Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli

Rejse til Maldiverne Oblu Select Sangeli

Rejse til Maldiverne og et afslappende ophold, med all inclusive, på det smukke Oblu Select Sangeli!

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

9 dage fra kr 27.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oblu Select på Sangeli er et elegant, all inclusive resort, beliggende på den nordvestlige spids af Male’Atoll på Maldiverne. På Oblue Select findes hovedøe, og Banyan Island der kun er for voksne, og som er forbundet via en anløbsbro. Oplev det fantastiske undervandsliv i de ydre og indre laguner. Nyd livet i intime strandvillaer indrammet af frodig, tropisk beplantning.

Værelserne er indrettet smukt med himmelsenge og underdørs badekar. Fra din private veranda med liggestole har du udsigt over det turkisblå vand. Du kan prøve yogasessioner i pavillonen og nyde behandlinger i spaen. Slap af i solen på de bløde sandstrande eller prøv nogle af de forskellige vandsportsaktiviteter som stedet tilbyder. Stand-up padlebræt, kajakker og pedalbåde. Om aftenen er der musik og happy hour i loungebaren, mens solen langsomt går ned over horisonten. De fantastiske restauranter tilbereder lokale og internationale retter i hyggelige omgivelser. Her kan du være social med de andre gæster eller nyde aftenen i mere private omgivelser med din partner.

Rejsen dag for dag

Oblu Select på Sangeli er et elegant, all inclusive resort, beliggende på den nordvestlige spids af Male’Atoll på Maldiverne.

Dag 1: Afrejse Skandinavien

Afrejse fra Skandinavien til Malé.

Dag 2-9: Maldiverne

Ved ankomsten til Malé bliver du mødt af hotellets repræsentant, som følger dig til vandflyvemaskinen der flyver til øen.

Fra din private veranda med liggestole har du udsigt over det turkisblå vand. Du kan prøve yogasessioner i pavillonen og nyde sundhedsbehandlinger i spaen. Slap af på de bløde sandstrande eller drage fordel af de forskellige vandsport. Stand-up padlebræt, kajakker og pedalbåde. Om aftenen kan du samles i loungebaren til happy hour, nyde musik, når solen langsomt går ned over horisonten. De fantastiske restauranter tilbereder lokale og internationale retter i et hyggeligt miljø.

Dag 9: Afrejse Maldiverne

Det er blevet tid til at forlade Maldiverne for denne gang.

Vis alle dage

Priseksempel

9 dage fra kr 27.100

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png