Resor till Island

Rejser til Island

 

Landet skabt af is og ild, byder på unik og betagende natur, med vulkaner og gletsjere, svømning i geotermiske puljer og berømt Game of Thrones udsigt.

Oplev nordlys

Hvis du er en af dem, der drømmer om at se nordlys så er Island, nok allerede, på listen over dine kommende rejser. Billeder af Aurora Borealis, som fænomenet også kaldes, er kendt verden over. Ligesom meget andet ved Island, minder nordlyset os om jordens fantastiske mysterium, og at vi er en del af noget meget større.

Lavafelter, vulkaner og gletsjere

Island har en utrolig balance mellem nat og dag, lys og mørk, sommer og vinter. Midnatssol om sommeren, og det fuldkommen mørke om vinteren, er et fint eksempel på denne balance. Islands storslåede og usædvanlige landskab er skabt af sorte felter af lava, brændende vulkaner og rolige gletsjere. MyPlanet Rejser inviterer dig med på en intim og nærværende rejseoplevelse. Tag med os til Vatnajökull Nationalpark, og nyd synet af den frosne iskappe, og den intense vulkanske aktivitet, der simrer under overfladen.

Ved Diamond Circle, der i høj grad lever op til tilnavnet, finder du den berømte sø Myvatn, denne fredfyldte sø, er udfaldet af flere eksplosive udbrud. Ved Dettifoss finder du søens modsætning, her bruser vandfaldet for fuld styrke.

Himmerige for Game of Thrones fans

De fleste udendørs vinter optagelser i Game of Thrones er taget på Island, og fans kan gå på udkig efter filmoptagelsessteder. Fra toppen af det spidse Kirkjufell, til de boblende geotermiske områder ved Hverir, til gletsjer-tungen ved Svínafellsjökull. Serien har udødeliggjort nogle af Island mest mirakuløse seværdigheder.

Mød lokalbefolkningen og gå i vikingernes fodspor

Hos MyPlanet Rejser er vi af den overbevisning, at ingen rejse er fuldendt hvis ikke man har gjort sig bekendt med befolkningen, kulturen og det lokale køkken. Islands sparsomme befolkning er for det meste samlet i, og omkring, hovedstaden Reykjavik. Atmosfæren er varm og familiær, i denne ensomme verden, der er en levende påmindelse om en tid med farlige vandringer. Udforsk den lokale bryg Langoustine, og besøg hyggelige små landsbyer, hvor du kan ride på hesteryg.

Island går forrest når man taler om bæredygtighed, landet kører næsten udelukkende på rene energikilder. Når du glider ned i en geotermisk pool, vil du selv opdage, at luksus ikke kun er menneskeskabt. Naturen kan tilføje vidunderlige oplevelser til livet, hvis man ved hvor man skal lede.

Kontakt os for en snak om Island

Ring på telefon: 70 12 50 11, og lad os sammen planlægge din rejse til facinerende Island.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Rejse til Island

Island - Nordlys og den Gyldne Cirkel

  • Oplev Nordlyset
  • Kør-selv Island rundt
  • Store naturoplevelser

7 dage fra kr 14.900

Rejse island rundt i bil

Island rundt i bil

  • Kør-selv Island rundt
  • Store naturoplevelser
  • 9 spændende dage

9 dage fra kr 22.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.