Resor till Arktis med MyPlanet Resor

Rejser til Arktis

Hjemsted for hvaler, jagende isbjørne, imponerende isbjerge og langstrakt tundra. Svært tilgængelig og unik er Arktis et imponerende kontinent, som byder på utrolige kontraster og naturoplevelser.

Svært tilgængeligt kontinent

Tag på en rejse til verdens ende! På en rejse til Arktis vil du opleve et af de mest uberørte områder på jorden, et område som for størstedelen stadig er uudforsket. Isområder af enorme proportioner, bjerge som rejser sig 3000 meter over havets overflade, og mos-duftende tundra fyldt med dyreliv venter dig her. Polarcirklen besøges nemmest og bedst i sommermånederne, hvor temperaturen ligger på omkring 10 grader celcius og solen skinner tæt på 24 timer i døgnet. Benyt de lange dage til at bestige gletsjere, fisk i verdens dybeste fjorde, eller udforsk de imponerende vidder i hundeslæde, på vandreture eller på vandet i kajak.

Jagende isbjørne

Iagttag polarbjørnene på jagt efter bytte på isen ved Spitsbergen eller spot hvalrosser fra de arktiske vande omkring Canada og Rusland. Med lidt held kan du få et glimt af den sky narhval eller opleve bjergræven, som er en mester i at kamuflere sig. Udover de særlige dyr, som helt har tilpasset sig livet i Arktis og lever her året rundt, kommer her flokke af trækfugle til Svalbard om sommeren. Kysten ud for canadiske Baffin Island besøges af store hvalflokke og giver gode muligheder for at opleve hvalernes nysgerrighed og måske endda deres små hvalunger.

Permanent beboet

I modsætning til Antarktis er Arktis permanent beboet af mennesker. På din rejse til Arktis vil du møde det oprindelige folk, lære om deres traditioner og finde ud af, hvordan hverdagen i et af de smukkeste, men også mest ugæstfri områder i verden fungerer. Besøg Grønlands Nationalmuseum, hvor Qilakitsoq-mumierne vidner om barske tider med historier om liv og død. Træd ind i de hemmelige polarstationer fra sovjettiden, og lær alt om Murmansk´s maritime historie ved et besøg på en tidligere atombryder.

Vi har allerede reserveret plads til dig på første række, så du kan beundre et af de mest imponerende naturfænomener der findes. Når natten falder på i Polarcirklen i efterårs- og vintermånederne kommer det mest fantastisk farvespil til syne på himlen. Aurora Australis, bedre kendt som nordlys, er en oplevelse for livet.
Vanskelige vejrforhold og en fjern destination er ikke en nem kombination, når der skal planlægges en rejse. Du kan derfor med ro i sindet overlade rejseplanlægningen til vores eksperter, som sammen med dig vil skræddersy din rejse, så den opfylder netop dine behov. Og med vores 24-timers support fra din personlige turkoordinator kan du rejse bekymringsfrit til selv ét af de mest afsidesliggende destinationer i verden.

Få en snak om Arktis med os

Ring på 70125011 og få en snak om Arktis med os.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Ekspedition til Svalbard - Det arktiske dyrelivs hjerte

Ekspedition til Svalbard - Hjertet af det arktiske dyreliv

  • Isbjerge, polarørkener, fascinerende dyreliv og natur
  • Oslo og storbyferie
  • Mulighed for at lære mere til forelæsninger ombord

12 dage fra kr 45.300

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.