Randi Kirkeby Krogh

Randi - rejsekonsulent

Jeg har rejst til mange forskellige lande, men har tabt mit hjerte til Australien og New Zealand, som jeg gerne besøger igen og igen. Jeg elsker at rejse, og har haft fornøjelsen af at være i rejsebranchen siden 2003.

Down Under flere gange

Jeg har kørt langs Australiens østkyst mellem Cairns og Sydney, travet gaderne tynde i storbyerne Sydney og Melbourne, besøgt Uluru, Kings Canyon og Alice Springs, udforsket nationalparkerne i det tropiske nord og slappet af på det flotte waterfront område i Darwin. Jeg har også taget hele turen fra nord til syd i New Zealand, hvor jeg undervejs udforskede den skønne natur både til lands, til vands og fra luften.

Australske oplevelser

Jeg har mange favoritdestinationer og oplevelser i Australien. Blandt andet storbyen Melbourne, pingvinerne i Bicheno på Tasmanien og en fantastisk middag under stjernerne i outbacken. Overnatningen på Great Barrier Reef, vandreturen ved Kings Canyon og dukkerten ved et smukt vandfald i det tropiske nord er også helt klart blandt top ti oplevelser. Men det er alligevel Western Australia, jeg finder allermest fantastisk og unik. Især strandene i den sydvestlige del af staten, står for mig som noget af det smukkeste, jeg har set.

Natur, natur og atter…

Mine favoritoplevelser i New Zealand er helt sikkert sejlturen på Doubtful Sound, svømmeturen med vilde delfiner ved Kaikoura, mødet med Maorikulturen, det termiske område ved Rotorua og gletchervandring på Franz Josef gletsjeren. Jeg kan dog også varmt anbefale at spise et festmåltid på "The Green Dragon" i Hobbiton og nyde den smukke natur fra en specialbygget jernbane-vogn på "Forgotten World" sporene. Eller tag blot vandrestøvlerne eller cyklerne frem og nyd den imponerende natur, som du møder overalt.

Med venlig hilsen

Randi Kirkeby Krogh

E-mail: rkk@myplanet.dk
Tlf: 87 34 93 25

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.