USA - nevada - las vegas (3).jpg

Det vestlige USA i bil

Oplev USA's mest fantastiske nationalparker og storbyerne Las Vegas og San Francisco på et uforglemmeligt road trip gennem det vestlige USA.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 17.200

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Storslåede ørkenområder, monumentale Grand Canyon og vilde kyststrækninger. Små charmerende kystbyer, neonoplyste spillebyer og pulserende storbyer. Det vestlige USA har det hele, og på denne rejse oplever du Det vilde Vesten på den bedst tænkelige måde; i egen bil. Den generelle rute er lagt, men du har masser af frihed til at improvisere undervejs på rejsen.

Legendariske nationalparker
Ruten gennem det vestlige USA fører dig fra én imponerende naturoplevelse til den næste i nogle af USA's mest legendariske nationalparker. Udforsk Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce, Grand Canyon og Monument Valley, som alle imponerer med hver deres smukke og unikke natur.

Kør ad Route 66
Du kører blandt andet ad Route 66, og får mulighed for at opleve storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. Udforsk de mindre kendte og sjældent besøgte spøgelsesbyer langs ruten, og tag med en Navajo-guide gennem Antelope Canyon. Eller stop ved Horseshoe Bend, hvor Colorado-floden næsten slår knude på sig selv.

Rejsen kan naturligvis forlænges, hvis du for eksempel vil køre langs Stillehavskysten ad den legendariske Pacific Coast Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Du kan også vælge at tilbringe et par ekstra dage i Los Angeles eller San Francisco. Turen kan naturligvis også køres omvendt med start i San Francisco og slut i Los Angeles.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Yosemite fra Glacier point, rejser til det vestlige USA
Rejser til Yosemite National Park

Yosemite National Park ligger blot tre timers kørsel fra San Francisco og byder på en storslået verden med dramatiske bjerge, brusende vandfald, dybe skove og et rigt dyreliv.

Yosemite National Park

Et godt udgangspunkt for dit besøg i Yosemite National Park er Yosemite-dalen. Her findes flere gode overnatningsmuligheder samt nogle af parkens største seværdigheder. Deriblandt klippeformationerne El Capitan og Half Dome. Fra dalen fører et væld af vandrestier gennem parkens fantastiske natur. Du kan blandt andet vandre til den spejlblanke Mirror Lake eller Yosemite Fall. Det bedste overblik over Yosemite-dalen fås fra udsigtspunkterne Tunnel View og Glacier Point.

 

Yosemite National Park ligger i den østlige del af Tuolumne, Mariposa og Madera-amterne i den centrale del af Californien. Nationalparken dækker et område på 3.081 km² og strækker sig over de vestlige skråninger plus centrale dele af Sierra Nevada-bjergkæden. Highway 120 over Tioga-passet er en populær rute når du skal fra San Francisco til Las Vegas.

Fantastisk natur og spændende dyreliv

Tag dig god tid til at vandre gennem parken. Udforsk de dybe skove, lad dig imponere over de brusende vandfald, gå over blomstrende højsletter, og nyd udsigten til de rå klippevægge. Flere steder i parken kan du også opleve nogle af verdens største træer; de gigantiske sequoia-træer i Mariposa Grove. Dyrelivet er ligeledes særdeles rigt, og med lidt held kan du opleve både hjorte, prærieulve og sågar sortbjørne på din vej gennem parken.

Yosemite Valley i Yosemite National Park California USA

Planlægning af et besøg i Yosemite National Park

Yosemite National Park er en af USAs mest populære parker med mange besøgende, så planlægning er vigtig når du rejser til Yosemite National Park. Parken kan besøges hele året, men Tioga-passet er normalt lukket på grund af sne fra det sene efterår til det sene forår. Yosemite Valley er normalt åben året rundt.

 

Der er i Yosemite National Park 9 campingpladser du kan køre til plus nogle du kun kan vandre til. Nogle campingpladser i Yosemite kan bestilles i forvejen og andre er først-til-mølle.

 

5 områder i parken du bør overveje at besøge og opleve, når du rejser til Yosemite National Park: Yosemite Valley, Glacier Point, Wawona og Mariposa Grove, Tioga Road og Tuolumne Grove samt Tuolumne Meadows.

Santa Monica strand, rejse til Los Angeles, USA
Rejser til Los Angeles

Los Angeles byder på en perlerække af ikoniske seværdigheder som Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach.

