Oman 4.png
Oman

Rejser til Oman

I Oman hænger duften af røgelse og myrra i luften, du kan se store slotte og forter, ride på kamelryg gennem blæsende ørken, og tage på vandring omringet af grønne wadier og vandfald.   

Spændende Oman

Med MyPlanet Rejsers skræddersyede rejseplan i hånden, kan du opleve Omans gæstfrie sjæl. Du kan godt, allerede nu, forberede dig på at få benene fejet væk under dig, af alt fra de hvide sandstrande, der ligger langs kysten i Det Indiske Ocean til Jebel Shams i Al Hajar-bjergene.

Din ferie i Oman bliver lige så storslået som hver en by du møder på din vej der, overvejende bygget i hvide og beige farver, toppet med turkise tage og kupler.

Glæd dig til at møde rustikke levende bazarer med dejlige traditionelle varer.

Spis dig mæt i alle Omans specialiteter, den rige smag af grillet mishkak og biryanier, gryderetter og delikate fladbrød, og afslut med sød halwa fyldt med dadler og nødder.

Gemt mellem Hajar-bjergene og Det Indiske Ocean ligger den smukke hovedstad Muscat.

Byens huser utallige, prægtige bygninger, udført i marmor.

Mens du er her, bør du gøre et stop ved byens travle Mutrah Bazar med boder, der sælger alt fra krydderier og røgelse, til sølvtøj.  

Traditionelle kaffehuse serverer her vel duftende drikke brygget på safran og kardemomme.

For de historieinteresserede er her et stort udvalg af befæstede slotte, at udforske, på tværs af sultanatet.

Uanset om du ønsker at besøger fortene Nizwa og Nakhl eller det smukke Al Hazm Fort i Rustaq, kan vores rejseeksperter, hjælpe dig med, at tilpasse rejsen til dine interesser.

Smuk kystlinje

Langs Omans kystlinje ligger utallige øer og holme med uberørte strande og dyrebare koralrev, der bugner af liv. Her kan du være heldig at se små grønne skildpadder blive udklækket på stranden i Raz Al Jinz, og besøge et traditionelt dhow-bygningsværket i Sur. Vidste du, at de omanske kyster var hjemsted for Sindbad Søfareren? Eller at Oman gav Østafrika sin swahili-tunge? 

Salalah, Omans næststørste by, står i skyggen fra Dhofar-bjergene. Det er anbefalelsesværdigt at tage på safari fra byen, til det omkringliggende højland og Rub Al Khali-ørkenen.

Her kan du også være heldig at se sandgazeller, bjerggeder, vilde rovfugle og til tider sågar en arabisk leopard.

 

Vi sørger for at du får din drømmerejse i Oman, uanset om du vil vandre i naturen, besøge det spektakulære Bimah Sinkhole eller tilbringe dagen i et beduin.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Det bästa av Oman

Roadtrip i Oman - bjerge, fæstninger og ørken

  • Imponerende fæstningsværker
  • Endeløs ørken og barske landskaber
  • Eksotiske arabiske bazarer

 

9 dager fra kr 16.900

Resa till Oman - Oman för nybörjare

Oman for nybegyndere

  • Historiske forter og moskéer
  • Overnatning i ørkenen
  • Dyr og natur

7 dage fra kr 15.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png