70125011 Få et tilbud
bjerge i mendoza argentina

Argentina: Landskaber og traditioner mod nord

Rejs væk fra Argentinas gængse turiststeder og oplev skøn natur og en rig kulturarv i de nordlige regioner. Vandfald, jungler, ørkener og prisbelønnet vin. Denne tur har det hele.

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 40.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Argentina: Landskaber og traditioner mod nord

Rejsen Argentina: Landskaber og traditioner mod nord starter i Buenos Aires, der er berømt for kulturen, tangoen og maden. Turen går videre til de ubeskrivelige Iguazú-vandfald, der er blandt de mest vandrige i verden. Purmamarca er kendt for de smukke Cerro de los Siete Colores, der rejser sig som et abstrakt maleri omkring byen. Byen Salta er et grønt åndehul ved foden af Andesbjergene, hvor du får et spændende indblik i kolonihistorien, inden turen går til Mendoza, der er verdenskendt for områdets rødvine.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejs væk fra Argentinas gængse turiststeder og oplev skøn natur og en rig kulturarv i de nordlige regioner. Vandfald, jungler, ørkener og prisbelønnet vin. Denne tur har det hele.

Dag 1: Afrejse Skandinavien

I dag rejser du fra Danmark til Buenos Aires, Argentinas hovedstad.

Dag 2 – 4: Buenos Aires

Ved ankomsten til Buenos Aires bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel for de første to nætter, Casa Sur Bellini. Det charmerende boutique hotel er meget centralt beliggende i den attraktive bydel Palermo, og dermed tæt på restauranter, butikker og seværdigheder. Buenos Aires er ud over at være hovedstaden i Sydamerikas næststørste land, også et epicenter for oplevelser og sanseindtryk. Kulturlivet er intenst, tangoen inciterende og den traditionelle gastronomi er en kærlighedserklæring til det verdensberømte argentinske oksekød.


Udflugter:

Det bedste af Buenos Aires
Du mødes med din guide på hotellet, og forude venter en spændende og uformel tur rundt i Buenos Aires. Her oplever du den pulserende argentinske hovedstad og besøger byens spændende bydele og kvarterer. For eksempel det passionerede og livlige arbejderkvarter La Boca, der er kendt for de farverige huse, gadekunsten og ikke mindst fodboldholdet Boca Juniors. Beboerne stammer primært fra Italien og den italienske kultur præger stadig kvarteret. Du kommer også rundt i bydelen Palermo, der er præget af grønne parker, brede alléer og små selvstændige kvarterer såsom Palermo Hollywood og Palermo Soho. Det er her du finder alle de trendy barer, restauranter og klubber. Mere mondænt er det franske kvarter Recoleta med de klassiske kunstgallerier og tillokkende kulturtilbud. Og hvis du er interesseret, kan der også blive tid til at se en udstilling eller to. Før turen går tilbage til hotellet, besøger du også Colon Theater, der betragtes som et af verdens fineste operahuse, Congreso de la Nación Argentina (den argentinske nationalkongres) og præsidentpaladset. 

Halvdagstur på 4 timer. Privat guide og transfer. Ikke fysisk krævende. Medbring komfortable vandresko og glem ikke kameraet.

 

Dag 4 – 6: Puerto Iguazú

Fra Buenos Aires forsætter rejsen i dag mod de imponerende Iguazú-vandfald. Du bliver afhentet på hotellet og køres til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Puerto Iguazú. Ved ankomsten mødes du i lufthavnen af den lokale repræsentant, der sørger for transporten til hotellet, hvor du skal bo de næste 2 nætter; den hyggelige La Aldea de la Selva Lodge, der ligger smukt omkranset af den frodige regnskov Selva Iriapú. Den største attraktion i Puerto Iguazú er naturligvis nationalparken med de 270 fantastiske vandfald, der også rummer smuk subtropisk flora og en mangfoldig fauna. Puerto Iguazú på den argentinske side, og Foz do Iguacu på den brasilianske side, er ikke kun indgangen til de åndeløst smukke vandfald, de er også de nærmeste byer til stedet, hvor landegrænserne mellem Argentina, Paraguay og Brasilien mødes.