 

Læg vejen forbi stjernernes hjem i det fashionable Beverly Hills, eller shop side om side med de kendte i mærkevarebutikkerne på Rodeo Drive. Filmmagien mærker du dog først virkelig i Hollywood, hvor hundredvis af stjerner i fortovet vidner om de mange kendte, der har sat deres aftryk på USA’s filmscene gennem årene.

Santa Monica og Venice Beach

Det er også værd at køre ad Sunset Boulevard til kysten, hvor de mindre strandforstæder Santa Monica og Venice Beach byder på hver sin unikke stemning. Her er der liv fra morgen til aften samt et væld af butikker, restauranter og skønne strande, som blot venter på at blive udforsket.

Los Angeles’ forlystelsesparker

Helt andre oplevelser venter i Disneylands eventyrlige univers, hvor du kan møde Mickey Mouse, Anders And og alle de andre velkendte figurer. Et besøg i Los Angeles er dog ikke komplet uden et besøg i Universal Studios, som giver indblik i filmens forunderlige verden.

Luftfoto af Las Vegas strip, Nevada, Det vestlige USA
Rejser til Las Vegas

Spillebyen Las Vegas imponerer med sine vilde forlystelser, spektakulære shows, imponerende hoteller og enorme udbud af restauranter.

 

Las Vegas er omgivet af den tørre ørken, og som du nærmer dig byen, er det svært at forestille sig, at der ligger en pulserende storby midt i de øde landskaber. Men pludselig dukker byens skyline op i horisonten som et lysinferno midt i mørket.

The Strip

Stedet, hvor det sker, i Las Vegas kaldes The Strip. The Strip er et bombardement af alle sanser og kan virke meget overvældende. Det kan derfor være en god ide at starte dit besøg i Las Vegas med en tur til toppen af Stratosphere Hotel & Tower. Herfra har du det store overblik over byen og ørkenen, der omgiver den. Imponerende hoteller ligger side om side og konkurrerer om folks opmærksomhed ved at fremføre det ene mere spektakulære show efter det andet.

Underholdning i verdensklasse

Las Vegas er i sandhed de voksnes legeplads. Her kan du prøve lykken på kasinoerne, nyde god mad på de mange restauranter, og opleve imponerende koncerter og shows af enhver art. Las Vegas har noget for alle, og der sker noget alle døgnets 24 timer.

Golden Gate Bridge i San Francisco, USA
Rejser til San Francisco

San Francisco charmerer alle med sine stejle gader, hyggelige kvarterer og farvestrålende victorianske bygninger.

 

Du kan nemt komme rundt i San Francisco til fods. Men med de mange bakker kan det være fristende at hoppe på en af de smukke gamle sporvogne, der bumler gennem gaderne. En af dem kører blandt andet til den velkendte Lombard Street, der snor sig ned ad en stejl bakke midt i byen.

China Town og Fishermans Warf

For en lille smagsprøve på kinesisk kultur må du tage til China Town. Små, sjove butikker ligger side om side og tilbyder alt fra naturmedicin til kopier af diverse mærkevarer. Fortsætter du nordpå kommer du til Fisherman’s Wharf, hvor du passende kan nyde en god frokost på en af de mange fiskerestauranter. Det er også her du kan opleve søløverne, som dovent ligger og slapper af i solen.

Golden Gate Bridge og Alcatraz

San Francisco Bugten byder på to særlig interessante seværdigheder. Én af dem er San Franciscos vartegn nummer ét; Golden Gate Bridge. Du kan gå over broen og nyde den smukke udsigt til byen, eller du kan leje en cykel og køre hele vejen fra San Francisco til den hyggelige by Sausalito på den anden side af bugten.

 

Fra Golden Gate Bridge kan du blandt andet se helt til fængselsøen Alcatraz, hvor nogle af USA’s værste kriminelle holdt til fra 1934 til 1963. Det er muligt at besøge fængslet, som i dag er et museum. Her kan du lære om hverdagen i fælgslet og hører historierne om de kreative flugtforsøg, der har været forsøgt gennem tiderne.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev USA's mest fantastiske nationalparker og storbyerne Las Vegas og San Francisco på et uforglemmeligt road trip gennem det vestlige USA.

Dag 1: Ankomst til Los Angeles

Fra Danmark flyver du til Los Angeles. Den lejede bil udleveres i lufthavnen, inden turen går mod hotellet.

Vel ankommet til Los Angeles er du snart klar til at tage på opdagelse i den glamourøse filmby. Slå dig løs i shopping-mekkaet på Rodeo Drive, gå en tur blandt stjerne på Walk of Fame, og kør ad The Sunset Boulevard til havet og de berømte strande Santa Monica og Venice Beach.

