70125011 Få et tilbud
Victoria falls, safari i botswana og mauritius

Victoria Falls, safari i Botswana og Mauritius

Denne rejse tager dig til de mægtige Victoria Vandfald i Zimbabwe, elefanter og bådsafari i Botswana og afsluttes med ren afslapning på Mauritius’ gyldne sandstrande.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 52.020 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

På denne rejse venter flodsafari i Botswana og afslappende dage på stranden på Mauritius. Turen begynder ved de brusende ​​Victoria Vandfald, navngivet af opdageren David Livingstone efter den daværende britiske dronning. Stedet er i dag på UNESCOs verdensarvsliste og er i sandhed et imponerende syn. Du rejser herefter videre til Chobe National Park i Botswana, hvor enorme elefantflokke og et væld af Afrikas mange andre vilde dyr venter alt imens du udforsker parken både til lands og til vands. Rejsen fortsætter til et af de smukkeste steder på jorden, det frodige Okavango Delta. Denne labyrint af søer, kanaler, laguner og floder er ikke kun utrolig smuk, det er også hjemsted for et væld af vilde dyr og fuglearter. Du bor til og med i et privat reservat, hvilket gør mulighederne for uforstyrrede og intensive dyre- og naturoplevelser endnu større. Rejsen afsluttes på Mauritius, hvor du kan se frem til smukke strande, turkisblåt vand og tætte møder med delfiner.

 

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Glæd dig til at opleve vandfald i Zimbabwe, elefanter og bådsafari i Botswana og dejlig afslapning ved stranden i Mauritius.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Zimbabwe

I dag begynder din rejse.

Dag 2-4: Victoria Falls Zimbabwe

I dag lander du i Zimbabwe og eventyret kan begynde. Ved ankomsten til den lille lufthavn ved Victoria Falls bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten dit hjem for de næste to nætter, den charmerende Pioneers Lodge, der ligger blot få kilometer fra de magiske vandfald.
Victoria Falls blev opdaget af David Livingstone som den første europæer og betragtes som en af ​​de største naturlige vidundere i Afrika. Vandfaldet, der også er kendt som “Mosi-oa-Tunya”, eller røgen der buldrer strækker sig 1708 meter i længden og falder op til 108 meter fra det højeste punkt. I regntiden falder der fem millioner kubikmeter vand ned i dybet hvert minut, så meget, at der langs med vandfaldet er dannet en naturlig regnskov og synet både fra land og fra luften er en helt unik og magisk naturoplevelser, som man kun finder få andre steder i verden.

Udflugter:
Guidet tur ved Victoria Falls
Oplev det imponerende Victoria Falls helt tæt på. Victoria Falls, et UNESCOs verdensarvssted, er en kilometer langt og over 100 meter højt og betragtes som et af de største vandfald i verden. Oplev vandfaldene fra forskellige perspektiver og fra forskellige synspunkter og lær spændende fakta om vandfaldets historie.

Dag 4-6: Chobe National Park

Det er blevet tid til at forlade Zimbabwe og krydse grænsen ind til nabolandet Botswana og Chobe National Park. Parken ligger i landets nordvestlige hjørne lige ved grænsen til Zambia, Zimbabwe og Namibia. Den er især berømt for sine brede flodlandskaber og den største koncentration af elefanter i Afrika. Især i den tørre sæson kan de store flokke af elefanter ses i nærheden af ​​vandhuller og når de krydser Chobe-floden og store flokke af bøfler og også løver er et hyppigt syn i parken.
De to nætter ved Chobe tilbringes på den lille og intime Kubu Lodge, der ligger lige ned til Chobe-floden. Lodgen har blot 11 hytter, der alle er er smagfuldt indrettede og hævet på stylter og med egen lille terrasse med udsigt over floden. Hytterne er alle udstyret med loftsvifte og myggenet. Kubu Lodge har også familiehytter, hvilket gør den til et perfekt alternativ for familier. På lodgen finder man desuden bar, restaurant og en dejlig pool, hvor man kan slappe af mellem aktiviteter.

Udflugter:
Kubu Lodge: Game drives og flodsafari
Kubu Lodge organiserer game drives i Chobe National Park, hvor du får chancen for at områdets vilde dyr helt tæt på. Der er også mulighed for at tage på bådsafari på Chobe-floden, hvor du kan nyde det smukke eftermiddagslys, mens du glider hen over floden med din yndlingsdrink i hånden og ser hundredvis af elefanter samlet på flodbredden. Du vil have en følelse af at være vidne til et dagligt ritual fyldt med uimodståelig livsglæde. Forestil dig to elefanter, der sprøjter vand og leger i floden kun få meter fra din båd, og deres ældre søskende tester deres styrke mod hinanden på bredden, alt imens deres forældre holder øje med dem. Dette er et af de mest uforglemmelige safariindtryk, du nogensinde vil opleve!

