70125011 Få et tilbud
Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Tag på roadtrip i det naturskønne hjørne af Canada ved Stillehavskysten med Vancouver og Vancouver Island, der byder på fantastiske landskaber og kyststrækninger, og et vildt dyreliv.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

20 dage fra 61.065 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island. Tag på et skræddersyet roadtrip i det naturskønne hjørne af Canada ved Stillehavskysten. Rundrejsen byder på utallige oplevelser i metropolen Vancouver og masser af tid til udforskning af Vancouver Island, som byder på fantastiske landskaber, smukke kyststrækninger og et fascinerende dyreliv.

Vancouver

Vancouver er en smuk, kosmopolitisk by, der summer af liv. Centrum er ikke større, end at du kan gå rundt til det meste. Besøg Canada Place, det historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park, hvor totempæle står mellem træerne. Du kan også leje en cykel og køre langs vandet rundt om Stanley Park.

Madeira Park

Madeira Park ligger hengemt på Sunshine Coast, og byder på kilometervis af uberørt kyststrækning, fredfyldte bugter, små vige og moler. Her er en overflod af muligheder for svømning, dykning, fiskeri og sejlads. Toba Inlet er den langstrakte fjord på British Columbias vestkyst, der går 32 kilometer ind i Coast Mountains. Den omkringliggende vildmark er et paradis for friluftsentusiaster. Her kan du tage ud og sejle, og betragte flokke af spækhuggere, delfiner, søløver og sæler. Courtenay ligger midt i et blomstrende landbrugsområde og har et charmerende centrum i klassisk stil. Det rustikke landskab på tværs af Comox og Cumberland byder på adskillige vandre- og cykelruter med udsigt over skovene og de snedækkede bjerge så langt øjet rækker.

Sonora Island

På Sonora Island kan du i den nærliggende Great Bear Rainforest opleve grizzlybjørne i skovene, der dækker de omkringliggende bjerge, og det er muligt at tage på hvalsafari. Parksville og resortet er omkranset af fine sandstrande, og byder på masser af aktiviteter på land og vand. Helt tro mod navnet, er Parksville hjemsted for en række naturparker og rekreative områder. Tag til Rathtrevor Beach Provincial Park, og tilbring en dag ved det dejlige vand. Mens du svømmer, kan du spejde efter ørne, sorte bjørne, ugler, falke og ravne.

Victoria & Vancouver Island

Provinshovedstaden Victoria hylder stadig de historiske bånd til England, og især byens førende hotel, The Empress, holder dem i hævd, når de dagligt serverer Afternoon Tea med scones. Men byen rummer også hyggelige kaffebarer, innovative restauranter og spændende butikker, der bidrager til en moderne og alternativ livsstil. På sommeraftenerne er der gøglere, der optræder langs havnepromenaden, mens solen går ned over havnen.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tag på roadtrip i det naturskønne hjørne af Canada ved Stillehavskysten med Vancouver og Vancouver Island, der byder på fantastiske landskaber og kyststrækninger, og et vildt dyreliv.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Vancouver.

Dag 1-4: Vancouver

Efter ankomsten til Vancouver bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for privat transport til Rosedale On Robson Suite Hotel, hvor du skal bo i tre nætter. Boutique-hotellet har en meget central beliggenhed i centrum af Vancouver, og er derfor tæt på mange af byens attraktioner.

Vancouver er en smuk, kosmopolitisk by ved Stillehavet og North Shore-bjergene, og som summer af liv. Du har to hele dage til at udforske denne spændende storby. Tag en spadseretur gennem nogle af de trendy og farverige kvarterer med de fantastiske bjerge i horisonten. Du kan også med fordel købe et Hop-on/Hop-off-buspas, der gør det nemt at komme rundt til Vancouvers højdepunkter. Du bestemmer selv hvor, hvornår og i hvilket tempo. Busruten har blandt andet stop ved Stanley Park, Vancouver Aquarium, English Bay Beach, Granville Island og Chinatown. Uanset om det er for at nyde den smukke udsigt med havet og bjergene, eller bare for at få lidt frisk luft, skal du gå en tur på verdens længste sammenhængende strandpromenade. Hvis du kan lide spænding, så gå en tur på Capilano Suspension Bridge og kombiner det med et Skyride op ad Grouse Mountain. For naturelskere ligger de mange spændende stier lige for fødderne, og de spænder fra lette gåture til mere udfordrende stigninger. Tag en vandtaxi til Granville Island og shop i de unikke butikker, eller, for de mere eventyrlystne, lej en båd og sejl ud på Stillehavet og nyd synet af byen fra vandet. Hvis du er heldig, møder du en spættet sæl på vejen. Afslut din perfekte dag i Vancouver med en koncert på det ikoniske Orpheum Theatre eller spis på en af de mange restauranter på den spændende, kulinariske scene.