Besøg også Mann's Chinese Theater, der er det bedst bevarede vartegn fra Hollywoods gyldne æra. Det er foran dette teater, at stjernerne gennem tiderne har sat deres håndtryk i fortovets cement.

Dag 2: Los Angeles

Mulighederne er mange, når du skal opleve Los Angeles på egen hånd. Du kan for eksempel køre forbi stjernernes hjem i Los Angeles' eksklusive bydele eller nyde det farverige liv på stranden ved Santa Monica eller Venice Beach. Brug dagen i Disneylands magiske univers, eller læg vejen forbi Universal Studios, hvor du kan få et blik bag kulisserne i filmens verden. Søger du nordpå langs Stillehavskysten, kommer du til de maleriske byer Santa Barbara og Santa Maris. Bydelen er også kendt som "The American Riviera", hvilket du vil forstå, når du slentre langs den smukke marina i de svajende palmers skygge. Gå på opdagelse blandt hyggelige restauranter med fokus på lokale råvarer, og shop i de mange eksklusive butikker.

Dag 3: Laughlin

Fra morgenstunden får du udleveret en velkomstpakke i receptionen med vouchers, kort, brochurer og køreinstruktioner, så du trygt kan lægge storbyen bag dig og sætte kursen mod Mojave-ørkenen. Los Angeles er en enorm by på størrelse med Sjælland, så først efter nogle timers kørsel tynder det ud mellem husene, og ørkenens enorme vidder tager gradvist over. Mojave-ørkenen er en skærende kontrast til det hektiske liv i Los Angeles. Læn dig tilbage og nyd køreturen ad de lange lige landevejsstrækninger, som skærer sig gennem imponerende åbne vidder. Dagens mål er gambling-oasen Laughlin i delstaten Nevada.

Distance: ca. 500 km fra Los Angeles til Laughlin.

Dag 4: Grand Canyon nationalpark

I dag venter et af turens helt store højdepunkter og samtidig et af verdens mest storslåede naturvidundere; Grand Canyon. Gennem årtusinder har Colorado-floden skåret sig igennem sandstensklipperne og skabt et surrealistisk landskab i røde og orange nuancer. Gå en tur langs kanten, og nyd udsigterne over kløften og floden, der snor sig gennem klippelandskaberne langt under dig. Særlig smuk er kløften ved solopgang og solnedgang, når solen står lavt på himlen, og det bløde lys får klipperne til at gløde. I dag er Grand Canyon optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv på trods af, at de første spanske opdagelsesrejsende beskrev kløften som værdiløs.

Distance: ca. 350 km fra Laughlin til Grand Canyon.

Dag 5: Kayenta/Monument Valley

Det er værd at stå tidligt op og opleve solopgangen over Grand Canyon, inden turen går videre gennem et Navajo indianerreservat og ind i den såkaldte Painted Desert (Den malede ørken). Ørkenen har fået sit navn på grund af de mange farver i landskabet. Længere fremme venter ikoniske Monument Valley, hvor høje sandstensformationer hist og pist rejser sig fra den knastørre ørken. Siden westernfilmen "Diligencen" med John Wayne blev optaget på dette sted, har Monument Valley været indbegrebet af Det vilde Vesten.

Distance: ca. 325 km fra Grand Canyon til Monument Valley.

Dag 6: Page/Lake Powell

Turen fra Monument Valley til Page ved Lake Powell går gennem endnu et Navajo indianerreservat. Området er stadig beboet af de oprindelige minoritetsgrupper, som du vil se sælge varer langs vejen eller i butikker rundt omkring i området. Dagens mål er byen Page, som ligger på grænsen til Utah. Her brydes ørkenlandskaberne af den store Glen Canyon-dæmning, der opdæmmer Colorado-floden og har skabt reservoiret Lake Powell. Lake Powell er USA's næststørste kunstige sø, og en sejltur på det azurblå vand omringet af røde ørkenklipper er en god måde at opleve området på. En anden mulighed er at køre over Glen Canyon Dam-broen. Broen er 475 m lang og befinder sig 213 m over Colorado-floden, hvilket gør den til den fjerde højeste bro i USA.

Distance: ca. 175 km fra Monument Valley til Lake Powell.

