Antarktis och Patagoniens skönhet

Antarktis & Patagoniens skønhed

Oplev det dejlige Patagonien, der byder på masser af naturskønne oplevelser. På denne tur vil du også tage til det smukke Antarktis. En helt unik oplevelse, med masser af dyreliv og flotte gletsjere.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr 69.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse fører dig ind i de glitrende gletsjerlandskaber i det fjerne Patagonien. Start med den hypnotiske skønhed i Torres del Paine National Park, lad derefter den majestætiske Perito Moreno-gletsjer tage pusten fra dig, og slut turen af med søde pingviner ved verdens ende og sejl gennem de fantastiske snedækkede landskaber i Antarktis.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejsen dag for dag

Oplev det dejlige Patagonien, der byder på masser af naturskønne oplevelser. På denne tur vil du også tage til det smukke Antarktis. En helt unik oplevelse, med masser af dyreliv og flotte gletsjere.

Dag 1: Afrejse Skandinavien

I dag starter din rejse til Sydamerika og Antarktis. Du flyver fra Danmark.

Dag 2: Santiago/Hotel Plaza San Francisco

Du lander i den chilenske hovedstad Santiago. Santiago er omdrejningspunktet for det moderne Sydamerika. Byen har en fremragende infrastruktur, politisk stabilitet og er præget af indfødt og europæiske indflydelse.

Udflugter:

Bytur i Santiago
Oplev Chiles livlige hovedstad, og lær mere om landets turbulente fortid på denne privat guidede tur til de mest berømte seværdigheder i Santiago. Besøg det historiske centrum ved San Francisco-kirken, den ældste bygning i landet, og kvarteret Lastarria, der er kendt for sin europæiske charme. På Plaza de la Constitución kan du lære mere om La Moneda Palace, præsidentens sæde.

(Privat halvdagsaktivitet; varighed: 4 timer)

Dag 3-6: Puerto Natales/Puerto Natales, Remota

Den lille chilenske havneby er den ideelle base for udflugter til den nærliggende Torres del Paine National Park og for udvidede ture gennem Patagonien.

Udflugter:
Følgende aktiviteter på Hotel Remota er inkluderet:
Remota giver sine gæster mulighed for at udforske hele Patagonien. I sin tro på, at Patagonien er meget mere end blot Torres del Paine National Park, har hotellet udviklet en bred vifte af aktiviteter for at sikre, at du kan opleve alle de naturlige vidundere i området - såsom fjordene, Sierra Dorotea, Torres del Paine, Cordillera Prat, de mange søer og laguner, området omkring Rotundo, El Milodon-hulen, den ufrugtbare steppe og meget mere. Vælg mellem 30 forskellige aktiviteter såsom vandreture, ridning, cykling, fuglekiggerture, sejlads og fluefiskeri.

Dag 6-8: El Calafate/Alto Calafate

I de senere år har El Calafate ændret sig fra en fattig landsby, hvor tiden så ud til at stå stille til en udviklet og moderne by der nu besøges af både lokale og udenlandske turister.


Udflugter:
Perito Moreno inklusiv minitrekking
Du starter sammen med en gruppe i El Calafate, herefter går turen ind i Los Glaciares National Park og dens mest berømte mindesmærke: Perito Moreno! Før du begiver dig ud på en kort bådtur over gletsjerens turkisblå vand, kan du beundre gletsjeren i dens helhed. Senere når du bifloden og bliver derefter instrueret i gletsjer trekking. En to-timers guidet vandretur giver dig mulighed for - trin for trin - at føle gletsjeren og lære mere om den fabelagtige verden af ​​den evige is!

Detaljer: ca. Fra kl. 07.00 til 17.00 - klokkeslættene vil blive bekræftet på stedet, gruppeudflugt, maksimalt 20 deltagere. Du skal være mellem 10 og 65 år for at tage på denne udflugt. Frokost inkluderet.

Dag 8-9: Ushuaia/Los Cauquenes

Som den sydligste by i verden er Ushuaia det ideelle udgangspunkt for krydstogter til det legendariske kontinent med den evige is: Antarktis.

Dag 9-13: Antarktis/Ocean Nova

Antarktis er det sydligste kontinent på planeten. Her findes både verdens største ferskvandsreservat og næsten hele jordklodens is.

