Resor till Antarktis med MyPlanet

Rejser til Antarktis

Hjemsted for eventyrlige isbjerge, forrevet landskab, forhistoriske gletsjere og et fantastisk dyreliv. Antarktis er klodens mest isolerede kontinent og byder på utrolige kontraster og naturoplevelser.

 

Overvældende landskab

Det barske og fortryllende landskab med snefyldte bjerge, brudte isflager og isbjerge i alle formationer gør en rejse til Antarktis til et særligt eventyr. Når du langsomt sejler gennem polarhavet omgivet af isflager og med de imponerende gletsjere ganske tæt på, vil du blive forbløffet over det rige dyreliv, som trives i dette barske miljø. Oplev Adeliepingvinen bygge sine reder foret med småsten, gå langs kolonier af ynglende pelssæler, som tungt ligger på de sorte sandstrande, eller spot den store albatros med sit utroligt brede vingefang, som den glider henover det iskolde hav.

Fra november til marts

Rejser til Antarktis er kun mulige fra november til marts. Dette er sommersæsonen, og fra december til januar får regionen 20 timers dagslys hver dag fra den australske sol. Temperaturen stiger og afsmeltningen af dele af ishavet gør, at skibe kan sejle i områder, som i årets andre måneder er uigennemtrængelige.

Det fjerne kontinent

Enhver rejse til dette fjerne, blændende hvide landskab i verdens mest afsidesliggende kontinent er en ekspedition i sig selv. Vi tilbyder et udvalg af ekspeditionskrydstogter med mindre skibe med observationslounge eller specialbyggede små skibe med udsigtsplatforme på øverste dæk. Ombord er der topmoderne faciliteter, sauna, bibliotek og der serveres veltilberedt gourmetmad til måltiderne.

MyPlanets erfarne rejsekonsulenter er klar til at hjælpe dig med at planlægge dit livs rejse til Antarktis.

Få en snak om Antarktis

Ring på 70125011 og få en snak om Antarktis med os.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Antarktis och Patagoniens skönhet

Antarktis & Patagoniens skønhed

  • Historie og kultur
  • Store naturoplevelser
  • Gletsjere og Antarktis

16 dage fra kr 69.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.