70125011 Få et tilbud
Cykelferier

Eventyrlige aktive rejser med Exodus

MyPlanet tilbyder aktive rejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus Travels, der tilbyder flere end 500 rejser over hele verden.

Exodus har blandt andet rigtig mange spændende vandre- og cykelture, hvor du i en internatinal gruppe eller på egen hånd oplever naturen på helt tæt hold. Der findes rejser i alle sværhedgrader, så der er helt sikkert noget for dig. 

Klik her og se alle Exodus’ rejser.

Rejser på egen hånd

Exodus tilbyder aktive rejser på egen hånd , hvor du vandrer eller cykler på egen hånd udstyret med en udførlig beskrivelse af ruten og forslag til stop undervejs. Bagagen skal du ikke tænke på, for Exodus sørger for at transportere din kuffert fra hotel til hotel, så du bare kan nyde vandreturen eller cykelturen med en let rygsæk på ryggen.

Se alle Exodus’ rejser på egen hånd

Grupperejser 

De fleste rejseledere på grupperejserne er lokale eksperter, og alle taler glimrende engelsk. Mange har arbejdet med Exodus i årevis, og de gør alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Rejserne foregår i mindre, internationale grupper med seks til seksten deltagere. Grupperne er ofte blandede både med hensyn til køn, alder og nationalitet, men fælles for dem alle er lysten til eventyr.

Se alle Exodus’ grupperejser 

Rådgivning på dansk

Sproget på Exodus-rejserne samt en del af de rejesedokumenter du modtager inden afrejse er på engelsk. Men MyPlanets rejsekonsulenter sidder parate til at rådgive dig om de forskellige ture på dansk, ligesom det er MyPlanet, du køber rejsen hos.

Klik her og se alle Exodus’ rejser.