Resort med bungalows i blå lagun på Bora Bora, Tahiti

Ø-hop på Tahiti, Bora Bora og Moorea

Hvide sandstrande, magiske solnedgange og romantik venter på de smukke øer Tahiti, Moorea og Bora Bora.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 39.500

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Dette er en fantastisk rejse til topiske himmelstrøg på den anden side af jorden. I Fransk Polynesien bliver rejsedrømme til virkelighed, og du kan lade dig forkæle i fantastiske omgivelser. Denne rejse tager dig til tre af ø-rigets skønne øer. Tahiti, hvor forskellige kulturer mødes, Moorea med sin fantastiske natur og Bora Bora, hvor du kan opleve kridhvide stande og give dig i kast med sjove aktiviteter.

Uanset om du tager på en par-ferie, bryllupsrejse eller familieferie, anbefaler vi, at du bor på mere end en af disse skønne øer, så du får mulighed for at opleve den polynesiske kultur og ø-livet i sine mange afskygninger. Du har mulighed for at gøre stop i Los Angeles på vejen, og en rejse til Tahiti kan også nemt kombineres med et ophold i Australien eller New Zealand.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi klimatkompenserar din resa

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Rejsen dag for dag

Hvide sandstrande, magiske solnedgange og romantik venter på de smukke øer Tahiti, Moorea og Bora Bora.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag forlader du Danmark og flyver mod Los Angeles og videre mod Tahiti.

Dag 2: Ankomst til Tahiti

I dag ankommer du til den grønne ø Tahiti, hvor du har to overnatninger. Besøg markederne i Papeete med frisk frugt, lokalt håndværk og fantastiske souvenirs. Vi anbefaler også et besøg på den sorte strand Lafayette.

Dag 4: Moorea

I dag tager du færgen til smukke Moorea. Nyd solen udenfor på dækket og oplev den fantastiske udsigt til øen, når færgen nærmer sig havnen. Du tjekker ind på Manava Beach Resort and Spa, som skal være dit hjem de kommende fire nætter.

Dag 5-7: Moorea

På Moorea kan du vælge at lave så lidt som muligt eller så meget, som du har lyst til. Slap af på de hvide sandstrande, nyd en drink i solnedgangen, eller oplev midten af øen i en firehjulstrækker. Du kan også besøge en ananasplantage og udforske den vulkanske natur. Vi kan tilbyde flere udflugter på Moorea. Spørg din rejsekonsulent til råds.

Dag 8-13: Bora Bora

Du forlader Moorea og flyver videre til Bora Bora, hvor du skal bo på Bora Bora Pearl Beach Resort på den vestlige del af denne skønne ø. Med udsigt over bjerget Otemanu ligger de små bungalows som perler på en snor hæver over vandet på pæle. Bora Bora er paradis på jorden og indbyder til afslapning under solens stråler, snorkling eller sejlture.
Der findes også en række aktiviteter som vandsport samt tennis- og vollyballbaner til dem, der vil prøve kræfter med det.

Dag 14: Tahiti

I dag tager du flyet tilbage til Tahiti for at tilbringe en sidste nat på Manava Suite Resort Tahiti.

Dag 15: Afrejse fra Tahiti

Det er blevet tid til at forlade paradis for denne gang og rejse hjem til Danmark.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark igen efter nogle skønne dage fyldt med varme, afslapning og romantiske middage.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 39.500

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png