Dag 6-8: Okavango Delta

Fra Chobe går turen nu til endnu et af Botswanas naturparadiser og en glitrende verden af vand. Okavango Deltaet er et unikt økosystem på grund af dets placering midt i Kalahari-ørkenen. Okavango-floden har sit udspring i Angolas højland og løber ud i Botswana, hvor den forsvinder i en labyrint af laguner, søer, skjulte kanaler og øer. Dyrelivet, som du møder på en Okavango Delta Safari er helt spektakulær. Du har her to nætter på den lækre Setari Camp, der ligger i et privat reservat dybt inde i deltaet. Campen har blot 8 luksus safaritelte, der alle er elegant indrettede og udstyret med al den komfort, man kunne ønske sig. Teltene ligger alle højt hævet over jorden og alle med en fantastisk udsigt over deltaet, og den samme udsigt kan man også nyde fra stedet pool og spiseområde.

Udflugter:
Setari Camp: Bådsafari og sejlture med mokoro
Tilbring en dag med at udforske Setari. Lær mere om det om dette unikke vådparadis og nyd den vidunderlige natur. Start din dag tidligt om morgenen med en let morgenmad, hvorefter det er tid til at udforske området med en af de mange aktivitetsmuligheder. Tag en afslappende bådtur eller vælg en mokoro, en lokal type kano. Alternativt kan du gå på en heldags vandretur og besøge landsbyen Jao for at få et indblik i Botswanas landdistrikter, dets kultur og traditioner. Vend tilbage til din lejr, slap af med en stor brunch og tilbring de følgende timer med at fordøje morgenen og formiddagens mange indtryk. Tag en dukkert i lejrens swimmingpool eller nyd en velfortjent siesta. Senere står den på eftermiddagste eller du kan tage en afslappende bådtur hvor du læner dig tilbage i din mokoro alt imens naturen flyder forbi, og du prøver at spotte nogle af de vilde dyr i området. Alternativt kan du vælge en gåtur i vildnisset og se den lokale flora. Når du vender tilbage fra din eftermiddagsaktivitet, kan du, hvis vejret tillader det, nyde en middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Dag 8-14: Mauritius

I dag flyver du til den skønne tropiske perle Mauritius. Østaten Mauritius består af to store og flere små øer. Hovedstaden Port Louis ligger på selve Mauritius, den største ø i landet. Landet byder blandt andet på: himmelske hvide sandstrande og det turkise vand i Belle Mare, Blue Bay og Baie du Tamarin samt naturreservatet Black River Gorges National Park. Spektakulære landskaber og en unik flora venter dig her og med hele 6 nætter på øen, vil der blive rig mulighed for både dovne dage på stranden men også at opleve landets mangfoldige kultur med eksempelvis et besøg i Port Louis.
Ophold på Ravenala Attitude:
Gemt væk mellem en malerisk flod og det blide hav og omgivet af eksotiske haver på Mauritius’ nordvest kyst, finder du det 4-stjernede Ravenala Attitude. Et herligt mix af kolontidens charme kombineret med moderne komfort og øens livsglæde, er det der kendetegner dette dejlige og familievenlige hotel, og man kan ikke andet end give sig hen til afslapning i de naturskønne omgivelser.
Hotellets værelser, der ligger spredt ud over den tropiske have er alle stor og lækkert indrettede og alle med egen balkon eller terrasse.
Der findes desuden et væld af faciliteter såsom spa, kids club, fitnesscenter, tennisbaner, swimmingpool og der tilbydes desuden adskillige vandsportsaktiviteter lige fra snorkling og stand up paddle board til dybhavsfiskeri.
Måltiderne kan nydes på en hotellets ikke mindre end 10 restauranter, og hvorfor ikke nyde solnedgangen fra den stemningsfulde beach bar eller blot en kølig drink i en af de 4 andre barer på stedet.
Atttidue hotellerne er desuden kendt for at omfavne den særlige maurisiske kultur og køkken, så gå ikke glip af gademad på Taba-J og det lokale cuisine på Kot Nou.

Udflugter:
Svømning med delfiner
Oplev den unikke følelse af at svømme med delfiner i deres naturlige miljø. Den cirka 7-timers lange udflugt starter tidligt om morgenen og efter en fartfyldt tur med speedbåd kommer du meget tæt på de fredelige dyr: Spring i vandet og svøm et par omgange med de opmærksomme delfiner. På din tur vil du besøge de naturskønne laguner og koralrev på den smukke ø Benitiers inden dagen afsluttes med en lækker grill-picnic.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en lang oplevelsesrig rejse, lander du i Danmark igen.

Fotogalleri

Priseksempel

15 dage fra 52.020 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 52.020 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Skandinavien til Botswana og Mauritius tur/retur
 • 2 nætter på Pioneers Lodge (Deluxe Central Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Kubu Lodge (Chalet) inkl. helpension og aktiviteter
 • 2 nætter på Setari Camp (Standard Room, dobbeltværelse) inkl. helpension og aktiviteter
 • 6 nætter på Ravenala Attitude (Couple Suite) inkl. halvpension
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • Concierge Service - tilgængeligt 24/7
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 •  Personlige udgifter og drikkepenge
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Victoria falls, safari i botswana og mauritius

Victoria Falls, safari i Botswana og Mauritius

 • Flotte brusende vandfald
 • Bådsafari i Botswana
 • Sol, strand og azurblåt vand

 

15 dage fra 52.020 kr pr. person

Botswana Okawango to kalahari.png

Botswana fra Okavango til Kalahari

 • Okavango Deltat
 • Kalahari ørken
 • Safri i verdensklasse

11 dage fra 76.487 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person