Udflugter og oplevelser:

Vancouver byrundtur på cykel 

Spring på cyklen, og udforsk de spændende, naturlige og kulturelle seværdigheder i Vancouver. Starten går fra Stanley Park, og du kører langs Seawall, hvor du kan beundre byens skønhed ved havnefronten, og de majestætiske gamle træer og frodige skove, der er hjemsted for bævere, prærieulve, havørne og sæler. Du krydser English Bay, og efter en naturskøn sejltur i vandtaxi, ankommer du til Granville Island Public Market. Hold en skøn frokostpause på en af de livlige caféer eller skaldyrsrestauranter, inden du besøger den maleriske False Creek, der fører dig til den olympiske landsby og Science World. Få et fint indtryk af det fremtidige, grønne Vancouver, før turen går til byens helt egen Chinatown. Udforsk det pulserende Gastown-distrikt, opkaldt efter dampskibskaptajnen, pioneren og barejeren John Deighton , kaldet ”Captain Gassy Jack”, før du runder udflugten af med en fadøl i ro og mag på en af de mange pubber. 

Halvdagsudflugt (gruppe) med start og slut på 648 Hornby Street. Transport er ikke inkluderet. Udflugten foregår 95 % af tiden på cykelstier væk fra trafikken. Let fysisk krævende med en cykeldistance på ca. 20 kilometer. 

Vancouver bryggeribesøg 

Tag med på en bogstavelig talt berusende ølsmagningstur, som i følge TripAdvisor var blandt verdens 10 bedste bryggeriture i 2019. Der er besøg på tre forskellige bryggerier, der er beliggende i hver sin bydel, hvor du kan opleve de unikke stemninger og deres karakteristiske bryg. Du vil høre alt om ølfremstillingsprocessen og virksomhedens historie på denne tur bag kulisserne. Smag på bryggeriernes specialøl sammen med de øltyper, der udgør grundpillerne i hele produktionen, alt sammen i VIP-omgivelser. Du kan finde masser af ølsmagningstips og viden i den gratis Vancouver Brewery Tours Beer Tasting Journal. Til allersidst får du din gave fra Vancouver Brewery Tours, der er ølglas til minde om byens berømte specialbryggerier. 

Gruppeudflugt på 3 timer med guide. Prøvesmagning og gave er inkluderet. Transport ikke inkluderet. Turen starter og slutter ved Waterfront Station.

Dag 4–6: Madeira Park

 

Efter morgenmaden finder du vej ind til biludlejningsselskabet, der ligger i centrum af byen. Herfra er der en halv times kørsel til færgeterminalen i Horseshoe Bay, hvor du kører ombord på bilfærgen til Langdale Terminal. Sejlturen tager 45 minutter. Du skal bo to nætter på Painted Boat Resort Spa & Marina in Madeira Park, der byder på et afslappende ophold på den smukke Sunshine Coast.

Madeira Park ligger hengemt på et naturskønt sted på Sunshine Coast, og byder på utallige attraktioner, både til lands og til vands. Kilometervis af uberørt kyststrækning, fredelige bugter, vige og moler byder på en overflod af muligheder for svømning, dykning, fiskeri og sejlads. Naturentusiaster kan udforske de mange vandrestier og opsøge udsigtspunkterne, der ligger på rad og række i provinsparkerne i Pender Harbour-området. Her er også gode muligheder for golf og ridning. Madeira Park er opkaldt efter pioneren Jose Goncalos’ fødeø, portugisiske Madeira, og byen har derfor også en historie, der er stærkt præget af guldfeber-perioden. Den kan du følge på Madeira Park Wharf, og på det nærliggende Iris Griffith Field Studies & Interpretive Center.

