Resa Maldiverna Baros

Rejse til Maldiverne - Baros

Velkommen til Baros - en sand perle midt i Det Indiske Ocean. Krystalklart vand, kridhvide sandstrande, svajende palmer og så romantisk, som det kan blive på en rejse til Maldiverne.

9 dager fra kr 40.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Midt ude i Det Indiske Ocean ligger en af ​​Maldivernes mest romantiske øer, Baros. Denne relativt lille ø tager ikke mange minutter at gå rundt om og i og med, at resortet er for “adults only”, er det perfekt til en bryllupsrejse eller en romantisk rejse for par, der længes efter en paradisferie i rolige omgivelser.

Det tager blot 25 minutter med speedbåd fra Malé at nå øen, hvilket er med til at gøre stedet endnu mere attraktivt. Baros er et ikon på Maldiverne, og var et af de første steder, der bragte ægte luksus til det Indiske Ocean og er stadig den dag i dag et af de absolut bedste resorts i landet. Gæster vender tilbage igen og igen på grund af den afslappede følelse af luksus og ikke mindst den enestående og personlige service. Derudover var resortet meget tidligt ude i arbejdet med at bevare de farverige koralrev, der omgiver øen. De smukt indrettede villaer ligger spredt ud langs stranden eller på pæle over det krystalklare vand. Nogle har endda også egen pool. Det turkisfarvede hav og de paradisiske strande med palmer, der svajer i vinden er alt sammen med til at gøre et ophold på Baros til det perfekte romantiske getaway.

 

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

 

Rejsen dag for dag

Velkommen til Baros - en sand perle midt i Det Indiske Ocean.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Maldiverne

Dag 2-9: Maldiverne - Baros

Ved ankomsten til Maldivernes hovedstad Malé bliver du mødt af resortets repræsentant, der vil hjælpe dig med indtjekningen til din speedbåd, som vil sejle dig til dit hjem i paradis, den lille ø Baros, der ligger blot 25 minutters sejlads derfra.
Det 5-stjernede luksusresort Baros Maldives er blevet kåret til det mest romantiske resort i Det Indiske Ocean hele 3 år i træk, og dette er ikke uden grund.

Det første dig møder dig er synet af den kridhvide sandstrand, de svajende palmer og den lille cirkel af villaer, der ligger som perler på snor hævet på pæle over det krystalklare vand. Tættere på springer strandvillaerne frem fra den frodige vegetation inde på land.

Velkommen til paradis.
Resortet har 75 villaer fordelt på forskellige kategorier. Nogle af villaerne ligger på pæle ude på vandet, mens andre ligger spredt langs stranden. Nogle har også egen privat plunge pool, men fælles for dem alle er, at de er store og luksuriøst indrettede og alle med egen privat veranda og udstyret med et væld af faciliteter, der alle er med til at gøre opholdet helt fantastisk.
Baros Maldives er kendt for sit cuisine, og du kan vælge mellem hele 3 forskellige restauranter, hvor især The Lighthouse er kendt for sine specielt udvalgte vine og udsøgte retter.
Men Baros er jo som sagt også kendt for romantik, og man kan også vælge at få arrangeret en romantisk middag for to under den åbne stjernehimmel, se solen stå op fra en øde sandbanke midt i det Indiske Ocean alt imens morgenmaden serveres eller nyde en privat middag i villaen. Mulighederne for romantiske stunder er mange.
Dagene på Baros vil ikke blive kedelige. Resortet tilbyder et væld af aktiviteter lige fra snorkling og dykning i det velbevarede husrev til kajaksejlads i lagunen. Du kan deltage i yoga eller træne i fitnesscentret og efterfølgende lade dig forkæle med en spa-behandling i stedet spa.

Der kan også arrangeres udflugter til en lokal landsby, for at få et indblik i de lokale landsbyboeres liv eller man kan tage på en romantisk sejltur i solnedgangen på udkig efter delfiner, alt imens man nipper til champagne og canapéer.
En ting er sikker: På Baros vil du føle, at du er landet i paradis.

Dag 9: Afrejse fra Maldiverne

Transfer fra hotellet til lufthavn og fly hjem til Danmark igen.

Vis alle dage

Priseksempel

9 dager fra kr 40.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

 • Sri Lankas natur & historie
 • Fantastiske Maldiverne
 • Azurblåt hav og strand

13 dage fra kr 25.500

Stad och strand dubai och maldiverna

Dubai og Maldiverne

 • Verdens højeste bygning!
 • Luksushoteller
 • Sol, strand og afslapning

12 dage fra kr 28.000

Resa Maldiverna The Sun Siyam Iru Fushi

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Iru Fushi

 • Fantastiske restauranter
 • Kridhvide strande og snorkling
 • All inclusive

9 dager fra kr 34.000

Resa Maldiverna Sun Siyam Vilu Reef

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Vilu Reef

 • Fantastisk snorkling & koralrev
 • Paradis strande & moderne design
 • Emerald All inclusive

9 dager fra kr 28.500

Resa Maldiverna Sun siyam iru veli

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Iru Veli

 • Fantastiske strande & snorkling
 • Private villas med egen pool
 • Premium All Inclusive

9 dager fra kr 31.000

Resa till Maldiverna Constance Moofushi

Rejse til Maldiverne Constance Moofushi

 • All inclusive resort
 • Barfodsluksus
 • Smukkeste hvide sandstrande

9 dagar fra kr 35.500

Resa Maldiverna Fushifaru Maldives
Kampagne - 30% rabat

Rejse til Maldiverne Fushifaru Maldives

 • Kridhvide strande
 • Eksklusiv privat ø
 • Unik snorkling

9 dage fra kr 35.900

Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli

Rejse til Maldiverne Oblu Select Sangeli

 • All inclusive resort
 • For par og familier
 • Fantastiske strande

9 dage fra kr. 27.100

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png