Dag 7: Bryce Canyon nationalpark

I dag går turen mod endnu et af det vestlige USA's store naturvidundere; Bryce Canyon. Men inden du når dertil, passerer du byen Kanab, der også går under navnet "Lille Hollywood" på grund af de mange westernfilm, der er filmet i området. I Bryce Canyon har elementerne gennem årtusinder eroderet Paunsagunt-plateauet og skabt flere spektakulære naturlige "amfiteatre" fyldt med farverige klippeformationer og spir. Nationalparken har mange smukke udsigtspunkter og byder på masser af muligheder for gode vandreture. Benyt også den gratis shuttlebus, som kører fra besøgscenteret til de forskellige seværdigheder i parken.

Distance: ca. 250 km fra Lake Powell til Bryce Canyon.

Dag 8: Las Vegas

Fortsæt gennem de fantastiske, rå landskaber til nationalparken Zion. Her mødes du af hvide, orange og røde klipper, der ligeledes er eroderet til utrolige former og surrealistiske skulpturer. Du fortsætter dybere ind mellem gigantiske sandstensmonolitter til den smukke Virgin River Gorge, der vil føre dig tilbage til Nevada-ørkenen. Når lysene fra Las Vegas dukker op i horisonten, ved du, at du snart er tilbage i civilisation.

Distance: ca. 375 km fra Bryce Canyon til Las Vegas.

Dag 9: Las Vegas

Las Vegas har noget for alle. Fra ekstravagante shows til farverige kasinoer. Fra shopping i verdensklasse til nogle af landets bedste restauranter. Las Vegas sover aldrig, og der sker noget alle døgnets timer. Ikke mindst på Las Vegas Boulevard, der også er kendt som "The Strip". Hvert hotel og kasino langs denne rute har sit eget tema, som de viser frem på meget fantasifuld vis. Her er sørøvere, romerske soldater og endda en pyramide og en miniudgave af Venedig. Det kan også anbefales at tage turen til toppen af Stratosphere Hotel Tower, der er den højeste bygning vest for Mississippi. Herfra har du det store overblik over lysinfernoet Las Vegas.

Dag 10: Mammoth Lakes

Fra funklende Las Vegas går turen videre gennem den ubarmhjertigt varme Death Valley. Kigger du på et kort over Death Valley, vil du finde navne som Funeral Mountains (Begravelsesbjergene), Coffin Peak (Kistetoppen), Hell's Gate (Helvedes port), Starvation Canyon (Sultens kløft) og Dead Man Pass (Dødemandspasset). Alt sammen indikerer tydeligt, hvordan de tidlige pionerer oplevede dette tørre, men dybt fascinerende område. Trods de dystre navne er Death Valley fyldt med smukke landskaber, sandklitter, kløfter, saltsletter og et overraskende rigt dyre- og planteliv. Dagens køretur ender i Mammoth Lakes, hvor du finder gigantiske søer, men også enorme bjerge og flade dale.

Distance: ca. 500 km fra Las Vegas til Mammoth Lakes.

Dag 11: Yosemite nationalpark

Fra Mammoth Lakes sætter du kursen mod Yosemite nationalparken. Landskaberne langs ruten er spektakulære. Særlig smukt er området omkring Yosemite-dalen hvor de kendte klippeformationer El Capitan, Glacier Point og Half Dome tårner sig op mod himlen. Parkens mest berømte attraktion er dog Yosemite Fall, der med et fald på 740 m er et storslået syn. Om foråret og i de tidlige sommermåneder er der mest vand i floderne, og parkens vandfald er derfor særligt imponerende i denne periode.

Distance: ca. 250 km fra Mammoth Lakes til Yosemite.

Dag 12: Yosemite nationalpark

I dag har du hele dage til at gå på opdagelse i parken. Der er god tid til at tage på vandretur og opleve parken i ro og mag. Udforsk den barske natur, som byder på imponerende vandfald, gigantiske Sequoia-træer, lodrette klipper, dybe dale, blomstrende højsletter og himmelstræbende bjergtoppe. Samt et rigt dyreliv, der tæller både bjørne, prærieulve og hjorte af forskellig slags.

Dag 13: San Francisco

Nyd den sidste morgen i Yosemite, inden du sætter kurs mod San Francisco. Efter de sidste dages naturoplevelser, kan du se frem til et par dage i storbyen. Alle San Franciscos indbyggere nærer en stor kærlighed til deres by, og du vil hurtigt opdage hvorfor. Byens placering på 43 stejle bakker ud til Stillehavet gør den til et storslået syn. Ikke mindst set med ikoniske Golden Gate Bridge i forgrunden. San Francisco er ikke kun en smuk by. Den er uden tvivl også en af USA's hyggeligste storbyer. Brug de næste par dage på at nyde alle byens herligheder.

