Randi Kirkeby Krogh

Randi - rejsekonsulent

Jeg har rejst til mange forskellige lande, men har tabt mit hjerte til Australien og New Zealand, som jeg gerne besøger igen og igen. Jeg elsker at rejse, og har haft fornøjelsen af at være i rejsebranchen siden 2003.

Down Under flere gange

Jeg har kørt langs Australiens østkyst mellem Cairns og Sydney, travet gaderne tynde i storbyerne Sydney og Melbourne, besøgt Uluru, Kings Canyon og Alice Springs, udforsket nationalparkerne i det tropiske nord og slappet af på det flotte waterfront område i Darwin. Jeg har også taget hele turen fra nord til syd i New Zealand, hvor jeg undervejs udforskede den skønne natur både til lands, til vands og fra luften.

Australske oplevelser

Jeg har mange favoritdestinationer og oplevelser i Australien. Blandt andet storbyen Melbourne, pingvinerne i Bicheno på Tasmanien og en fantastisk middag under stjernerne i outbacken. Overnatningen på Great Barrier Reef, vandreturen ved Kings Canyon og dukkerten ved et smukt vandfald i det tropiske nord er også helt klart blandt top ti oplevelser. Men det er alligevel Western Australia, jeg finder allermest fantastisk og unik. Især strandene i den sydvestlige del af staten, står for mig som noget af det smukkeste, jeg har set.

Natur, natur og atter…

Mine favoritoplevelser i New Zealand er helt sikkert sejlturen på Doubtful Sound, svømmeturen med vilde delfiner ved Kaikoura, mødet med Maorikulturen, det termiske område ved Rotorua og gletchervandring på Franz Josef gletsjeren. Jeg kan dog også varmt anbefale at spise et festmåltid på "The Green Dragon" i Hobbiton og nyde den smukke natur fra en specialbygget jernbane-vogn på "Forgotten World" sporene. Eller tag blot vandrestøvlerne eller cyklerne frem og nyd den imponerende natur, som du møder overalt.

Med venlig hilsen

Randi Kirkeby Krogh

E-mail: rkk@myplanet.dk
Tlf: 87 34 93 25

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.