Lene Munk

Lene - rejsekonsulent

Gennem hele mit liv har jeg rejst og søgt eventyr i både kendte og mindre kendte afkroge af verden. Rejselysten er ikke blevet mindre med årene, og jeg rejser stadig så ofte, jeg kan. Når jeg ikke selv er afsted, nyder jeg at hjælpe andre rejselystne gæster ud i verden på deres personlige eventyr. Jeg begyndte hos MyPlanet i 1995.

Jeg har tabt mit hjerte til Canada

Canada trækker i mig igen og igen. Jeg har efterhånden udforsket store dele af landet – lige fra den fantastiske natur og smukke Vancouver i vest til spændende kulturer og pulserende storbyer i øst. Canadierne er et varmt og venligt folkefærd, og man kan virkelig mærke, hvor meget de elsker deres land. Deres begejstring smitter af på én, og man kan ikke andet end selv at blive lige så begejstret! Jeg har også rejst over det meste af USA. Fra øst til vest, mod nord og i det varme syd. Jeg elsker USA og den forskelligartede natur og kultur, man møder, når man rejser i landet. Så jeg bliver aldrig færdig med USA!

Fascineret af Afrikas eventyr

Sydafrika er et af mine favoritrejsemål. Her mødes man af en sjælden imødekommenhed og en kultur, der, trods udfordringer, emmer af livsglæde. Det er med til at gøre rejsen til noget helt specielt. Udover Sydafrika har jeg besøgt flere andre afrikanske lande. Jeg har blandt andet beundret de vilde heste i Namibia, flygtet fra territoriale flodheste i Okavanga-deltaet i Botswana og oplevet det imponerende Victoria-vandfald i Zimbabwe og Zambia.

Fra Kina til Macchu Picchu

Udover mine mange gode rejseoplevelser i Canada og USA har jeg også trekket gennem mudder i Thailand, flygtet fra vilde hunde på Bali og forsøgt at fange flyvefisk med hænderne i Malaysia. Klatret på Den Kinesiske Mur i Kina, set solen spille over Chichen Itza i Mexico og stået med nakken tilbage ved den store Jesus-statue i Rio de Janeiro. Jeg har oplevet strabadserne på Inka-stien og nydt det fascinerende syn af Macchu Picchu. Derudover har jeg nydt livet ombord på Silversea, som er et af verdens bedste krydstogtsskibe. Jeg har oplevet den ultimative luksus på Mauritius, rumlet gennem Rusland på den Transibiriske Jernbane og måbende kigget på rivaliserende moskusokser på Grønland.

Venlig hilsen

Lene Munk Ahmane

E-mail: leah@myplanet.dk
Tlf: 87 34 94 23

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.