Distance: ca. 325 km fra Yosemite til San Francisco.

Dag 14: San Francisco

Du har hele dagen til at udforske denne fascinerende storby på egen hånd. San Francisco kan fint opleves til fods, men gør dig selv en tjeneste og hop på en af de historiske sporvogne. Især linjen Powell til Hyde byder på fantastiske udsigter over byen og bugten. Fængselsøen Alcatraz giver et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA's historie. Du hører også om de mange fantasifulde flugtforsøg fra øen, der har været forsøgt gennem tiden. Mere opmuntrende er San Franciscos eksotiske China Town og det historiske Fisherman´s Wharf, hvor indbydende fiskerestauranter serverer alt godt fra havene omkring byen. Mulighederne er uendelige. Så hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig.

Dag 15: Afrejse fra San Francisco

Det er tid til hjemrejse, så turen går tilbage mod lufthavnen i San Francisco. Her afleveres bilen, og rejsen mod Danmark begynder.

I stedet for at flyve hjem fra San Francisco kan du for eksempel vælge at tage to ekstra overnatninger og køre den smukke tur ad Pacific Coast Highway 1 tilbage mod Los Angeles.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte lander du i Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 17.200

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
USA - Californien - LA - Universal Studios

Universal Studios Hollywood

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et kig ind bag kulisserne i filmens magiske verden.

1 dag fra kr. 760

USA - Californien - Santa Monica - Pier - (2).jpg

Santa Monica cykeltur

Tag med på en guidet cykeltur ved Santa Monica og Venice Beach, og lær området at kende med en lokal guide.

3 timer fra kr. 440

USA - Arizona - Grand Canyon - Helikopter - 4

Grand Canyon helikoptertur

Grand Canyons storhed opleves allerbedst på en helikoptertur ind mellem de stejle klippevægge.

25 minutter fra kr. 1.770

USA - Californien - San Francisco - Huse (2)

Hop-on hop-off bus i San Francisco

Udforsk San Franciscos kvarterer og seværdigheder med byens hop-on hop-off busser.

24 timer fra kr. 375

USA - Californien - San Francisco - Golden Gate - 7.jpg

Deluxe Sunset Cruise i San Francisco

Oplev San Francisco på smukkeste vis fra en båd på bugten ved solnedgang.

4 timer fra kr. 590

USA - californien - San francisco - golden gate - cykel 1.jpeg

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Oplev San Franciscos vartegn, Golden Gate Bridge, på to hjul og fortsæt eventuelt til hyggelige Sausalito.

24 timer fra kr. 215

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa vilde vesten og yellowstone.png

USA's vilde vesten og Yellowstone

 • Fra Wyoming til New Mexico
 • Oplev ørken, gejsere og bjerge
 • Nyd friheden i egen bil

16 dage fra kr. 18.300

USA - Utah - Zion National park (2)

Strand, by og natur i det vestlige USA

 • God tid til at opleve USA
 • Den perfekte familieferie
 • Storby og naturoplevelser

21 dage fra kr. 26.100

pacific coast highway 1 usa road bear autocamper rv motorhome 2500x1667px

Det sydvestlige USA i motorhome

 • Perfekt familieferie med god tid
 • Store oplevelser for hele familien
 • Nationalparker og storby

20 dage fra kr. 13.000

USA - Hawaii - Maui - Tropical Beach.jpg

San Francisco og Hawaii

 • Kombinér storby med badeferie
 • Se Alcatraz og Golden Gate 
 • Nyd Hawaiis strande og natur
   

11 dage fra kr. 17.900

Amtrak - tog 3.jpg

USA med tog – Natur og storbyer

 • Afslappet rejseform med tog
 • Tre fantastiske nationalparker
 • Mormonbyen Salt Lake City
   

11 dage fra kr. 26.400

USA - Amtrek Vacations - togrejser - tog og smukke landskaber

USA med tog – Kyst til kyst

 • Udforsk USA med tog
 • Afslapning på toget
 • God tid på egen hånd

13 dage fra kr. 30.300

USA - nevada - las vegas (2).jpg

Det vestlige USA - The Grand Tour

 • Highway 1 along the Pacific Ocean
 • Sunset over the Grand Canyon
 • Las Vegas and San Francisco

22 dage fra kr. 30.200

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png