Udflugter og oplevelser:

Opleve Madeira Park på egen hånd

Madeira Park, der ligger nær Pender Harbour i Canadas British Columbia, er et sandt paradis for alle, der elsker udendørslivet og det tempererede klima på Sunshine Coast. De varme somre og det sædvanligvis tørre vejr betyder, at både lokale og besøgende strømmer til de mange strande for at dyrke de mest populære vandsportsaktiviteter som svømning, lystfiskeri, sejlads og dykning. Sechelt Inlet, beliggende tæt på Madeira Park, er et berømt dykkersted, der er klassificeret som et af verdens top 20 sportsdyk af Scuba Diving Magazine. Tal med din tripkoordinator, hvis du ønsker at planlægge en dag med dykning mens du er her. Hvis golf eller ridning er mere dig, er der masser af muligheder omkring Madeira Park med de mange, omkringliggende provins- og statsskove. Her finder du også adskillige pubber og restauranter, så der er nem adgang til selvforkælelse. Der er alt på menuerne, lige fra japansk fusionskøkken til italiensk mad og nye, moderne retter.

Udflugt på egen hånd. Guide, transport, entréer og måltider er ikke inkluderet.

 

Dag 6–8: Tobla Inlet

Her til morgen går turen fra Madeira Park til Earls Cove-færgeterminalen, hvor du kører ombord på færgen til Saltery Bay Terminal. Køreturen tager en halv time og færgeoverfarten tager en time. Herfra kører du turen på halvanden time til Lund, hvor du parkerer bilen, og stiger ombord på vandtaxien til Klahoose Wilderness Resort. Efter 45 minutter står du på resortet, hvor du skal bo de to næste nætter.

Toba Inlet er en langstrakt fjord på British Columbias vestkyst. Den går 32 kilometer ind i Coast Mountains, og er kun tilgængelig med båd eller vandfly. I fjordmundingen ligger øen med det oprindelige samfund, Klahoose First Nation. Her kan man se den indfødte befolknings begravelsespladser og deres forladte landsbyer. Besøger du stedet i det tidlige forår, kan du opleve hvordan smeltevandet styrter ned ad de stejle bjergsider, og ned i flodmundingens jadegrønne vand. Den omkringliggende vildmark er et paradis for friluftsentusiaster, hvor vandreture er en populær sommeraktivitet. Og tag med ud og sejle, og betragt flokke af spækhuggere, delfiner, søløver og sæler. På kajakture, hvor sensommeren bevæger sig over i efteråret, kan du se de amerikanske sortbjørne og grizzlybjørne, der fanger fisk langs kysten. Området er kendt for de store lakseløb, hvilket gør stedet populært blandt lystfiskere. Her kan man ligeledes fange regnbueørreder, torsk, rød snapper og skrubber.

Udflugter og oplevelser:

Oplev grizzlybjørne fra Klahoose Wilderness Resort 

Se grizzlybjørne, også kendt som amerikanske brunbjørne, i deres naturlige habitat ved Toba Inlet på denne to-nætters udflugtspakke fra Klahoose Wilderness Resort. Efter 45 minutters sejlads i overdækket båd fra Lund, ankommer du til resortet, hvor du bliver indkvarteret i et Lodge Room med havudsigt. Samtlige dine måltider, fra middagen ved ankomsten til morgenmaden ved afrejsen, er inkluderet. På opholdets anden dag går turen med båd til Toba Inlet, hvor du skal se grizzlybjørne. Fra kajen er der en kort bustur til udsigtspunkterne, der ligger ved en af regnskovens floder. Din Klahoose-guide vil ledsage dig, når du har tre timer til at iagttage bjørnene – og hvor du har mulighed for at komme så tæt på disse spændende dyr, at du kan høre deres åndedrag. Det er en enestående og speciel oplevelse, som du aldrig vil glemme. Andre aktiviteter, som du kan forkæle dig selv med under opholdet, er havkajaksejlads og havsvømning. Du kan også udforske skovens vandrestier, der ligger i området omkring resortet. 

Udflugtspakke (fra 25. august til 13. oktober) med private aktiviteter og transport. Inkluderet er transfer med båd fra Lund, helpension med samtlige måltider, snacks og alkoholfrie drikkevarer. Aktiviteterne omfatter to grizzlybjørne-udflugter, historiefortælling, vævning med cedertræ, kajakroning, stand-up paddleboarding, havsvømning, skovvandreture og havfouragering.

