USA - camper

Florida i motorhome

Kør-selv ferie i solfyldte Florida i motorhome (autocamper), hvor du er omgivet af sol, natur, strande og temaparker og selv bestemmer ruten.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra kr. 7.800

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

En Floridarejse med det hele: South Beach Miami, The Keys og Key West, Everglades National Park, Golfkysten med Sanibel og Orlando med DisneyWorld, Sea World, Universals Studios og The Wizarding World of Harry Potter. Om det er strande og sol eller temaparker og naturområder, så er rejsen i motorhome en billet på første klasse til sjov og eventyr.

På rejse rundt i motorhome (autocamper) ser du meget af det, som Florida har at tilbyde. Har du før set Orlando eller ikke har lyst til området med de mange forlystelsesparker, så får du ekstra meget tid til at opleve og udforske Floridas strande og meget specielle natur i Everglades National Park. Du kan også vælge en rute der går til det mindre kendte nordvestlige Florida.

Disney og det mindre kendte nordvestlige Florida 

Fra Orlando til Pensacola. Istedet for en nord til syd-tur gennem Florida, så rejs mod vest og udforsk de tyndt befærdede strande og en gemt skønhed i det andet Florida. Ruten tager dig næsten til Alabama. En rejse i sig selv eller en forlængelse af anden tur gennem det sydlige Florida.

autocamper rejser til florida - motorhome rejse til florida - florida rejse i autocamper

Campingpladser til motorhomes i Florida

Florida har mange gode private campingpladser og benytte du dig af KOA-kæden får du en god standard og ofte er KOA-pladserne med mange ekstra faciliteter som swimmingpool, minigolf og lignende. Vil du tæt på naturen, så er det campingpladser i nationalparker og statsparker du skal kigge efter til dit motorhome. Eksempelvis er der flere statsparker langs The Keys og på vestkysten af Florida, hvor du kan holde på stranden og lige ned til vandet.

Floridas strande & the Keys i motorhome 

Rejser i motorhome rundt i Florida kan gøres på mange måder, men nedenfor ser du vores forslag til en god rute med forskellige stops i Florida. Rytmen bestemmer du selv og hvor mange dage du vil bruge de forskellige steder eller om du vil køre en helt anden rute.

Turen i autocamper rundt i Florida kan begynde med nogle dage på hotel i Miami, Orlando eller Tampa inden du får autocamperen/motorhomet udleveret. I alle tre byer kan du leje et motorhome og begynde, men også slutte rejsen. Efter rejsen i motorhome kan du vælge at slutte rejsen med et mini-krydstogt til Bahamas. 4 dage med alt inklusiv fra kr. 2.200.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Badeværelsetårn, Miami Beach, Florida, USA
Rejser til Miami

Strand, sol og feriestemning ved havet. Rejser til Miami byder på oplevelser for enhver smag.

 

For mange er Miami lig med sol, palmer og Floridas legendariske strande, der prydes af livredertårne i stærke farver. Der er altid et rigt folkeliv langs strandene, hvor hyggelige caféer lokker med kølige drink i det vidunderlige klima.

Designertøj, outlet og vintageshopping

Små butikker med alt fra designertøj og unikke smykker til bøger fylder sidegaderne til South Beach samt den charmerende bydel Coral Gables. Glem heller ikke de mange retro-fund i byens vintage-butikker eller outlet-centrene, hvor hotte designerbrands sælges med store besparelser.

Kunst og kultur i Miami

Kunst- og kulturinteresserede har også meget at glæde sig til i Miami. Oplev stemningen i Little Cuba, og nyd Vizcaya Museums flotte kunstsamling, der har til huse i en italiensk renæssancevilla fra 1916, som ligger midt i en flot, klassisk have. Byens mest berømte kulturelle seværdighed er dog de mange art deco-bygninger, der blev opført langs Ocean Drive mellem 1923 og 1943.

Udflugter fra Miami

Miami er et godt udgangspunkt for spændende udflugter. Kig efter alligatorer i Everglades National Park, og snorkel blandt farvestrålende koraller ved Key Largo. Svøm med delfiner, eller tag turen til Key West, der byder på smukke træhuse og en vidunderlig caribisk stemning på USA's sydspids.

Rejser til Key West, Florida USA
Rejser til Florida Keys

Florida Keys på USA's sydligste spids byder på lækre strande, spændende seværdigheder og caribisk atmosfære.

 

Du forlader fastlandets sydspids og begiver dig ad Overseas Highway ud på Florida Keys. Køreturen er kendt som en af USA’s smukkeste og er en oplevelse i sig selv. Du passerer den ene tropeø efter den anden og har hele tiden havet på begge sider.

