70125011 Få et tilbud

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis. Tag på en enestående og uforglemmelig rejse til Antarktis ombord på det luksuriøse ekspeditionsskib, Ultramarine. På South Georgia Island og Den Antarktiske Halvø oplever du det sydligste kontinents unikke dyreliv og spektakulære islandskaber.

Antarktis

Denne rejse er en enestående mulighed for en uforglemmelig oplevelse, når kursen sættes mod Antarktis ombord på det luksuriøse ekspeditionsskib, Ultramarine by Quark Expeditions. Antarktis, der er kendt som et nådesløst kontinent, præget af isnende lave temperaturer og barske terræner, er hjemsted for et righoldigt og mangfoldigt dyreliv, der lever på gletschere og bjerge, i bugter, stræder, fjorde og på de stenede strande og forrevne kyststrækninger.

Den Antarktiske Halvø

Den Antarktiske Halvø er kendt for righoldige bestande af vågehvaler, pukkelhvaler, rethvaler, blåhvaler, kaskelotter og spækhuggere. Snow Hill Island, som ligger i det isspækkede Weddellhavet, er hjemsted for en af verdens største kolonier af de prægtige kejserpingviner. De subantarktiske steder som Falklandsøerne og South Georgia Island er lige så rige på dyreliv. Antarktis er langt det mest anderledes og spektakulære rejsemål, du har mulighed for at besøge, opleve og udforske noget sted i verden. Det er endeløse, rå og hvide landskaber af sne, isbjerge og gletsjere, der venter dig på dette antarktiske ekspeditionskrydstogt.

Eksklusive Ultramarine by Quark Expeditions

Ombord på det elegante og eksklusive skib, Ultramarine, der er rammen om dit polareventyr i den fjerneste del af vores planet, er der plads til små 200 gæster ombord. Det er ekstravagant udrustet med blandt andet to to-motors helikoptere og 20 hurtiggående gummibåde, Zodiacs, der er med til at sikre, at du får det optimale ud af dit to uger lange ophold ombord på Quark Expeditions’ skib.

Buenos Aires

På rejsen oplever du også Argentinas pulserende hovedstad, Buenos Aires, der er en fortryllende oplevelse med de smukke parker, den imponerende arkitektur og naturligvis tangoen, fodbolden og verdens bedste oksekød – alt sammen i fascinerende harmoni.

Afrejsedato 2023: 28. oktober

Eksklusivt tilbud: 

Book denne rejse inden den 3. april 2023 og spar op til 40% af rejsens pris