 

 

Udflugter:

Eco Rafting på Iguazú-floden
Få endnu mere ud af dit ophold på den argentinske side af Iguazú-vandfaldet med en afslappende raftingtur på den rolige Iguazú-flod. Her vil du opleve flodens og nationalparkens overdådige skønhed, høre om områdets flora og fauna, og er du heldig, vil du se en alligator eller en abe.

Turen tager 30 minutter og er en gruppeaktivitet med maksimalt 17 personer. Raftingen gennemføres i forbindelse med udflugten ”Den argentinske side af Iguazú-vandfaldet”.

Den argentinske side af Iguazú-vandfaldet
På denne tur får du et bedre indtryk af de betagende vandfald, der for nylig blev udnævnt til at være et af naturens syv vidundere på verdensplan. Hele tre stisystemer og flere gangbroer giver mulighed for at opleve vandfaldets naturlige skønhed og den omkringliggende jungle, når du bevæger dig gennem nationalparken. Fra de lavest beliggende stier kan du betragte vandfaldet nedefra og få en overvældende fornemmelse af de enorme dimensioner. De øverste stier leder dig hen over vandfaldet, og her kan du ligeledes danne dig et indtryk af vandfaldets omfang, altså bare oppefra. Intet besøg i Iguazú er fuldendt uden en tur forbi det største af alle vandfaldene, Devil's Throat Falls. Her står du kun få meter fra de enorme kaskader af vand, der tordner mod dybet nedenfor. 

Varighed: 09:00 til 15:00 som privat udflugt

Dag 6 – 8: Purmamarca

I dag går turen videre fra Puerto Iguazú til Purmamarca. Du bliver afhentet på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Salta. Ved ankomsten bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten videre til Purmamarca og dit hotel, La Comarca, hvor du skal bo de næste 2 nætter. Hotellet, der har en dejlig restaurant og en skøn spa, ligger kun 10 minutters gang fra centrum. Køreturen fra lufthavnen er 186 km. og tager cirka 2 ½ time. Byen er stærkt præget af den oprindelige befolknings historie, og berømt for de panoramiske og næsten surrealistiske Cerro de los Siete Colores, de syv farvers bjerge, der som et bølgende, abstrakt maleri omkranser byen. I bjergene kan du shoppe lokale produkter på de farverige markeder, besøge den smukke bykirke og nyde de regionale gastronomiske specialiteter i de lokale restauranter.

Udflugter:
3 dages oplevelser i Purmamarca, Humahuaca og på Salinas Grandes’ saltsletter (udgår fra Salta)
Ved ankomsten til Salta bliver kursen sat nordpå mod byen Tilcara. Her kan du udforske byens spændende historie, inden turen fortsætter videre til Quebrada de Humahuaca. Humahuaca-kløften er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste og betragtes som et geologisk vidunder, hvor du har en skøn udsigt over de fantastiske landskaber. På dag 2 starter du igen tidligt ud, når det er Salinas Grandes’ saltsletter der står på dagsprogrammet. Her har du mulighed for at gå ude på de enorme saltaflejringer, og nyde den overraskende og helt unikke udsigt. Turen går tilbage til Purmamarca om eftermiddagen, hvor du skal opleve Hill of Seven Colors i Purmamarca, og på rundtur i den historiske by. På dag 3 vender du tilbage til Salta om eftermiddagen, hvor du på den naturskønne rute oplever alle tre overdådige landskaber.

Dag 1 fra 09:00 til 17:30, dag 2 fra 09:00 til 17:00 og dag 3 fra 10:00 til 16:00. Privat udflugt.

Dag 8 – 9: Salta

Du bliver afhentet på hotellet, hvorefter turen går tilbage til Salta. Her bliver du indkvarteret på dit hotel, Solar de la Plaza, hvor du skal bo en enkelt nat. Det elegante hotel ligger i et af byens ældste huse, og på trods af den yderst centrale placering, er her meget fredfyldt. Salta er berømt for sin livsnyderstemning, der giver en ekstra varm dimension til de omkringliggende, naturskønne landskaber, hvor tiden synes at stå stille. Oplev de mytiske dale og småbyer i Incans, og besøg vinmarkerne i Torrontés. Området har desuden givet navn til Argentinas grønne nationaldrue, der bliver brugt til de aromatiske hvidvine.