Key Largos strande og koraler

Den første ø, du møder, er Key Largo. Øen byder på smukke strande og turkisblåt vand, men den helt store attraktion er John Pennekamp Coral Reef State Park. Nyd parkens fantastiske koraler fra en båd med glasbund, eller kom helt tæt på med dykkerudstyr eller snorkel. Paddel i kajak, svøm med delfiner, tag på en fisketur, slap af på stranden i palmernes skygge og besøg de fantastiske restauranter. Vi anbefaler, at du bor på Courtyard by Marriott eller Holiday Inn Resort & Marina.

Tropiske Islamorada

Islamorada ligger mellem Key Largo og Key West og består af 6 fantastiske øer. Her kan du snorkle og dykke, men også tage på vandreture gennem den frodige natur og langs de smukke strande. Islamorada er blandt andet kendt fra Netflix-serien Bloodline, som er filmet på det smukke The Moorings Village & Spa. Vi anbefaler dog, at du bor på Postcard Inn & Beach Resort eller Pelican Cove Resort.

Caribisk stemning

På Floridas yderste spids ligger Key West. Her er du tættere på Cuba end Miami, og atmosfæren er langt mere caribisk end i det øvrige USA. I de små baggyder ligger smukke, traditionelle træhuse, og områder som Bahama Village føles som en helt anden verden. Key West er perfekt til udforskning på cykel. Men sørg for at være tilbage på Mallory Square sidst på eftermiddagen, når gademusikanter og gøglere fylder pladsen med liv, mens solen går ned, og lysene tændes i de hyggelige restauranter.

Oplevelser fra Key West

Trods Key West synes at ligge ved verdens ende, er byen udgangspunkt for spændende udflugter.Key Largos farvestrålende koralrev og mange andre oplevelser er et oplagt bud. Eller besøg det ekstremt afsidesliggende Fort Jefferson.

Rullebane i parken. Universal Studios er en af Orlando berømte forlystelsesparker, Orlando, Florida
Rejser til Orlando

Orlando og nabobyen Kissimmee er perfekte til en familieferie fyldt med oplevelser for både store og små.

Forlystelsesparker for hele familien

Kom tæt på alverdens dyr i SeaWorld og Animal Kingdom. Hjælp Harry Potter på troldmandsskolen Hogwarts, og kast dig ud i Universals mange forlystelser. Børn i alle aldre vil også elske Disney World, mens de vilde rutsjebaner i Islands of Adventure og Fun Spot America garanterer sug i maven. Du kan sågar komme til ridderturnering i Medieval Times Dinner, flyve i zipline over levende alligatorer i Gatorland, og lære alt om chokolade i Kissimmees Chocolate Kingdom. Bagefter kan rejsestøvet vaskes af i Aquatica, der byder på dejlige laguner og vandrutsjebaner.

Outlet-shopping til gode priser

Både Orlando byder på shopping i absolut verdensklasse. Fra sjove specialbutikker til shoppingcentre som Mall at Millenia og Florida Mall. Prøv også de to Orlando Premium Outlets, hvor kendte mærkevarer sælges til stærkt nedsatte priser.

Golf og udflugter fra Orlando

Floridas strande og Kennedy Space Centre er kun en kort køretur væk. Du kan også svømme med vilde søkøer i Crystal River, og besøge USA's ældste by San Augustine. Eller prøv kræfter med de utallige golfbaner designet af spillets store legender.

Hotel eller poolvilla

Kissimmee er det oplagte udgangspunkt for oplevelser i Orlando og den centrale Florida. Her er du tæt på Orlandos mange forlystelser og både Floridas øst- og vestkyst er inden for overskuelig afstand. I Kissimmee kan du vælge at bo i en dejlig poolvilla eller nyde nogle dage på et af de mange gode hoteller i området.

Rejsen dag for dag

Kør-selv ferie i solfyldte Florida i autocamper, hvor du er omgivet af sol, natur, strande og temaparker og selv bestemmer ruten!

Stop 1: Fra Danmark til Miami

Afrejse fra Danmark til Florida. Begynd med en eller flere dage på hotel i Miami. Nyd de mange pastelfarvede art deco huse som danner facade langs Ocean Drive og Miamis gode strand South Beach eller tag en tur til cubanske Litte Havana og spansk-italienske Coral Gables.

