Resor till Costa Rica

Rejser til Costa Rica

 

En tur til Costa Rica byder på betagende natur og en række forskellige, eventyrlige aktiviteter, et rigt dyreliv og vidunderlige strande - "pura vida" helt enkelt!

Pura vida – det gode liv

På en rejse til Costa Rica får du indblik i det populære udtryk ’pura vida’, der er et udtryk for, at nyde det gode, lykkelige liv. Dette er et land med en enorm naturlig skønhed, der starter ved strandene på den Caribiske kyst, og strækker sig til Stillehavet, over vulkanske bjerge og tætte skove.

Eventyr i Arenal Volcano

Costa Rica er et sandt paradis for vilde dyr. Omkring 25 procent af dette mellemamerikanske land, er dækket af beskyttede skove. Landet har længe være i front inden for bæredygtig turisme og økoturisme. De rige skove i Monteverde Cloud Forest Biological Reservatet, er kendt for det forbløffende fugleliv, og for den kilometer lang zip-line, hvor du hænger på hovedet og kan nyde udsigten på tæt hold.

Eventyrlystne rejsende vil elske området ved Arenal Volcano, der er omgivet af smukke bjerge. Her er det oplagt at tage på skovvandring, ud på mountainbike eller måske du vil prøve kræfter med regnbueørred fiskeri. Hvis du ikke mangler adrenalin i blodet, vil du måske i stedet hellere nyde de afslappende termiske pools og den utrolige natur der findes i dette land, som inkluderer utallige arter af orkideer og bregner.

Rigt dyreliv og smukke strande

I Tortuguero regionen, der ligner en mindre udgave af Amazonas, ligger den vandets hovedvej med krydsende floder, kanaler og tæt regnskov, som huser brøl- og edderkoppeaber, dovendyr, tukaner, grønne araer og alsidig fauna.

Området har fået sit navn efter de kæmpe havskildpadder, kaldet tortuer, der lever på strandene. Søger du sol og sand, er der utallige, smukke, hvide sandstrande på Costa Ricas omfattende kystlinje. Trænger du til at komme i et højere tempo, kan du drage til hovedstaden San José, her finder du alt fra interessant arkitektur, teater, kunst, kultur, restauranter og et travlt natteliv.

MyPlanet hjælper dig med at navigere

På en velbesøgt destination som Costa Rica, kan man let vælge den forkerte sæson til en aktivitet, eller ramme meget turistede tidspunkter. Det er selvfølgelig ikke tilfældet hvis MyPlanet Rejser arrangerer din rejse. Vores rejsekonsulenter sørger for at tilrettelægge din rejse således, at din ferie får den rette balance og variation i din rejseplan. Med vores hjælp kan din rejse, således, både byde på besøg ved den populære, og utrolige Manuel Antonio National Park, og udvide dit besøg med mindre kendte perler som halvøen Osa, vandfaldet ved Bajos del Toro eller de stille strande i Playa Uvita.

Tal om din rejse til Costa Rica med os

Ring på telefon: 70 12 50 11, og lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse til fantastiske Costa Rica!

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Klassiska Costa rica

Costa Rica - fra Arenal til Manuel Antonio

  • Oplev den imponerende Arenal vulkan
  • Vandre langs hængebroer gennem trætoppene
  • Regnskov og sandstrand i Manuel Antonio

 

10 dage fra kr 35.000

Rejse til Costa Rica - eventyr og strand

Eventyr og strand i Costa Rica

  • Store naturoplevelser - dyreliv og vulkaner
  • Badeferie
  • Eventyr, adrenalin og spændende aktiviteter

11 dage fra kr. 39.600

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.