70125011 Få et tilbud
magasin cover hemsida 3

Find inspiration i MyPlanets magasiner

Hos MyPlanet har vi samlet vores bedste fif, sjoveste historier og mest interessante viden i fire lækre magasiner om USA, Canada, Australien og New Zealand.

Læs magasinerne online, eller hent et gratis eksemplar på vores kontorer i Aarhus eller Valby. Find vores adresser her

 

MyPlanets New Zealand magasin

Vores  flotte New Zealand magasin bugner af spændende artikler. Læs om alt lige fra de smukkeste vandreruter og bedste lodges til en rejse i motorhome og hvordan du får mest ud af dit ophold i Auckland.
Læs magasinet her

MyPlanets Australien magasin

I  magasinet kan du læse om landets historie, få tips fra en lokal og blive klogere på det enorme udvalg af udflugtsmuligheder der er i Australien. Alt sammen krydret med fantastiske billeder, der vækker rejselysten i enhver.
Læs magasinet her

MyPlanets Canada magasin

Magasinet tager dig helt fra Nova Scotia i øst til Vancouver Island i vest, og giver dig masser af inspiration til din rejse. Læs om familieeventyret i camper, lær mere om det spændende dyreliv, og dyk ned i beskrivelserne af Canadas spændende storbyer.
Læs magasinet her

MyPlanets USA magasin

Madkultur, roadtrips, cowboys, museer, nationalparker, musik og sport. Alt det og meget mere kan du læse om i vores store USA magasin, som fortæller om alt det, der gør USA til noget helt specielt.
Læs magasinet her