Rejser til Namibia

Rejser til Namibia

 

Hjemsted for verdens ældste ørken, utrolige klippeformationer og endeløse græsarealer, Namibia er et land med utrolige kontraster og farver.

Fotografers drøm

Namibia ligger i det sydvestlige Afrika og er kendt for sine kontraster i landskabet og det rige dyreliv. Det er ikke kun fotografens drømmedestination, men også et land, der byder på uforglemmelige eventyr og naturoplevelser. Her kan du, takket være den veludviklede infrastruktur, nemt rejse rundt og besøge imponerende lande og interessante byer. Besøgende kan for eksempel udforske hovedstaden Windhoek såvel som den smukke kystby Swakopmund. Byen har tysk oprindelse, hvilket afspejles i dens arkitektur, kultur og den årlige Oktoberfest. Du får også opleve det namibiske folks varme og venlighed. Det siges, at når du først har været i landet og oplevet dets gæstfrihed og den namibiske sol, vender du tilbage dertil.

Farverige naturoplevelser

Som et af de første lande i verden, der fokuserer på miljøbeskyttelse og arbejder med bæredygtighedsspørgsmål, tilbyder Namibia naturoplevelser ud over det sædvanlige. Du kan vandre gennem den imponerende Fish River Canyon, opleve en safari i Etosha National Park , der har enorm artsrigdom og fotografér de farverige klitter i Kalahari-ørkenen. Du kan også udforske den enorme Namib-ørken, der strækker sig over 2.000 km langs Atlanterhavskysten. Her kan du også bestige den mægtige Dune 45 ved Sossusvlei se den fantastiske panoramaudsigt.

Etosha National Park

De forhistoriske klippe udskæringer og -malerier i Damaraland afslører, at der har levet mennesker her i fordums tider. Yderligere mod nord ligger den vidtstrakte bush i Namibias Etosha National Park. Hold udkig efter adrætte springbukke, som elegant springer rundt på de tørre græssletter og ørkenområder, gå i fodsporene på næsehorn eller tag på en spændende safari i nattens mulm og mørke med en professionel guide.
Oplevelsesrige dage i bil gennem Etosha kulminerer med et ophold på en bush camp tæt på et vandhul, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde en drink, mens du kigger på den stadige strøm af dyr, som søger vandhullet for at tanke op.

Kontakt os, og hør mere om Namibia

Ring på telefon: 70 12 50 11, og lad os hjælpe dig med planlægningen af din rejse til Namibia!

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
På roadtrip i det nordlige namibia

På roadtrip i det nordlige Namibia

  • ​​​​Safari i Etosha National Park
  • En tur med San-folket i Kalahari-ørknen
  • Unik natur og kultur

16 dage fra kr 31.000

Det skjulte skatter i nordlige namibia

Eventyr i det nordlige Namibia

  • Ørkener og oaser
  • Safarier
  • Unikke naturomgivelser
     

12 dage fra kr 49.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.