Dag 8–9: Courtenay

Efter morgenmaden tager du vandtaxien tilbage til Lund, hvor din bil holder og venter. Du tilbagelægger derefter de 40 minutter til Powell River Westview Terminal, hvor du kører ombord på bilfærgen til Comox Little River Terminal. Køreturen tager 40 minutter og færgeoverfarten tager halvanden time. I Courtenay har du en enkelt overnatning på Old House Hotel. Det charmerende boutique-hotel ligger ud til floden, kun få skridt fra bymidten. Courtenay ligger i Comox Valley på Vancouver Islands østkyst. Byen ligger midt i et blomstrende landbrugsområde, og har et charmerende centrum i klassisk stil, og grønne parker langs bredden af floderne Puntledge og Tsulom. Det rustikke landskab på tværs af Comox og Cumberland byder på adskillige vandre- og cykelruter med udsigt over skovene og de snedækkede bjerge så langt øjet rækker. Her er også vandfald, hvor du kan nyde en svømmetur, eller en picnic på bredden. På Courtenay and District Museum & Paleontology Center kan du få en dybere forståelse for områdets fortid, og se en lang række fantastiske, historiske genstande. Om vinteren udfolder Courtenay sig markant, særligt om eftermiddagen i tidsrummet for afterskiing, takket være de mange skiturister fra det nærliggende Mount Washington.

Dag 9–11: Sonora Island

Du starter dagen med at køre den timelange tur fra Courtenay til Campbell River. Herfra tager du videre til Sonoro Island i vandtaxi, hvilket tager 75 minutter. Du skal bo to nætter på Sonora Resort, der er et perfekt udgangspunkt for afslapning og udforskning af naturomgivelserne og det vilde dyreliv. Sonora Island er en del af Discovery Islands ydre øer, og er opkaldt efter en spansk skonnert fra det 18. århundrede. I den nærliggende Great Bear Rainforest lever grizzlybjørne i skovene, der dækker de omkringliggende bjerge. Det er muligt at tage på hvalsafari her, ligesom der er gode muligheder for at opleve søløver, marsvin og laks. Inde i landet byder Sonora Island på naturskønne søer og vandrestier, mens det omkransende farvand indbyder til fluefiskeri, havkajak og snorkling.

Udflugter og oplevelser:

Oplev Sonora Island på egen hånd 

Sonora Island er et overdådigt og rigt vildnis, der kun venter på at blive udforsket. Din rejsekoordinator vil med glæde fortælle om mulighederne for at opleve det smukke landskab og komme med specifikke anbefalinger, der er baseret på dine interesser og ønsker. Tag på saltvandsfiskeri efter kongelaks sammen med erfarne guider, eller tag en bådtur til River Phillips, hvor du kan fluefiske efter pukkellaks og sølvlaks. Sejl rundt i farvandet omkring Discovery Islands, og hold øje med spækhuggere, pukkelhvaler og solbadende søløver. Tag en privat helikoptertur til Port McNeill, hvor du kan tage på en fire til fem timers hvalsafari. På vejen tilbage flyver du over gletsjerfjordene med mulighed for landing på en gletsjer eller en fjerntliggende bjergtop. Du kan også snorkle med Stillehavslaksen, når den vender tilbage til deres hjemlige floder for at gyde, eller prøve at sejle havkajak i Surge Narrows Marine Park. Tag med på en fem timers tur rundt i Phillips Rivers økomiljø, der er hjemsted for bjørne og pumaer. Og følg med en erfaren Homalco-guide for at iagttage grizzlybjørne omkring Oxford River i sensommeren, når de kommer ned for at spise sig mætte i de gydende laks. 

Udflugt på egen hånd. Guide, transport, entréer og måltider er ikke inkluderet.

Dag 11–14: Ucluelet

Efter et afslappet ophold på Sonora Resort er der transport tilbage til Campbell River med vandtaxien. Derfra kører du videre til Ucluelet og Waters Edge Shoreside Suites, hvor du skal bo i tre nætter. Hotellet byder på et skønt ophold med direkte adgang til området med de berømte, forrevne kystlinje og udsigten over Ucluelet Inlet og marinaen. Køreturen tager 3 ½ time.

