Resor till Kenya med MyPlanet

Rejser til Kenya

 

Vi skræddersyr din rejse til Kenya helt efter dine ønsker og budget. Kontakt os, så hjælper vi dig med drømmerejsen!

 

Kenya - når vildmarken kalder

Rejsen til Kenya er fuld af inspirerende seværdigheder, hvad enten du er på vingerne, eller landjorden. Stig højt til vejrs, ved daggry, i luftballon og nyd den betagende udsigt over Masai Mara. Gazeller og springbukke græsser på de enorme sletter, mens giraffer og elefanter plukker blade af akacietræerne. Undervejs til parken flyver du over Nakuru-søen, hvor en million lyserøde flamingoer, står og spiser alger og boltrer sig. Nogle flamingoer flyver foran ballonen og danner en kæmpe ”V”-formation mod den strålende, azurblå himmel, og bidrager til den fuldendte oplevelse.

Unik safari

I slutningen af ​​dagen, efter en guidet bustur gennem Tsavo, en af ​​Kenyas største nationalparker, vender du tilbage til din hytte, som er af højeste standard med luksus og komfort i naturen. Hos MyPlanet Rejser ved vi hvor vigtig det er at opholdet er behageligt, og at arrangementet er godt sat sammen. Vi sørger for, at din rejse kan inkludere intensive game drives eller mere rolige, intime safari-oplevelser. Du kan endda inkludere begge dele i din rejseplan. 

Kenyas beskyttede nationalparker og bevaringsområder, drevet af samfundet, sikrer at du vil opleve dyrene helt tæt på. Hvis du er på rejse når gnuerne migrerer, kan du forvente en ganske særlig oplevelse

Kenyas smukke landskab, og varierede terræn vil overraske dig igen og igen – måske vil du også være så heldig, at se Mount Kenyas takkede top, der bryder igennem tågen i morgenstunden.

Hvidt sand så langt øjet rækker

Efter dit vilde eventyr foreslår vi, at du afslutter ferien med et par dage på en strand, ikke langt fra Mombasa, hvor der er hvidt sand og turkisblåt vand, så langt øjet rækker. Her kan du også få lidt ekstra selv-forkælelse i form af en spabehandling eller to.

Planlæg din rejse til Kenya med os

Ring på telefon: 70 12 50 11, og få skræddersyet din rejse til Kenya.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Kenya langt fra alfarvej

Kenya langt fra alfarvej

  • Storbyen Nairobi
  • Unikke safarier i Masai Mara & Ol Pejeta
  • Safarier i verdensklasse

13 dage fra kr 38.800

rejse til kenya

Safari og strandliv i Kenya

  • Safarioplevelser på Masai Mara
  • Unikke oplevelser
  • Strandliv og sol ved kysten

14 dage fra kr 38.900

Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

  • Eksklusiv safari i verdensklasse
  • Hoteller og lodger i toppklasse
  • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra kr 116.400

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.