70125011 Få et tilbud

Rejse Maldiverne Cora Cora Maldives

Rejse Maldiverne Cora Cora Maldives. Cora Cora Maldives er et førsteklasses All Inclusive-resort, som ligger på Raa Atollen i Maldiverne i Det Indiske Ocean. Med kridhvide paradisstrande og et turkisblåt hav er øen det perfekte sted til et afslappet ophold.

Strandvillaer, poolvillaer eller vandvillaer

De rummelige strandvillaer med ét soveværelse ligger langs den kridhvide strand, alle sammen med stråtag, trægulve og privat terrasse med udsigt over det turkisblå hav. På Cora Cora får du luksus for hele familien, når du vælger en af de større villaer med to separate soveværelser. De ligger enten direkte på stranden eller står på pæle ude i havet. Den rejsende, som ønsker mere privatliv, vælger i stedet en strandvilla med egen pool for at få den allerbedste oplevelse.

 Mad og drikke

På Cora Cora kan du opleve flere forskellige køkkener. Taaza har specialiseret sig i smagsoplevelser, der er inspireret af forskellige krydderier, Ginger Moon byder på retter, som er hentet direkte fra den asiatiske streetfood, og Teien åbner op for madoplevelser fra det japanske køkken. Der er meget, du kan foretage dig her, udover at solbade på stranden. Du kan dyrke yoga, tai chi eller meditere, forkæle dig selv i spaen eller kaste dig ud i vandsportsaktiviteter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din rejse til Maldiverne

Tilbud:

25 % rabat på udvalgte villaer
Rejs: Marts 2023