USA rejsedag i Valby

Rundrejser i USA

MyPlanets rundrejser i USA byder på uforglemmelige oplevelser og masser af frihed, uden at I skal bekymre jer om alt det praktiske. Hoteller, fly, billeje, udflugter osv. er der taget hånd om hjemmefra, i det omfang I ønsker, så I bare kan slappe af og nyde ferien.

 

Uanset hvordan I ønsker jeres rundrejse i USA, kan vores rejsespecialister være behjælpelige. De har selv været på flere rejser i USA, og kan på baggrund af deres erfaring bidrage med input og tips til at gøre jeres rundrejse i USA til jeres drømmerejse.

Tag på rundrejse i USA på egen hånd

USA er kendt som ”the land of opportunity”, og mulighederne for en rundrejse i USA er mange. Vælger I at rejse på egen hånd gennem det storslåede land, kan vi hjælpe med at sammensætte en rejse, der giver jer den rette kombination af planlægning og den tryghed, der dermed følger, samt plads til spontanitet og nye uforudsete oplevelser.

 

Uanset hvilket grad af frihed, I ønsker i jeres rundrejse, vil I opleve:

 

 • USA's vilde natur
 • Spændende nationalparker
 • Et varierende klima
 • Verdenskendte seværdigheder
 • Følelsen af frihed
 • Amerikansk gæstfrihed

En rundrejse gennem USA’s vestkyst

En rundrejse på vestkysten i USA byder på en kombination af fantastiske nationalparker med den smukkeste natur og fantastiske storbyer som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas.

 

Her kan I udforske fantastiske nationalparker som Grand Canyon, Yosemite og Yellowstone, som byder på en enestående natur, der vil give jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

En klassisk rundrejse på USA’s vestkyst er en road trip mellem Los Angeles og San Francisco via Highway 1, hvor I kører langs kysten med udsigt til havet på den ene side og det californiske landskab på den anden.

 

Eller I kan vælge at kombinere en storbyoplevelse i San Francisco med en badeferie på Hawaii og få det bedste af to verdener.

 

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænserne. Find inspiration til rundrejser i det vestlige USA her på siden og kontakt os, når du er klar til at høre mere.

Oplev USA’s østkyst på en rundrejse

Går turen til USA’s østkyst kan I sammensætte en rundrejse, der både byder på oplevelser i de legendariske storbyer som bl.a. New York, Boston og Washington samt badeferie i solskinsstaten Florida.

 

Oplev USA’s magtcentrum i Washington, der byder på legendariske bygninger som US Capitol og Det Hvide Hus, eller oplev den ikoniske storby New York med de velkendte seværdigheder som Central Park, Frihedsgudinden, Times Square og meget mere.

 

Eller tag på rundrejse i Florida og nyd solen, stranden og feriestemningen i Miami eller den caribiske stemning og tropiske øer i Florida Keys.

 

Uanset hvordan du sammensætter din rundrejse gennem USA’s østkyst, lover vi dig, at det bliver en oplevelse for livet.

Rundrejser tværs gennem USA

Kan I ikke vælge mellem USA’s østkyst og vestkyst – eller ønsker I at opleve det centrale USA – kan vi sammensætte en rundrejse tværs gennem landet, så I kan opleve det bedste af begge verdener.

 

Det kan bl.a. være via det legendariske road trip ad Route 66 i bil, som er en tur, der går fra Chicago i det centrale USA til Santa Monica i vest. Her kan I opleve variationerne i både naturen og byerne, efterhånden som I bevæger jer fra det centrale USA til det vestlige. Kombinér evt. turen med et besøg i New York og få storbyoplevelsen med.

Vil du vide mere om vores rundrejser?

Mulighederne for rundrejser i USA er uendelige, og her på siden kan I indsamle inspiration til at sammensætte lige netop den rundrejse, I drømmer om.

 

Se også vores mange andre rejser til USA eller find inspiration til din USA ferie blandt vores artikler om USA.

 

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at bestille rejsen sammen med jer, når I kommer så langt i planlægningen – ligesom vi også meget gerne besvarer alle de spørgsmål, I måtte have undervejs i jeres planlægning. Så tøv ikke med at kontakte os!

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejseforslag

Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 13.000

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

 • Vilde og charmerende storbyer
 • Store naturoplevelser
 • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

USA - hawaii - honolulu.jpeg

Den store Hawaii rejse

 • Besøg fire af Hawaiis øer
 • Frodig natur og vulkanlandskaber
 • Tropiske badestrande

18 dage fra kr. 31.700

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 10.600

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra kr. 17.800

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.