Stednavnet, Ucluelet, betyder “den sikre havns folk” på de indfødtes oprindelige sprog, Nuu-chah-nulth. Denne skønt beliggende by, der i daglige tale blot kaldes ”Ukee”, byder gæster velkommen året rundt med en ubrudt kystlinje, frodige regnskove og majestætiske bjerge i horisonten. Naturelskere kan udforske de grønne vandreruter, de snoede cykelruter og betragte dyrelivet i Pacific Rim National Park Reserve. Wild Pacific Trail er især en favorit med den spektakulære havudsigt og det nemt tilgængelige Lighthouse Loop. Kilometervis af uberørt kystlinje og indlandssøer giver mulighed for kanosejlads, paddleboarding, fiskeri, og surfing, ligesom du kan tage med på hvalsafari ude i det åbne farvand. Oplev det unikke havmiljø med planter og dyr i Barkley og Clayoquot Sound på landets største akvarium, hvor du kan fange, betragte og genudsætte fiskene. Du kan også besøge kunstgallerierne, der rummer oprindelig kunst og originale værker af Emily Carr & The Group Of Seven. Efter solnedgang kan du besøge de trendy restauranter, nyde de lokale retter og drikkevare, og afrunde dagen med shopping i de mange butikker.

Udflugter og oplevelser: 

Bjørnesafari på kysten 

Få uforglemmelige oplevelser med Clayoquots vilde dyreliv på denne spændende bjørnesafari. Turen starter ud i åbne, otte meter lange Zodiac-gummibåd med fast bund, der glider gennem Clayoquot Sounds rolige vand. Du vil beundre bjergene og havets storhed, mens din kaptajn snor båden ind og ud gennem de mange vandveje, for at finde det perfekte sted af betragte bjørne. I forsommeren vågner disse majestætiske dyr op fra deres dvale, sultne og kun med tanke på at finde mad på kyststrækningerne. Fra udsigtsstedet kan du diskret betragte de vilde bjørne og ikke mindst deres unger, når de vandrer langs bredderne på jagt efter krabber, skaldyr og anden føde, når det er lavvandet. Derudover skal du holde øje med de mange andre dyr, som sæler og havørne, der er hjemmehørende i området. 

Gruppeudflugt på 2 ½ time. Minimumsalder er 6 år. Gæster anbefales varm og praktisk påklædning. Bemærk at afgangstidspunktet afhænger af tidevandet, og varierer derfor fra dag til dag. Transport fra og til mødestedet ved Meares Landing, Wharf Street Tofino, er ikke inkluderet. 

Oplev Ucluelet på egen hånd 

Beliggende på Canadas vestkyst, byder byen Ucluelet (eller “Ukee” blandt de lokale) på ren havluft, åndeløst smukke vandreture ved vandet, tempererede regnskove og fantastiske solnedgange. Ucluelets gader er fyldt med restauranter, B&B’s og kunsthåndværksbutikker. Omegnen giver utallige muligheder for møde med dyrelivet, vandreture, mountainbiking, kajakroning og meget mere. Omkranset af den 600 kvadratkilometer store Pacific Rim National Park Reserve, og med Broken Group Islands mod syd og Long Beach mod nord, ligger Ucluelet på The Wild Pacific Trail med de ældgamle cedertræer og spektakulære omgivelser. Tal med din rejsekoordinator, så der kan planlægges køreture med de bedste udsigter. 

Udflugt på egen hånd. Guide, transport, entréer og måltider er ikke inkluderet.

Dag 14–16: Parksville

Dagens køretur, der går fra Ucluelet til Parksville, tager cirka 2 ½ time. Velankommet tjekker du ind på Tigh-Na-Mara Seaside Spa Resort, der er et perfekt spot til at nyde de vindomsuste omgivelser på Vancouver Island. Parksville og resortet, der er omkranset af skønt badevand og fine sandstrande, byder på masser af aktiviteter på land og vand.

Helt tro mod navnet, er Parksville hjemsted for en række naturparker og rekreative områder. Tag for eksempel til Rathtrevor Beach Provincial Park, og tilbring en dag på udsøgte strande, der ligger ud til det dejlige vand. Her kan du svømme som tidevandet tillader det, mens du kigger efter ørne, sorte bjørne, ugler, falke og ravne. Ved Qualicum Beach kan du fiske og sejle i Spider Lake Provincial Park. Little Qualicum Falls Provincial Park byder på grønne vandre- og cykelstier, der bugter sig gennem landskabet langs små vandfald og klipper. Englishman River og French Creek Harbor er andre naturskønne steder, der er typiske for British Columbias vildmark. Efter alle de skønne, udendørs oplevelser, kan du besøge de lokale ostebutikker og mikrobryggerier. Forkæl dig selv med friske landbrugsprodukter på restauranterne og de hyggelige pubber og barer, og lær lokalsamfundet at kende over en pint frisktappet fadøl.

