Resa till Oman - Oman för nybörjare

Oman for nybegyndere

En unik rejse, hvor du oplever Omans højdepunkter på en spændende ferie planlagt af vores eksperter. Historiske forter, moskeer og overnatninger i ørkenen er blandet med fantastiske naturoplevelser.

 

Her viser vi dig et eksempel på, hvordan en rejse til dette område kan se ud. Du bestemmer altid selv antallet af dage, indhold og afrejsedatoer for netop din rejse.

7 dage fra kr 15.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne korte, men intense rejse, vil du opleve Omans fulde mangfoldighed. Tag fra Muscat mod Nizwa og opdag naturskønne og historiske seværdigheder på vej gennem Al Hajar bjergene. I Bahia kan du besøge et af UNESCO’s verdensarvssteder, fæstningen fra det 13. århundrede. Fortsæt gennem det smukke landskab Wadi Al-Muaydin til Jebel Shams, landets højeste top. På Saiq Plateau kan du tage en pause i skyggen af fersken- og granatæbletræer, for du udforsker de traditionelle bosættelser Wadi Bani Habib. Din rejse bringer dig gennem ørken- og bjerglandskaber til Musandam, hvor du besøger beduinlandsbyen Sayh og den akaciedækkede Al Khalidiya Nationalpark på en privat guidet udflugt.

En rejse til Oman vil fylde dine sanser med smukke miljøer og spændende aktiviteter. Kontakt en af vores eksperter i dag for din skræddersyede rejse til Oman.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Dag for dag

En rejse hvor du kommer til at opdage højdepunkterne i Oman på en unik rejse planlagt af vores eksperter.

Dag 1: Afrejse til Oman

Ankomst til Oman og Muscat lufthavn.

Dag 1-3: Muscat (2 nætter)

Efter ankomst til Muscat lufthavn henter du din lejebil.

Muscat er smukt omgivet af bjerge på den ene side og havet på den anden. Muscat betyder ’sikker forankring’ og er en historisk gammel havn. Her kan du besøge forter fra det 17. århundrede som Al Jalali og Mirani. I Muscat er der inkluderet en skræddersyet heldagsudflugt, der fører dig til de nordlige dele af Oman og Batinah regionen. Besøg det smukke fort Nakhal, der ligger højt på bjerget, se museets spændende udstillinger med historiske våben og nyd panoramaudsigten over palme overdækkede sletter og bjerglandskaber. Det næste stop er ved de varme kilder i Ain Al Thowara. Slap af i de varme kilder eller ved det smukke flodleje. Efter et afslappende stop i Ain Al Thowara, besøger du de gamle historiske huse i Wadi Bani Awf og får muligheden for at opleve Snake Canyon, der vikler sig mellem høje bjergskråninger. Til slut tager du til den maleriske bjerglandsby Balad Sayt, der ligger gemt væk midt i Al Hajar bjergene. Her kan du nyde en skøn picnic med idyllisk udsigt. Heldags privat udflugt.
Højdepunkter: Opera House, Sultan Qaboos Grand Mosque & Muttrah Souk.

Dag 3-4: Sur og Ras Al Jinz (1 nat)

Kør langs den smukke kyst i Oman fra Muscat til Sur og stop ved den smukke lille fiskerby Tiwi. Landsbyen ligger i en gammel dal (også kaldet ’Wadi’) og huser traditionelle huse, der har stået ved Det Arabiske Hav i århundreder. De imponerende portaler af en gammel stenfæstning fører ind i dalen. Landskabet her er præget af bjergkilder, der giver det nødvendige vand til de smukke frugtplantager og smaragdgrønne marker. Gå op til Wadi Shab hvor du kan nyde en traditionel frokost på en lokal restaurant. Fortsæt derefter til det spektakulære Bimah Zink Hole, et kalkstenskrater fuldt af saltvand fra Det Arabiske Hav. Tag tilbage til kystvejen og fortsæt til Sur.
Sur, hovedstaden i den sydlige Ash-Sharqiyah provins, ligger ved kysten af Omanbugten. Denne gamle havneby er malerisk med det azurblå hav og de majestætiske Hajar bjerge i baggrunden.

Højdepunkter: Strande, smuk natur og grønne havskildpadder.

Dag 4-5: Wahiba Sands (1 nat)

Check ud fra hotellet i Sur. Det er blevet tid til at køre fra Sur til Wahiba Sands (ca. 5 timer).

Rimal Al Wahiba (også kendt som Wahiba Sands) er en ørken med store, tilsyneladende uendelige klitter i Janub al-Sharqiyya-regionen i det østlige Oman. Tag en spændende ørkensafari i et firhjulstrukket køretøj, gennem de storslåede klitter, der bevæger sig i vinden, gå på guidede vandreture eller tag en kølig kameltur ved solnedgang.

Udforsk skønheden i Wadi Bani Khalid og det omkringliggende bjerglandskab i dit eget tempo. Begynd din naturskønne rejse over bjergveje i Rimal Al Wahiba. Wadi Bani Khalid ligger på den nordøstlige spids af Oman og er kendt for sine frodige palmelunde og turkise vandhuller, der aldrig tørrer ud. Omgivet af store kalksten tager du ad idylliske bjergveje til Wadi. Forkæl dig selv med en pause i skyggen af dadelpalmerne, der svinger forsigtigt i vinden og tag en forfriskende dukkert i det blå vand.

Dag 5-6: Muscat (1 nat)

Check ud fra din bolig og påbegynd din rejse tilbage til Muscat.

På egen hånd i Muscat.
Udforsk de mange attraktioner i Muscat i dit eget tempo. Besøg Sultan Qaboos Grand Mosque og giv dig tid til at beundre de smukke detaljer og sammensmeltningen af forskellige arkitektoniske stilarter. Fortsæt til operahuset, som blev bygget af de samme arkitekter som byggede sultanens palads. Lad dig betage af det imponerende marmorarbejde eller en forestilling. Den maleriske gamle bydel fører dig tilbage til metropolens fortid. Gå gennem smalle gader, udforsk de gamle fæstninger fra det 16. århundrede og nyd panoramaudsigten over Omanbugten og byens hustage. Besøg Nationalmuseet for et dybtgående indblik i områdets historiske arv. Fortsæt derefter til Mutrah Souk, som er et af de ældste arabiske markeder i verden.

Dag 6: Afrejse Muscat

Det er blevet tid til hjemrejse, og returnering af lejebilen i lufthavnen.

Dag 7: Hjemkomst

Velkommen hjem til Skandinavien igen.

Vis alle dage

Priseksempel

7 dage fra kr 15.700

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Det bästa av Oman

Roadtrip i Oman - bjerge, fæstninger og ørken

  • Imponerende fæstningsværker
  • Endeløs ørken og barske landskaber
  • Eksotiske arabiske bazarer

 

9 dager fra kr 16.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png