70125011 Få et tilbud
Canada rejsedag i Valby

Rejser i juni, juli, august og sommerferien 

Juni, juli og august er sommertid og tid for sommerferie. Sommerferien er den tid på året som mange af os ser frem til. Et helt år har vi glædet os. Fra den seneste sommerferie og frem til den næste, men hvor skal sommerrejsen går hen

Rejser i sommerferien – juni, juli og august

En rejse i juni, juli og august og det ofte ustabile danske sommervejr kan være rart at komme væk frem. Få nogle gode sommeroplevelser og være mere sikker på godt vejr, men hvor kan du rejse hen i juni, juli og august – hvor kan du rejse hen på sommerferie?

Hos MyPlanet Rejser har vi rejser til

Vi har samlet nogle forslag til gode rejser, hvis du mangler inspiration til rejser i juni, juli og august inkl. sommerferien. Hos MyPlanet har vi rejser til Australien, New Zealand, Stillehavet, Sydafrika, Canada og USA.

Vi har valgt nogle få af de mange gode muligheder du har for rejser i juni, juli, august, men der er mange flere, så kontakt en af vores rejsekonsulenter. Sammen kan I finde det rigtige sted og tidspunkt ud fra de ønsker du har, når du rejser i vinterferien.

Nogle af vores bedste rejser til sommerferie i juni, juli og august
Den store Canada rejse
Det vestlige Canada i bil (eller autocamper)
Det sydvestlige USA i bil (eller autocamper)
Florida og New York kombinationsrejse
Cape Town og Kruger National Park
Sommerferie i Australien
Se mere om de ovennævnte rejseforslag nedenfor.

Rejser i juni, juli og august samt sommerferien er populære

Rejser i sommerferien er populære og specielt rejser til Canada og USA, men glem ikke at også Australien og Sydafrika er gode rejsemål i vores sommer – deres ofte varme vinter.

Det er altid en god ide at booke rejser til sommerferien i god tid. Gerne mindst 6 til 9 måneder før. Bestiller du rejsen til juni, juliog august 10-11 måneder før, så har du frit valg for alle muligheder og ofte til en bedre pris.

MyPlanet Rejser er rejser 100% tilpasset dine ønsker

HUSK, vi sammensætter rejsen efter dine ønsker og behov.