Dag 16–18: Victoria

I dag har du den sidste strækning på Vancouver Island, når du kører den 2 ½ time lange tur fra Parksville til Victoria. I Victoria skal du bo to nætter på Oak Bay Beach Hotel, der ligger på kysten ud mod Stillehavet. Det internationale hotel stammer fra 1927 og er bygget i en herregårdsinspireret stil.

Victoria, der er den smukke hovedstad i British Columbia, ligger i det sydøstlige hjørne af Vancouver Island. Takket være sin britiske koloniale arv præger victoriansk arkitektur bybilledet, især fremhævet på Craigdarroch Castle, i samlingen af parlamentsbygninger og det markante Empress Hotel. Udover de århundreder gamle vartegn i byen, har Victoria også Canadas smalleste gade, der samtidig ligger i Canadas ældste, kinesiske bydel. De farverige Pickle Boats sejler passagerer på tværs af havnen, mens gademusikanter og -sælgere bidrager til stemningen i den hyggelige inderhavn og på Fisherman's Wharf. Her kan du nyde specialøl og skønne vine fra den nærliggende Cowichan Valley, og du kan forkæle dig på Victorias spændende restauranter, der byder på Stillehavets kystkøkken. Det er et paradis for eventyrlystne og udendørsentusiaster, og Victoria kan prale af store, velplejede parker og frodige botaniske haver med massevis af stier, hvor hjorte vandrer frit rundt. Udover vandreture og cykling mellem skovenes træer og langs kysten, finder du kajakroning, fiskeri, dykning og hvalsafari i det omkringliggende farvand. Med det behagelige klima, er Victoria vært for en række store arrangementer og festivaler året igennem.

 

Privat kulinarisk og historisk byvandring gennem det moderne Chinatown 

Forkæl dine smagsløg på denne vandretur gennem Victorias eklektiske og moderne Chinatown, der fint afspejler byens historie i tre forskellige, livlige bydele og med otte stops med smagsprøver. Turen starter ved Victoria Public Market, hvor du skal smage på kaffe fra en lokal kafferister, en velsmagende tærte og ikke mindst en indisk version af den canadiske, klassiske pommes frites-ret, poutine. Næste stop er det farverige, kulinariske Fisgard Street i den historiske Chinatown. Efter at have nydt en traditionelt bagt Char Sui-bolle og en pose japanske honningsmørchips, fortsætter du til den travle markedsplads, hvor din guide fortæller fakta og sjove anekdoter om de ikoniske vartegn, Fort Victoria, Chinese Public Language School og Hudson Bay Building. Market Squares trendy pubber er det perfekte sted at nyde en specialøl eller en ”mocktail” tilberedt efter dine ønsker. Til sidst kommer du til Fan Tan Alley , hvor du afslutter din gastronomiske tur gennem Chinatown på den søde måde med fransk wienerbrød og gourmet-is. 

Privat byrundtur på 2 ½ time med guide. Let fysisk krævende. 

Spækhugger- og hvalsafari 

Vær forberedt på et møde med en af oceanets kæmper, her på det perfekte sted at se og opleve spækhuggere - også kendt som dræberhvaler. Farvandet omkring Victoria i Juan de Fuca Strait og Haro Strait, er om sommeren tilholdssted for The Southern Residents, der er en veldokumenteret gruppe af spækhuggere, der er truet af den faldende bestand af laks, som er deres vigtigste fødekilde. Mens du forlader Victoria Harbour, skal du også holde øje med andre havpattedyr som for eksempel pukkelhvaler, vågehvaler, gråhvaler, søløver, sæler og oddere. Hør din guide og naturvejleder fortælle alt om deres indtag af føde og formering, og forstå det rige havmiljø på vestkysten. 

Gruppeudflugt på 3 timer inklusiv transport. Du kan vælge mellem en overdækket båd eller den mere vilde, åbne Zodiac gummibåd. Begge bådtyper har plads til 10 personer. Vandtæt frakke, bukser, hat og handsker udlånes. Delt transport fra hotellet er inkluderet.

Dag 18–19: Vancouver

Køreturen fra Victoria til Swartz Bay Ferry Terminal tager 40 minutter, hvorfra du tager bilfærgen til Tsawwassen Terminal. Sejlturen tager halvanden time. Derfra kører du en time til Vancouver centrum, hvor du returnerer din udlejningsbil. Du skal igen bo på Rosedale On Robson Suite Hotel, dog kun en enkelt nat denne gang.

