Resor till Japan
Japan

Rejser til Japan

Rejser til Japan

Rejs til landet, som er så unikt, og som lokker med kirsebærblomster, te-ceremonier og Tokyos store reklametavler.

 

Kirsebærblomster

Japan er verdensberømt for de smukkeste kirsebærblomster om foråret, det flammende orange og røde løv om efteråret, de varme, dampende kilder på Fuji-bjerget og mange finurlige og smukke ting, at både se og gøre

Geishaer i Kyoto og shopping i Shinjuku

En ferie i Japan ophører aldrig med at overraske og tilbyder en imponerende smeltedigel af kultur, natur og historie, der ville tilfredsstille selv de mest kræsne Japan-entusiaster. 

Du rejser hurtigt gennem det stadigt skiftende landskab, mens du tager et Shinkansen (højhastighedstog) og udforsker de mest populære japanske seværdigheder. Se Kyoto-geishaerne, se en fascinerende japansk te-ceremoni, omgiv dig med berømt japansk arkitektur som Nijo-slottet og Kiyomizu-templet, tag en spadseretur gennem Peace Memorial Park i Hiroshima, og shop, indtil du falder på de neon belyste gader i Shinjuku. Uanset om du leder efter en romantisk ferie fyldt med nydelse, et kulturelt eventyr fyldt med historie eller en sjov familieferie, vil en japansk ferie ikke skuffe nogen.

Tokyo og Fuji-bjerget

For utrolige fotomuligheder og magiske øjeblikke, kan du sejle ud på søen Ashi, og se Fujis smukke, sneklædte top. På en dagsudflugt til Jigokudani Monkey Park kan se de søde sneaber, der svømmer i de varme kilder, der findes her. Hvis du foretrækker bylivet, kan du i stedet nyde Tokyos neonskilte, de mange fantastiske sushirestauranter og enorme stormagasiner. For at opleve det anderledes, og til tider, lidt underlige Japan, anbefaler vi at du besøger Robot Restaurant i Tokyo. Her vil du opleve deres neon laser-show med robotter, animationer, samuraier og skør techno-musik, det er noget ud over det sædvanlige!

En rejse til Japan er fuld af oplevelser, som de fleste mennesker har på deres ‘bucket list’. Vores rejsespecialister hjælper dig med, at planlægge en Japansk ferie, der inkluderer det allerbedste af Japan berusende kultur og magiske landskab.

Kontakt os for en skræddersyet rejse til Japan

Ring til vores dygtige rejsekonsulenter på telefon: 70 12 50 11, og lad os hjælpe dig med, at planlægge din magiske rejse til Japan.

 

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

  • Vilde og charmerende storbyer
  • Store naturoplevelser
  • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.