Stad och strand dubai och maldiverna

Dubai og Maldiverne

Denne rejse tager dig både til fantastiske Dubai i Mellemøsten, og til sol og afslapning ved strandene på Maldiverne.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra kr 28.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne tur kombinerer to destinationer, der begge står for ren luksus: ørken-metropolen Dubai og Maldiverne et fantastisk ø-paradis i det Indiske Ocean. Start din rejse i Dubai, det pulserende kommercielle centrum i De Forenede Arabiske Emirater. Oplev byens højdepunkter på en privat guidet udflugt: Se den kunstige kanal-by Dubai Marina og nyd udsigten fra terrassen på 125. etage af Burj Khalifa, den højeste bygning i verden. Oplev spændingen mens du suser gennem klitterne i en jeep og nyd en middag i en beduinlejr midt i ørkenen. Flyv derefter videre til Maldiverne, hvor du tilbringer dagene i egen villa ved stranden. Fra lækre gourmetretter til snorkling og dyknings-eventyr til krydstogter ved solnedgang – din rejse inkluderer alt, hvad du behøver for en luksuriøs ferie.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejsen dag for dag

Denne rejse tager dig både til fantastiske Dubai i Mellemøsten, og til sol og afslapning ved strandene på Maldiverne.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Dubai

I dag starter din rejse til Dubai, som både i før og nu fungerer som bindeleddet mellem Øst og Vest. Historisk set som et stop på handelsruterne mellem Mesopotanien og Indus Dalen og den dag idag som et populært stopover for rejsende mellem Europa og Asien.

Dag 1-4: Dubai

Ved ankomsten til Dubai, bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel for de næste 3 nætter, det 4-stjernede Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates, der ligger lige ved siden af det imponerende shopping centre “Mall of the Emirates”, der udover over et væld af butikker også huser en indendørs skiløjpe. Denne skinnende, solbeskinnede kosmopolitiske by Dubai synes at kunne opfylde selv den mest kræsne rejsendes krav til alt fra shopping, sol, strand og spændende udflugter. Når du står på den højeste udkigsplatform i verden - på Burj Khalifa - og ser ned på det Arabiske Hav, vil du med garanti være helt målløs.

Udflugter:
Dubai: Rejsen ind i fremtiden (privat)
Besøg den futuristiske arkitektur i den blændende metropol Dubai. Mød din guide og tag til Dubai Mall, det næststørste indkøbscenter i verden. Bliv fortryllet af akvariet og den undersøiske zoologiske have i stueetagen. Gå derefter op på observationsdækket i den højeste bygning i verden - Burj Khalifa, der med sine næsten 830 meter tårner sig et godt stykke op over byens andre skyskrabere. Besøg den menneskeskabte kanal-by Dubai Marina og se Jumeirah Beach Residence's skyline, et luksuriøst boligkompleks lige ved den Persiske Golf. Glem ikke at kigge på en af ​​Dubais mest fotograferede strukturer: det fantastiske Atlantis The Palm Hotel. På dit sidste stop ved Souk Madinat Jumeirah venter en moderne men autentisk arabisk basar dig med boder og restauranter i en trædækket passage.

Ørkensafari og grillbuffet om aftenen i Dubai (gruppetur)
Oplev en spændende ørkensafari i et firehjulstrukket off-road køretøj efterfulgt af middag i en beduinlejr i ørkenen ud for Dubai. Fra dit hotel går turen med jeep mod ørkenen, hvor de imponerende sandklitter venter på en sand rutschebanetur over den ene klit efter den anden. Nyd magien og spændingen ved en eventyrlig tur gennem klitterne, der er badet i aftensolens brændende farver. Fortsæt til en traditionel beduinlejr, hvor en stor grillbuffet og en række kulturelle aktiviteter venter dig. Du kan også lade en lokal henna-kunstner dekorere dine hænder, inden turen går tilbage til hotellet.