Dag 19: Afrejse fra Vancouver

Her til morgen er der arrangeret privat transport til Vancouvers internationale lufthavn. Derfra starter flyrejsen hjem mod Danmark.

Dag 20: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse på Canadas Stillehavskyst, ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

20 dage fra 61.065 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 61.065 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. kr. 5.000 - 10.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Vancouver tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 4 overnatninger på Rosedale On Robson Suite Hotel (Deluxe Suite) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Painted Boat Resort Spa & Marina (One Bedroom Villa)
 • 2 overnatninger på Klahoose Wilderness Resort (Lodge Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Old House Hotel (Deluxe Studio)
 • 2 overnatninger på Sonora Resort (Gold Room) inkl. helpension/drikkevarer
 • 3 overnatninger på Waters Edge Shoreside Suites (One Bedroom Suite)
 • 2 overnatninger på Tigh-Na-Mara Seaside Spa Resort (Spa Bungalow Studio)
 • 2 overnatninger på Oak Bay Beach Hotel (Residential View Room)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Udflugter

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Canada - British Columbia - Vancouver Island -April Point - Hval

Hvalsafari ved Victoria

Oplev spækhuggere, gråhvaler, sæler og meget mere på denne hvalsafari på sundet ved Victoria.

Canada - British Columbia - Whistler Ziptrek - Ecotours.jpg

Zip-line bjørnetur ved Whistler

Oplev bjørne oppefra, når du bevæger dig via zip-line kabler og hængebroer over skoven ved Whistler og Blackcomb Mountain.

Canada - Alberta - Jasper - bjørneunge

Wildlife flodsafari ved Blue River

På denne tur sejler du ad Blue River kendt som Grizzly Bear Valley, hvor du kan opleve både elge, bjørne og ørne.

Canada - rafting 4.jpg

White water rafting i Banff

Tag på white water raftingtur ad Bow River gennem Horseshoe Canyon i Banff.

Canada - Ontario - Niagara-on-the-lake - vin

Vintur fra Toronto

Nyd en guidet vintur fra Toronto med gode vine og dejlig mad undervejs. 

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 2

Vin- og cidertur ved Montreal

Smag på de lækre vine og cider, som produceres lige uden for Montreal.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørne (Custom)

Vildmarksafari på Knight Inlet Lodge

3 dages safari i vildmarken, hvor du oplever Canadas natur og dyreliv fra en flydende lodge.

Canada - rafting3.jpg

Vild white water rafting i Banff

Vild white water rafting ad Kicking Horse River. Adrenalinsus og skøn natur for alle pengene.
 

Canada - British Columbia - Vancouver - Solopgang.jpg

Victoria med vandflyver fra Vancouver

Tag med vandflyver fra Vancouver til Victoria, hvor du får en hel dag til at opleve byens seværdigheder.

Canada - British columbia - Capilano - hængebro.jpg

Vancouver og Capilano-hængebroen

Oplev det bedste af Vancouver og se regnskoven fra oven fra Capilano-hængebroen.

Canada - Britih Columbia - Vancouver - Big bus

Vancouver hop-on hop off bus og Vancouver Lookout

Udforsk byens mange ansigter, bydele og attraktioner med et hop-on hop-off buspas og billet til Vancouver Lookout

Canada - Saskatchewan - La Reata Lodge - Cowboys_1

Udlev cowboy-drømmen på La Reata

3 dages ægte cowboy-eventyr på Canadas åbne prærie.
 

Canada - Alberta - Banff - Sulphur Mountains - gondol

Udforsk Banff fra Calgary

Lær om geologien, urbefolkningens historie og områdets dyreliv, mens du udforsker Banff National Park.

Canada - Alberta - Banff - Svaevebane 3.jpg

Svævebane-eventyr ved Banff

Oplev de storslåede bjerglandskaber omkring Banff med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Tur til Niagara Falls fra Toronto

Oplev det imponerende Niagara Falls, og besøg den hyggelige by, Niagara-on-the-Lake.

Canada - British Columbia - Whistler - Gondola2.jpg

Svævebane-eventyr i Whistler

Oplev bjerglandskaberne omkring Whistler i fugleperspektiv på det ultimative svævebane-eventyr.

canada - alberta - jasper - maligne lake - spirit island 3500x2333px

Spirit Island Cruise

Nyd en sejltur på en af Rocky Mountains’ smukkeste søer, Maligne Lake, og gør stop ved Spirit Island.

