Resor till Mauritius med MyPlanet
Mauritius

Rejser til Mauritius

Med det turkisblå vand, hvide sandstrande og frodige regnskove er Mauritius et oplagt valg, når det kommer til, at rejse til paradis-destinationer.

Vågn op i paradis

Fyldige blå laguner og kokospalmer, der svajer på smukke, gyldne strande, er hvad du kan forvente på en rejse til Mauritius. Hvis du topper det med en hvalsafari, og en svømmetur med legende delfiner, så har du opskriften på en uovertruffen ferie.

 Denne tropiske ø i det sydvestlige Indiske Ocean, 800 km ud fra Madagaskars kyst, er det ideelle sted for din drømmeferie. Hos MyPlanet Rejser lever vi af, at skræddersy drømmerejser, der opfylder dine ønsker og behov. Så lad os sammen bringe dine drømme til live.

 Ved Pointe-aux-Piments, på den nordvestlige kyst, har du mulighed for at svømme til et rev, der vrimler med livlige koraler og farverige fisk. Medbring en madpakke en dag, og tilbring dagen på en øde strand omkranset af den turkise lagune.

Er du til vandsport, så er der ubegrænsede muligheder af aktiviteter for både de utrænede og de mere garvede.

Hvis du bare trænger til afslapning og velvære, så vil du måske hellere bruge dagen på en liggestol i solen, efterfulgt af forkælelse i spa.

Mauritius er en unik blanding af både indisk, afrikansk, asiatisk og fransk kultur og kulinariteter.

Oplev kultur og historie

En anden dag kan du tilbringe med at nærstudere det lokale liv når du besøger de travle markeder i hovedstaden Port Louis. Her kan du slentre langs Caudan Waterfront for at få et indblik i det lokale liv, shoppe i små butikker og lære mere om landets historie på Mauritius Natural History Museum. På en rejse til Mauritius skal man besøge de lokale spisesteder og restauranter og prøve lokale delikatesser. Kystbyen Mahebourg giver mulighed for, at opleve hverdagen og nogle bemærkelsesværdige seværdigheder som Ile aux Aigrettes, Lion Mountain der ligger i de mere uberørte, sydlige dele af øen. Besøg øens to UNESCO verdensarvsteder, Aapravasi Ghat og Le Morne kulturlandskab. På Aapravasi Ghat vil du lære mere om den nye arbejdsstyrke, som den britiske regering indførte for, at erstatte slaveri i 1834. Her vil du høre fortællinger om de indiske arbejdere, der arbejdede på øens sukkerplantager. 

 

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
PCBH_main swimming pool 2.jpg

Mauritius In Style

  • Sol & badeferie
  • Magiske solnedgange
  • Romantik & luksus

10 dage fra kr 18.200

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

  • Storby og vin i Cape Town
  • Safari i Kruger National Park
  • Badeferie på Mauritius

16 dage fra kr. 35.500

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.