Rejser i motorhome i Florida
Velkommen til Florida - det perfekte sted for en motorhomeferie.
Rejsen rundt i motorhome i Florida kan begynde Miami, Orlando eller Tampa
Anbefalet varighed: 14-28 dage
Den foreslåede rute: 1.775 km

Stop 2: The Keys

Du kan hente motorhomet to steder i Miami. Efter du har fået vognen udleveret og fyldt køleskabet er du klar til gode Florida oplevelser i motorhome.

Fra Miami er det kun en kort tur ad Overseas Highway til den nyrenoverede Grassy Key RV Park og det kan være en god ide at bestille plads i forvejen og forsøge at få en plads lige i strandkanten.

Distance: ca. 150 km til Grassy Key, Florida Keys.

Besøg the Dolphin Research Center ved Grassy Key.

Stop 3: Key West

Kør over Seven Mile Bridge og mange andre broer på vejen forbi Marathon, Big Pine Key, m.fl. og ud til Key West. Boyd's Key West Campground ligger kun otte km fra Keys' sydligste punkt og er et idyllisk sted.

Distance: ca. 100 km til Key West.

Besøg Hemmingway's favoritter Captain Tony's og Smoky Joe's pubber, men også Hemmingway House. Dyk ned i Key West's historie med besøg på Fort Zachary Taylor, Harry S. Truman Little White House og Wrecker's Museum. Dagen i Key West bør slutte på Mallory Square og synet af en solnedgang.

Stop 4: John Pennekamp SP

Der er kun en vej til og fra Key West, så det er samme smukke vej tilbage. Stop i John Pennekamp Coral Reef State Park, der er etableret i 1963 og er den første undersøiske park i USA. Parken ligger nabo til den næsten 600 km2 store Florida Keys National Marine Sanctuary, hvor du kan udforske koraller, søgræs og mangrovesumpen. Parken med revet rummer mere end 600 slags tropiske fisk. Det imponerende rev fortsætter hele vejen til det yderste af Florida Keys.

Distance: ca. 150 km til Pennekamp State Park.

Besøg både Coral Reef og the National Marine Sanctuary.

Stop 5: Everglades NP

Det er tid til at forlade The Key's og køre ind i Everglades National Park, der ikke er en sump, men teknisk et enormt floddelta med floder og vand, som flyder mod sydvest. Flamingo-campingpladsen i Everglades ligger midt i de utrolige omgivelser og er meget populær. Det er en god ide at bestille plads i forvejen.

Distance: ca. 125 km til Everglades National Park.

Besøg Everglades National Park: Ikke kun i motorhome, men også til fods og til vands. Parken kan skuffe ved første øjekast, men vinder ved et nærmere eftersyn og bag facaden rummer Everglades et unikt dyre- og planteliv.

Stop 6: Sanibel

Kursen er sat mod nord og nordvest, mod Periwinkle Park campingpladsen på Sanibel Island, der er en fugleelskers paradis. Du kan se mange lokale, eksotiske fugle inklusiv tukan og ara-papegøjer. Amerikanere kommer til Sanibel og Captiva Island fra hele USA for at se de smukke muslingeskaller, sneglehuse og konkylier, som havet skyller op på stranden efter højvande.

Distance: ca. 375 km til Sanibel via rute 41 gennem Everglades og Big Cypress-parken.

Besøg de enestående sandstrande på Captiva Island, der er en mindre lillesøster til Sanibel Island. Tag et frokost pit stop ved The Mucky Duck.

Stop 7: Fort deSoto

Tilbage til fastlandet, hvor turen går via Interstate 75/275 mod nord til Fort DeSoto Country Park. 4,5 km2 paradis bestående fem øer, som ligger i forlængelse af hinanden og sandstrande, man kun kan drømme om. Vand på alle sider og mange af pladserne ligger lige ned til vandet. Du kan fiske fra to moler, leje båd og cykler. Det er sol, sommer og ren ferie.

Distance: ca. 225 km til Fort DeSoto Park. Du finder parken lige før St. Petersburg.

Besøg - Ingen steder. Bliv i DeSoto, som to gange på de seneste fem år har vundet prisen som den bedste strand i USA.

Stop 8: Orlando

Walt Disney World og Disney's Fort Wilderness Resort venter forude. En god ide at bestille plads i forvejen. Herlig campingplads og meget tæt ved Disney World.

Distance: ca. 150 km til Disney's Fort Wilderness.

Besøg Mickey og Minnie i Walt Disney World, de vilde dyr i Animal Kingdom, fremtiden i Epcot, Harry, Ron og Hermione i World of Harry Potter, Shrek i Universal Studios og spækhuggerne i SeaWorld. I Aquatica har du muligheden for at blive våd og kølet ned. Husk at gemme lidt tid til shopping i de gode outlet malls omkring Orlando.

