Resor till Centralamerika med MyPlanet

Rejser til Mellemamerika

Vi skræddersyr din rejse til Mellemamerika efter dine interesser, ønsker og budget. Kontakt os, så hjælper vi dig med din drømmerejse!

Lille område med store oplevelser

Selvom Mellemamerika kun er et tyndt stykke land, flankeret af turkisblåt vand, garanterer vi dig at en rejse til regionen, byder på samme variation som på et helt kontinent. Vulkanske bjerge og tropiske regnskove med eksotisk dyreliv ligger ved siden af ​​fantastiske strande, der byder på fantastiske undervandseventyr. Ud over naturen og er der maya-arkitektoniske steder og byer med brostensbelagte gader og kolonial arkitektur. Derudover kan du udforske traditionelle markeder, kultur og et fantastisk fusionskøkken, der rækker langt ud over, hvad du måtte have på din ønskeliste.

Unik mangfoldighed

Det vigtigste du som rejsende kan opleve her, som du ikke finder andre steder, er den biologiske mangfoldighed. Costa Rica alene har omkring 13.630 forskellige plante- og dyrearter. Observer dovendyr, tukaner og kæmpeskildpadder i nationalparker som Monteverde Cloud Forest Biological Reserve eller Tortuguero National Park. Fantastisk undervandsliv findes langs de Mellemamerikanske kystlinjer, med Belize's Barrier Reef som et ægte undervandsland.

Dyr- og natur

Oplev Mellemamerikas rene, naturlige skønhed ved på en rejse til de vidunderlige parker: kalkstenhulerne og hulerne i Blue Hole National Park eller Mountain Pine Ridge Forest of Belize; Crater Lake og Highlands of Atitlan, Guatemala; eller Arenal Volcano-området i Costa Rica. På en rejse til Mellemamerika, vil du med garanti blive overvældet af skønhed og magiske oplevelser.

Vores destinationer i Mellemamerika

Resor till Costa Rica

Rejser til Costa Rica

En tur til Costa Rica byder på betagende natur og en række forskellige, eventyrlige aktiviteter, et rigt dyreliv og vidunderlige strande -...

Resor till Costa Rica

Rejser til Costa Rica

En tur til Costa Rica byder på betagende natur og en række forskellige, eventyrlige aktiviteter, et rigt dyreliv og vidunderlige strande -...

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.