70125011 Få et tilbud
Canada - Newfoundland - St. John's - hval

Fokus på bæredygtighed hos partnere

Vi samarbejder med en lang række partnere verden over i vores arbejde med at arrangere rejser for vores kunder. Vi vælger selv disse samarbejdspartnere og lægger i samarbejdet vægt på, at partnerne agerer socialt og miljømæssigt ansvarligt

Nogle leverandører gør en stor indsats både for miljøet, det lokale samfund og deres medarbejdere, mens andre har et stykke vej at gå endnu. Vi er dog løbende i dialog med disse partnere om, hvordan deres arbejde med social og miljømæssig bæredygtighed skrider fremad.

På samme måde har vi valgt at skille visse partnere fra, da deres virke ikke er i overensstemmelse med vores opfattelse af ansvarlighed. Det gælder blandt andet forlystelser, hvor dyr holdes i fangenskab med det primære formål at underholde turister.

Flyselskaber

Nogle af vores primære leverandører er luftfartsselskaber, og de står som bekendt til regnskab for en stor del af CO2-udledningen i forbindelse med vores kunders rejser. Udover at vores kunder kompenserer for deres transport i forbindelse med deres rejse gennem CO2-kompensation, har alle vores foretrukne luftfartsselskaber også selv en aktiv CSR-politik, hvor de hver især yder en aktiv indsats for at støtte op om en mere bæredygtig flyindustri. Du kan læse mere om vores primære luftfartsselskabers CSR indsats nedenfor:

Lufthansa – læs mere
KLM – læs mere
Air Canada  læs mere
British Airways – læs mere
Singapore Airlines- læs mere
Cathay Pacific – læs mere
Qantas – læs mere
Emirates – læs mere
Singapore Airlines – læs mere

Turoperatører

Blandt de mange samarbejdspartnere vi har verden over, er der nogle, som adskiller sig ved at have et særligt fokus på bæredygtighed. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de turoperatører, som gør en stor indsats for beskyttelse af miljøet, lokalsamfundet og dyrelivet i deres respektive området.

Australien og New Zealand

AAT-Kings

AAT-Kings udbyder udflugter og rundrejser i Australien og New Zealand. De har et tæt samarbejde med lokale aboriginere og kunstnere med henblik på at formidle deres kultur og historier for besøgende. Desuden er det muligt gennem AAT-Kings at kompensere for sit CO2-forbrug på deres rejser, ligesom de har fokus på minimering af skrald, energiforbrug og papirforbrug på deres ture.
https://www.aatkings.com/about-us/ 

Quicksilver Cruises

Skal du på udflugt til Great Barrier Reef med MyPlanet er det ofte med Quicksilver Cruises. De har Advanced Ecotourism Certification, som sikrer at kunder på deres udflugter har mulighed for at lære om miljøet samtidig med, at det vidner om virksomhedens engagement i bevarelse af Great Barrier Reef. Quicksilver Cruises har desuden deres egen miljø-division Reef Biosearch, som søger at kombinere turisme med uddannelse og research.
https://quicksilver-cruises.com/company/eco/ 

Echidna Walkabout

Gennem deres udflugter i Australien dyrerige natur yder Echidna Walkabout en stor indsats for dyrelivet og naturen. Kunder hjælper på udflugterne til med at samle skrald og rydde ukrudt, ligesom Echidna Walkabout ikke anvender engangsemballage og benytter sig af lokal arbejdskraft.
https://www.echidnawalkabout.com.au/about/conservation/

Canada og USA

Jamies Whaling Station

Fra Tofino kan du tage med Jamies Whaling Station på wildlife ture, hvor du kan opleve bjørne og hvaler. Alle Jamies Whaling Stations kunder betaler 3 canadiske dollar ekstra, som virksomheden donerer til lokale velgørenhedsorganisationer med fokus på research, bevarelse og uddannelse i forbindelse med det lokale dyreliv. Det er ind til nu blevet til mere end 1 mio. canadiske dollars til lokale natur-projekter.
https://www.jamies.com/about/community-commitment

Royal Caribbean

Krydstogtrederiet Royal Caribbean har sat sig en række ambitiøse mål for både mindskning af deres påvirkning af miljøet gennem udvikling af ny teknologi til deres skibe og bæredygtighed ift. for eksempel deres madvarer, indkøb og udflugter.  Derudover arbejder de aktivt med lokalsamfundet på de steder, hvor skibene lægger til for at sikre en positiv social udvikling og bevarelse af naturen.
http://sustainability.rclcorporate.com/

Pursuit

Pursuit laver ture og udflugter i det vestlige Canada og Alaska. De arbejder med uddannelse af skolebørn i Alaska inden for marine liv, bruger solenergi på deres Elk and Avenue Hotel i Banff og arbejder desuden aktivt for at reducere deres CO2-udslip blandt andet på deres bådture.
https://www.pursuitcollection.com/sustainability/

Jonview

Jonview er Canadas førende turoperatør med 250.000 gæster hvert år. Jonview engagerer sig i ansvarlig turisme og benytter den globalt anerkendte Green Key Eco Rating på deres hoteller, hvilket vil sige, at Jonviews hoteller har forpligtet sig til at forbedre deres påvirkning af miljøet med hjælp fra Green Key inden for områder som affald, CO2-udledning og engagement i lokalsamfundet.
www.jonview.com

Sydafrika

Followme2AFRICA

Followme2AFRICA tilbyder rejser i Sydafrika i samarbejde med en række partnere. Virksomheden har arbejdet tæt sammen med Wilderness Foundation i Sydafrika om etableringen af Green Leaf Environmental Standard, som har vundet stor anerkendelse hele Afrika. De støtter desuden et børnehjem i Cape Towns township Khayelitsha
http://www.followme2africa.com/about/