Stop 9: Fort Pierce Inlet SP

Sæt kursen mod øst og Cape Canaveral og Kennedy Space Centre, hvorfra NASA styrer sine opsendelser i rummet. Du kan komme på tur og se opsendingsramper og gigantiske rumraketter, prøve spaceships-simulatorer og komme helt tæt på månen i en IMAX præsentation.

Vi anbefaler en campingplads lidt syd for Cape Canaveral, men tæt ved stranden.

Distance: ca. 250 km til Fort Pearce.

Besøg Kennedy Space Center, men også Fort Pierce Inlet State Park.

Stop 10: Fort Lauderdale & Dania

Du kan vælge den nemme og hurtige løsning og tage Interstate 95 mod syd eller forsøge at følge kysten på lidt mindre veje og komme gennem Hobe Sound, Jupiter og det fancy Palm Beach og Boca Raton. Målet er North Coast, der har været en favorit blandt motorhome-rejsende og en småbådshavn i fem årtier. Dania Beach er kun få minutter borte.

Distance: ca. 175 km til Dania Beach.

Besøg det verdensberømte shoppingcenter i Palm Beach's Worth Avenue og tag en sidste aften med sjov og solnedgang ved Fort Lauderdale.

Stop 11: Miami

Der er kun en kort køretur på 60 km tur til Cruise Americas station i Miami, hvor du kan aflevere motorhomet.

Det er din tur...
Motorhome, krydstogt og storbyferie. Det ene udelukker ikke det andet. Du kan sagtens kombinere og vi hjælper gerne med at sammesætte lige netop din tur efter de ønsker du har til oplevelser.

Du kan nu vælge at rejse tilbage til Danmark, tage på mini-krydstogt til Bahamas eller gøre et stop i nogle dage i New York City eller Washington DC på vejen tilbage mod Europa.

Vis alle dage

Priseksempel

16 dage fra kr. 7.800

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Australien - Queensland - Great Barrier Reef - snorkling 9.jpg

Snorkeltur fra Key West

Udforsk det rige liv under havoverfladen på denne snorkeltur med katamaran fra Key West.

3 timer fra kr. 350

USA - Florida - Orlando - Kennedy Space Center - 4.jpg

Kennedy Space Center i Florida

Besøg Kennedy Space Center, og få et fascinerende indblik i NASA og amerikansk rumfart.

1 dag fra kr. 390

USA - Florida - Airboat ride - Foto Visit Florida

Everglades med airboat

Udforsk Everglades National Parks sumpområder i airboat, og oplev det rige dyreliv og den fascinerende natur.

3 timer fra kr. 160

USA - Florida - Orlando - Universal - 1.jpg

Universal Studios Orlando

En fantastisk dag med vilde forlystelser og et fascinerende kig bag kulisserne i filmens magiske verden.
 

2 dage fra kr. 2.180

disney-world-secrets1215_0

Disney World i Orlando

Oplev Disneys fire meget forskellige forlystelsesparker i Orlando, som også byder på oplevelser for voksne.

2 dage fra kr. 2.180

USA - Florida - Miami.jpg

Guidet byrundtur og sejltur i Miami

Udforsk multikulturelle Miami med en lokalkendt guide, og oplev byen fra søsiden på en smuk sejltur.

5 timer fra kr. 415

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
usa-florida-boern4

Den store Florida rejse i bil

 • To uger med egen bil
 • Skøn familieferie
 • Masser af sol og strand

17 dage fra kr. 12.800

Miami-sunset

Florida og New York

 • Sightseeing i New York
 • Nyd sol, sand og vand i Miami
 • Mød krokodiller i Everglades
   

10 dage fra kr. 10.600

Marina Naples Bay Resort - Naples florida

Lej lejligheder og huse i USA & Canada

 • Huse med pool i Florida 
 • Storbylejligheder i hele USA
 • Perfekt for storfamilier

8 dage fra kr. 3.395

USA - Florida - Miami Beach - Lifeguard - 1.jpg

Det bedste af Florida i bil

 • Floridas højdepunkter
 • Sol, strand og forlystelsesparker
 • 100% frihed i egen bil

11 dage fra kr. 10.100

USA - Louisiana - New Orleans - French Quarter - 1

New Orleans og badeferie i Florida

 • USA’s sydstater og solrige Florida
 • Smukke naturområder
 • Frihed med egen bil

12 dage fra kr. 20.100

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png