Dag 4-11: Male/OBLU by Atmosphere at Helegeli

I dag kommer du til smukke Maldiverne - tid til at slappe af! Du lander i hovedstaden Male og bliver eskorteret til det inkluderede vandfly, som skal bringe dig videre til den afsidesliggende ø Helegeli i North Malé atollen. Her tilbringes de næste 7 nætter på det lækre OBLU by Atmosphere at Helegeli. Øhavet ud for den sydvestlige del af Indien er sit eget separate land, og her venter dig masser oplevelser omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Denne øgruppe har nemlig trods sin størrelse, masser at byde på. Om det er afslapning og solbadning hele dagen, eller vandsportsaktiviteter så er der noget for enhver smag.

Udflugter:
Alt inklusive 'Island' pakke på OBLU by Atmosphere at Helengeli
Tilbring en luksuriøs ferie på OBLU by Atmosphere at Helengeli Resort med den altomfattende 'Island' pakke. Om morgenen vil du vågne op til en førsteklasses morgenbuffet og derefter nyde strandlivet. Du kan vælge mellem en række vandsportsaktiviteter, herunder kajakroning og stand-up paddling. Udforsk den farverige undervandsverden ved resortets eksotiske koralrev. Du svømmer med en dykkerekspert midt imellem sølvtippede hajer, hummere og kæmpe havskildpadder. Hvis du har lyst til at shoppe, kan du deltage i en gruppeudflugt til en nærliggende beboet ø ledsaget af en lokal guide. Vend tilbage til en lækker frokost på The Spice restaurant. Slap derefter af på stranden. Når solen går ned, kan du tage en snack i Hedicas Hut og derefter tage ud på havet på fisketur. Om aftenen kan du nippe til cocktails i Helen's Bar og nyde et overdådigt måltid på The Spice, der tilbyder lækre tropiske retter.

Dag 11: Afrejse fra Maldiverne

Efter syv nætter er det tid til at flyve hjem til Danmark igen. Du bliver hentet på hotellet og fløjet med vandflyver tilbage til hovedstaden Malé, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Dag 12: Ankomst til Danmark

I dag slutter din rejse, og du lander hjemme i Danmark igen.

Vis alle dage

Priseksempel

12 dage fra kr 28.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Resa Maldiverna Baros

Rejse til Maldiverne - Baros

 • Intimt og romantisk
 • Afslappet luksus for to
 • Baros Delight All Inclusive

9 dager fra kr 40.900

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

 • Sri Lankas natur & historie
 • Fantastiske Maldiverne
 • Azurblåt hav og strand

13 dage fra kr 25.500

Resa Maldiverna The Sun Siyam Iru Fushi

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Iru Fushi

 • Fantastiske restauranter
 • Kridhvide strande og snorkling
 • All inclusive

9 dager fra kr 34.000

Resa Maldiverna Sun Siyam Vilu Reef

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Vilu Reef

 • Fantastisk snorkling & koralrev
 • Paradis strande & moderne design
 • Emerald All inclusive

9 dager fra kr 28.500

Resa Maldiverna Sun siyam iru veli

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Iru Veli

 • Fantastiske strande & snorkling
 • Private villas med egen pool
 • Premium All Inclusive

9 dager fra kr 31.000

Resa till Maldiverna Constance Moofushi

Rejse til Maldiverne Constance Moofushi

 • All inclusive resort
 • Barfodsluksus
 • Smukkeste hvide sandstrande

9 dagar fra kr 35.500

Resa Maldiverna Fushifaru Maldives
Kampagne - 30% rabat

Rejse til Maldiverne Fushifaru Maldives

 • Kridhvide strande
 • Eksklusiv privat ø
 • Unik snorkling

9 dage fra kr 35.900

Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli

Rejse til Maldiverne Oblu Select Sangeli

 • All inclusive resort
 • For par og familier
 • Fantastiske strande

9 dage fra kr. 27.100

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png