Canada - British Columbia - dyr - plettet sæl 3_0

Snorkel og kajak fra Vancouver

Snorkel blandt sæler, besøg fuglekolonier og sejl i kajak gennem de smukke landskaber i Howe Fjord nær Vancouver.

Canada - Ontario - 1000 Islands - sejltur

Sejltur ved The 1000 Islands i Ontario

Tag med på en times sejltur gennem området The 1000 Islands, som gemmer på både storslåede slotte og et forunderligt landskab med små grønne øer.

Canada - Ontario - Niagara Falls - Regnjakker

Sejltur ved Niagara Falls

Kom helt tæt på Niagara Falls’ enorme vandmasser om bord på Hornblower Niagara Cruises katamaran.

Canada - vancouver island - søløve.jpg

Sejltur blandt Canadas vilde dyr

Kom tæt på Canadas vilde dyr i deres naturlige omgivelser, mens du sejler igennem smukke Discovery Passage

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Roadtrip i Canada og Alaska

Roadtrip i Canada og Alaska

 • Udforsk Canada og Alaskas vilde nationalparker
 • Oplev utæmmet vildmark mellem snedækkede bjerge
 • Gå i guldgravernes fodspor – og mærk guldfeberen

26 dage fra 74.520 kr pr. person

Østlige Canada for alle sanser

Østlige Canada for alle sanser

 • Oplev de fascinerende Niagara Falls helt tæt på
 • Opdag små hyggelige byer og naturperler
 • Nyd den franske stemning i Québec

21 dage fra 38.813 kr pr. person

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

Roadtrip: Canadas Stillehavskyst og Vancouver Island

 • Roadtrip i Canadas unikke skærgård
 • Oplev stemningsfyldte Vancouver
 • Udforsk skøn natur og vildt dyreliv

20 dage fra 61.065 kr pr. person

Med tog på tværs af Canada

Med tog på tværs af Canada

 • Tag med på en af verdens mest episke togrejser
 • Oplev Rocky Mountains og de skønne bjergbyer
 • Udforsk Vancouvers farverige mangfoldighed

14 dage fra 55.890 kr pr. person

USA - wyoming - Yellowstone - buffalo.jpeg

Nordvestlige USA og Canada i bil

 • Road trip i USA og Canada 
 • Imponerende nationalparker
 • Nyd stemningen i storbyerne
   

16 dage fra 32.603 kr pr. person

USA - Alaska - Bjoern - Grizzly.jpg

Yukon og Alaska i bil

 • Oplev uberørte vildmarker
 • Besøg charmerende små byer
 • Nyd friheden i egen bil

15 dage fra 39.744 kr pr. person

Western Wonders Canada

Western Wonders Canada

 • Storslået kør-selv rejse
 • Indtag den imponerende natur 
 • Nyd Calgary og Vancouver
   

16 dage fra 29.498 kr pr. person

Tåg av Rocky Mountaineer som kör genom skogarna i British Columbia, Kanada

Canada på luksusklasse

 • Togrejse med Rocky Mountaineer
 • Albertas nationalparker i bil
 • Udforsk vildmarken

13 dage fra 46.782 kr pr. person

Det vestlige Canada i bil

Det vestlige Canada i bil

 • Ruten er lagt og hotellerne bestilt
 • Nationalparkerne Banff og Jasper
 • Oplev Canadas rige dyreliv

23 dage fra 45.437 kr pr. person

Canada - Ontario - Niagara (5)_0

Toronto, Niagara Falls og Montreal

 • Storbypuls i spændende Toronto
 • Tæt på mægtige Niagara Falls 
 • Fransk kultur i Québec-provinsen
   

15 dage fra 21.425 kr pr. person

Alaska - Katami National park - bjørn 6

Blandt bjørne og hvaler

 • Oplev Vancouver Islands dyreliv
 • Nyd Victorias storbycharme 
 • Spændende ture undervejs
   

12 dage fra 32.499 kr pr. person

canada -alerbta - jasper - rocky mountains - maligne lake - spirit island

Den store Canada rejse

 • Niagara og fransk kultur i øst
 • Rocky Mountains i vest
 • Luksus-togrejse gennem bjergene

20 dage fra 46.265 kr pr. person