Udflugter:
Indskibning
Du stiger ombord sent på eftermiddagen, herefter kan du hilse på dine medrejsende, og gøre dig bekendt med holdet og skibet. Før du rejser langs Beagle-kanalen til det sydligste punkt i Sydamerika, vil du blive inviteret til din første sikkerhedsbriefing. Fejr starten på din rejse med en velkomstmiddag.

Kap Horn og Diego Ramírez-øerne
Efter en nattesejlads vågner du op med udsigt over det legendariske Kap Horn! Fortsæt sydpå med dit skib, indtil du når Diego Ramírez-øerne, det sydligste punkt i Sydamerika. Denne lille gruppe øer - hjemsted for millioner af ynglende havfugle - er et af de mindst udforskede steder på vores planet. Fortsæt din rejse til Antarktis og kryds det berømte Drakestræde, opkaldt efter Francis Drake, hvor Atlanterhavet møder Stillehavet.

Krydsning af Drakestrædet
Bliv betaget af det spektakulære havlandskab, imens du krydser Drakestrædet- opkaldt efter den berømte britiske opdagelsesrejsende Sir Francis Drake. Deltag i interessante foredrag og præsentationer af lidenskabelige polarforskere for at lære mere om Antarktis fascinerende historie, flora og fauna. Sammen med erfarne rejseguider får du på din rejse til Antarktis, mulighed for at observere storslåede havfugle såsom albatrosser og petreller samt forskellige hvalarter. Er du stadig sulten efter mere, kan du styrke dig med lækre måltider og nyde kølige drinks i godt selskab i baren.

Den Antarktiske halvø
Når du krydser den antarktiske konvergens, vil du bemærke, hvordan miljøet ændrer sig markant. Udforsk halvøens 1.300 km kystlinje og islandskaber, der strækker sig fra det antarktiske kontinent mod Sydamerika. Forbered dig mentalt på at blive forbløffet, når du når det hvide kontinent. Den upolerede skønhed i Antarktis vil afsløre sig for dig, når du bevæger dig gennem de iskolde bugter og majestætiske fjorde. Gå ombord på en speedbåd og stig i land. På land kan du opleve maleriske bugter. Den antarktiske halvø har det mildeste klima på kontinentet, og sommeren er sæsonen med uendeligt dagslys og smeltende sne - en kendsgerning, som mange havpattedyr og fugle plejer at benytter sig af. Hold øje med rempingviner, Adeliepingviner og æselpingviner såvel som weddellsæler, søbjørne, krillsæler, leopardsæler, hvaler, albatrosser og andre havfugle. En iøjnefaldende men uundværlig art for den lokale fauna er den antarktiske krill: et lille krebsdyr, der er en vigtig fødekilde til fisk, hvaler (blåhvaler, grønlandshvaler, sydlige rethvaler, pukkelhvaler, vågehvaler og gråhvaler), sæler, pingviner og blæksprutter. Afhængig af vejrforholdene, kan du besøge Paradise Harbour, Marguerite Bay, Danco Island, Neko Harbour, Port Lockroy og steder af historisk og videnskabelig interesse.

Returflyvning via Drakestrædet
Efter ankomsten til King George Island, stiger du af ved Fildes Bay. En to kilometers gåtur fører dig gennem den chilenske Frei Station og den russiske Bellingshausen Station til dit fly. Efter et varmt farvel til Antarktis, tager du på et charterfly tilbage til Punta Arenas. Nyd den betagende udsigt over havet og isen på din to og en halv times flyvning over Drakestrædet.

Ekstra nat i Punta Arenas
Din kombinerede flyvning og krydstogt til Antarktis slutter efter morgenmaden. Du begynder rejsen til Punta Arenas Lufthavn til din videre flyvning.

Dag 13-14: Punta Arenas/Cabo de Hornos

Punta Arenas var en modtagelseslejr for indvandrere fra europæiske lande i lang tid, så lad dig inspirere af den kulturelle blanding i den sydligste ende af Chile.

Dag 14-15: Santiago de Chile

I dag har du mulighed for at se det du missede i Santiago. Oplev kulturen i denne sydamerikanske metropol! Derefter er det tid til at rejse hjem igen.

Dag 15-16: Afrejse Santiago de Chile

I dag går rejsen hjem til Danmark igen, men inden da har du tid i lufthavnen til den sidste shopping af souvernirs og gaver til nære og kære derhjemme.

Dag 16: Ankomst Danmark

I dag er du tilbage på dansk jord efter en uforglemmelig rejse med minder for livet i bagagen!

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr 69.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png