Borneo-orangutang_121340395.jpg

Rejser til Malaysia

 

På en rejse til Malaysia har du chancen for at møde orangutanger på Borneo, se verdens højeste tvillinge bygninger, spændende mad og nyde solen og bade på stranden.

Petronas Twin Towers – verdens højeste tvillinge bygninger

På en tur i hovedstaden Kuala Lumpur kan du se historiens vingefang i dagens Chinatown, hvor gamle Kuala Lumpur tydeligt afspejles i de smalle gyder, hvor små butikker ligger tæt på hinanden. Bygningerne fra kolonitiden på Merdeka Square står i skarp kontrast til de moderne Petronas Towers, verdens højeste tvillinge bygninger. Et godt eksempel på, at Malaysia repræsenterer både det traditionelle og det moderne såvel som det originale og det koloniale.

Kulturel mosaik med Satay i spidsen

Engelsk eftermiddagste med scones, malaysisk laksa og roti canai samt uendelige runder af satay frisk fra grillen, er blandt de mange populære og meget indbydende retter, som du kan blive fristet af. I Penang finder du det store koloniale Georgetown Lorong Baru madmarked, som byder på alt fra kinesisk risgrød til indisk inspireret nasi kandar. Ønsker du at komme under overfladen for virkelig at forstå den malaysiske, kinesiske og indiske indflydelse - og ikke at forglemme, de indfødte stammer, kan MyPlanets eksperter rådgive dig og skabe netop den rejseplan, som tager dig med ind i Malaysias eventyrlige og kulturelle mad-mosaik.

Ø-hop i Langkawi

Ø-hop er blot en af de mange spændende oplevelser, som du kan forkæle dig selv med i Malaysias Langkawi ø-hav. Nyd dage fyldt med gyldne solnedgange og uberørte sandstrande, mens du nipper til eksotiske cocktails på en lille hyggelig strandcafé. Højt til vejrs kan du opleve majestætisk udsigt fra Sky Bridge, fra svævebaner, og hvis du vil gå i Tarzans “fodspor” - fra en øko baldakin-tur højt oppe under regnskovens tag. Der findes et væld af forskellige vandsports-faciliteter, der passer til alle, store som små, øvede og nybegyndere.

Dykning og snorkling ved Sipadan

Malaysia har enestående muligheder for snorkling og dykning, herunder det verdensberømte  Sipadan, som er kendt af mange dykker-entusiaster. Området ligger overfor halvøen Malaya i Celebes Havet og ud for Borneo, hvor de sidste nulevende orangutanger i verden lever. I Kinabatangan er der mulighed for at besøge orangutangerne på Sepilok rehabiliteringscenter, hvor den truede dyreart lever i deres naturlige element. Et møde med orangutangerne er en gribende oplevelse og et minde for livet. En rejse til Malaysia er et eventyr af oplevelser.

Møde med orangutanger på Borneo

 

Borneo er hjemsted for de sidste vilde orangutanger i verden, og i Kina Batangan er det muligt at se dem under et besøg i Sepilok Rehabilitation Center. Her lever de truede orangutanger i deres naturlige miljø, og et møde med disse store øjne er en gribende oplevelse og en hukommelse for livet. En af mange spændende oplevelser, der venter på en tur til Malaysia.

Tal Malaysia rejse med os

Ring på telefon: 70 12 50 11, og planlæg din eventyrlige rejse til Malaysia med os!

 

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
borneos regnskove og strande

Borneos regnskove og strande

  • Orangutanger og pygmæelefanter i Sukau
  • Uberørt regnskov i Danum Valley
  • Luksusbadeferie på Gaya Island

12 dage fra kr 41.000

Oplev Singapore og den Malaysiske-halvø

Oplev Singapore og den Malaysiske halvø

  • Oplev det multikulturelle Singapore
  • Bjergfyldte regnskove med et rigt dyreliv
  • Badeferie på Langkawis gyldne sandstrande

21 dage fra kr 40.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.