Resor till Japan

Rejser til Japan

Rejs til landet, som er så unikt, og som lokker med kirsebærblomster, te-ceremonier og Tokyos store reklametavler.

 

Kirsebærblomster

Japan er verdensberømt for de smukkeste kirsebærblomster om foråret, det flammende orange og røde løv om efteråret, de varme, dampende kilder på Fuji-bjerget og mange finurlige og smukke ting, at både se og gøre

Geishaer i Kyoto og shopping i Shinjuku

En ferie i Japan ophører aldrig med at overraske og tilbyder en imponerende smeltedigel af kultur, natur og historie, der ville tilfredsstille selv de mest kræsne Japan-entusiaster. 

Du rejser hurtigt gennem det stadigt skiftende landskab, mens du tager et Shinkansen (højhastighedstog) og udforsker de mest populære japanske seværdigheder. Se Kyoto-geishaerne, se en fascinerende japansk te-ceremoni, omgiv dig med berømt japansk arkitektur som Nijo-slottet og Kiyomizu-templet, tag en spadseretur gennem Peace Memorial Park i Hiroshima, og shop, indtil du falder på de neon belyste gader i Shinjuku. Uanset om du leder efter en romantisk ferie fyldt med nydelse, et kulturelt eventyr fyldt med historie eller en sjov familieferie, vil en japansk ferie ikke skuffe nogen.

Tokyo og Fuji-bjerget

For utrolige fotomuligheder og magiske øjeblikke, kan du sejle ud på søen Ashi, og se Fujis smukke, sneklædte top. På en dagsudflugt til Jigokudani Monkey Park kan se de søde sneaber, der svømmer i de varme kilder, der findes her. Hvis du foretrækker bylivet, kan du i stedet nyde Tokyos neonskilte, de mange fantastiske sushirestauranter og enorme stormagasiner. For at opleve det anderledes, og til tider, lidt underlige Japan, anbefaler vi at du besøger Robot Restaurant i Tokyo. Her vil du opleve deres neon laser-show med robotter, animationer, samuraier og skør techno-musik, det er noget ud over det sædvanlige!

En rejse til Japan er fuld af oplevelser, som de fleste mennesker har på deres ‘bucket list’. Vores rejsespecialister hjælper dig med, at planlægge en Japansk ferie, der inkluderer det allerbedste af Japan berusende kultur og magiske landskab.

Kontakt os for en skræddersyet rejse til Japan

Ring til vores dygtige rejsekonsulenter på telefon: 70 12 50 11, og lad os hjælpe dig med, at planlægge din magiske rejse til Japan.

 

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Japan - templer, traditioner og legender

Japan - Templer, traditioner og legender

  • Udforsk pulserende Tokyo og historiske Kyoto
  • Overnat i et traditionelt munkekloster
  • Smag på Osakas lokale delikatesser

15 dage fra kr 35.000

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

  • Storbyen Tokyo
  • Tempel og kultur
  • Kyoto

9 dage fra kr 21.200

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

  • Vilde og charmerende storbyer
  • Store naturoplevelser
  • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.