Dag 9 – 13: Mendoza

I dag går turen videre fra Mendoza. Du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra dit fly afgår. Ved ankomst bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten til det centralt beliggende Hotel Villaggio, hvor du skal bo de næste 2 nætter. Mendoza er verdenskendt for de fyldige rødvine, primært baseret på druen Malbec. Her i skyggen af Andesbjergene, finder du både de små eksklusive vinhuse, bodegas, og de helt store og moderne vingårde. Besøg også Puente del Inca, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, hvor du kan opleve nogle af de mest populære vinkældre i Argentina, beundre den højeste bjergtop på den sydlige halvkugle eller blot slentre en tur gennem gaderne i den fredfyldte by.

 

Udflugter:

Heldagstur til Luján & Maipús vingårde
Med Argentinas ældste vinstokke og en unik blanding af traditionelle bodegaer og moderne vinproducenter, er regionen kendt for at føre de argentinske vine fra middagsbordet og helt ud på den internationale scene. På denne heldagstur med privat guide besøger du tre forskellige vingårde. På den første vingård nydes en frokost, der uden tvivl vil vil vise dig, hvorfor Mendoza så hurtigt er blevet berømt blandt madelskere. Mens du nyder en pragtfuld dag blandt vinstokkene for foden af Andesbjergene, vil du lære om processen i den argentinske vinfremstilling og prøvesmage de forskellige årgange. 

Privat tur fra 09:00 til 15:00. Frokost inkluderet på en af vingårdene.

Heldagstrekking til Vallecitos
Denne skønne vandretur bringer dig ud af byen Mendoza, langs et bjergvandløb og op i Andesbjergene. Mens du indånder den friske bjergluft, kan du nyde en fantastisk udsigt over bjergkæden og de mægtige bjergtoppe. Dette er virkelig en imponerende dag og det er på sådan en vandretur, at du oplever de argentinske Andesbjerges virkelige skønhed.

 Fra 08:30 til 18:30 med cirka 3 ½ timers vandring. Vandreturen er på mellemniveau. Frokost er inkluderet.

Halvdags-rafting – niveau III/IV
Du bliver med garanti drivvåd på denne sjove og adrenalinfyldte white-water rafting. Turen varer en times tid, hvor du styrer gennem Mendoza-flodens fossende vandmasser, der rangerer på niveau III – IV. Det betyder, at strømmen er stærk og det kan være vanskeligt at manøvrere. Hvis du har tid i overskud, kan du nyde synet af de fantastiske Andesbjerge, der omgiver dig.

Afhentning 08:30. Gruppeaktivitet med maksimalt 6 personer i flåden.

Dag 13 – 15: Buenos Aires

I dag går turen tilbage til hovedstaden. Du bliver afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Buenos Aires. Ved ankomsten bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten til Casa Sur Bellini, hvor du igen skal bo på turens to sidste nætter.

Buenos Aires hverken ligner eller føles som nogen anden by, da den på helt unik vis kombinerer den latinamerikanske livsstil med europæisk arkitektur og kultur. Den lokker med sine pragtfulde parker, bygninger i kolonistil og rekreative aktiviteter – og naturligvis  tango og fodbold. Alt sammen i en harmonisk symbiose. Og når du nu er her, så glem ikke at smage verdens fineste bøfkød, der fylder så meget i den argentinske folkesjæl. 

Udflugter:

La Ventana Tango show
Denne aften tilbringer du på La Ventana Tango, der ligger tæt på det historiske centrum for tangoen, San Telmo. Her holdes traditionerne i hævd i en atmosfære, der stråler af charmen fra en svunden æra, tilsat det allerbedste tangomusik og dans, som Buenos Aires kan byde på. En ekstra bonus er, at du introduceres til den argentinske folkedans og musik, der er typisk for den nordvestlige del af landet. 

Fra 19:30 til 24:00 med delt transfer. Middagen er inkluderet.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse rundt i Argentina ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

16 dage fra 40.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 40.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Buenos Aires tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 2 overnatninger på Casa Sur Bellini (Executive Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på La Aldea de la Selva Lodge (Standard room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på La Comarca (Standard room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Solar de la Plaza (Luxury Junior) inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Villaggio (Classic room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Casa Sur Bellini (Executive Room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

bjerge i mendoza argentina

Argentina: Landskaber og traditioner mod nord

 • Føl Argentinas pulserende hovedstad
 • Oplev Puerto Iguazús overvældende skønhed
 • Nyd de pragtfulde argentinske vine i Mendoza

16 dage fra 40.500 kr pr. person