove, frugtbart lavland og sjældne dyr. Efter morgenmaden når båden frem til ”Meeting of the Waters”, der er det sted, hvor den mudrede Amazonflod og den mørke Rio Negro mødes efter at have løbet side om side over en strækning på seks kilometer. På vejen tilbage til Manaus kan du fra båden betragte markedet og nogle af byens ikoniske bygninger som eksempelvis operahuset og det gamle toldhus.

Dag 15: Manaus

Efter flodkrydstogtets anløb til Manaus mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for transporten til lufthavnen.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse rundt i Brasilien ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

16 dage fra 61.200 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 61.200 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Rio de Janeiro tur/retur
 • Flyskatter
 • 3 overnatninger på Hilton Rio de Janeiro Copacabana (Windsor Atlantica - Superior) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på The Bourbon Cataratas do Iguaçu Resort (Standard room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på L’Hotel PortoBay Sao Paulo (Executive room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Pousada Rio Mutum Eco-Lodge inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Tropical Manaus Ecoresort (Superior room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Amazon Clipper Premium (Standard cabin) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Brasilien: Imponerende vandfald, Pantanal og Amazonas

Brasilien: Imponerende vandfald, Pantanal og Amazonas

 • Oplev Brasiliens pulserende storbyer
 • Bliv betaget af Iguazú og Pantanal
 • Udforsk Amazonas på et flodkrydstogt

16 dage fra 61.200 kr pr. person

Udsigt over copacabana brasilien

Brasilien: Samba, strande og skøn natur

 • Oplev Rio de Janeiros unikke strandkultur
 • Bliv betaget af de mægtige vandfald ved Iguazú
 • Nyd livet i Búzios, Brasiliens St. Tropez

9 dage fra 43.200 kr pr. person