70125011 Få et tilbud
Martin - rejsekonsulent

Martin – rejsekonsulent

At rejse er min passion. Jeg elsker at give mine gode oplevelser og unikke besøg videre til alle omkring mig. Hvorfor skal alle ikke opleve denne skønne verden?

I 2003 begav jeg mig for første gang ud i den store verden!

Med mig havde jeg min rygsæk, som skulle vise sig at blive min følgesvend lige siden. Jeg har efterhånden besøgt mere end 70 lande, og ser frem til at skulle udforske endnu mere af verden med min familie.  Min bucket list er stadig lang, og et gensyn med Australien eller Galapagos øerne er helt bestemt et mål. Mens et besøg hos bjerggorillaerne i deres eget habitat i Uganda, også er en drøm for mig.

Jeg elsker natur og har tabt mit hjerte til utallige lande.

Jeg har rejst fra øst til vest i Australien, syd til nord på New Zealand, besteget Mera Peak i 6500 meters højde i Nepal, vandret på Machu Picchu i Peru, oplevet verdens unikke dyreliv, samt slappet af på eksotiske strande på Galapagos Island, i Indonesien og i Thailand.

Eventyr

Fælles for mange af mine tidligere ture var, at det skulle være et eventyr eller en anderledes oplevelse for mig. Jeg tog aldrig den lige og måske lette vej mod oplevelserne. Jeg prøvede at finde andre muligheder eller anderledes måder at opleve på. Hvorfor tage bussen, hvis man kunne trekke gennem junglen dertil, hvorfor tage båden, hvis du kunne riverrafte til stedet, eller hvorfor nøjes med at se tingene over havoverfladen, når man kunne opleve den fantastiske verden under havoverfladen.

Idag har jeg en familie, og rejser derfor med en del mere komfort og sikkerhed: Det skal være lidt mere lige til, så hele familie kan få en god og sikker oplevelse af at rejse. Idag prioriteres poolen højt, samt et lækkert hotel frem for et hostel og private transporter, frem for at sidde i en bus uden aircondition.

Hvis i har interesse i at høre mere om, hvad vores allesammen vidunderlige verden kan byde på af muligheder, så deler jeg mere end gerne ud af mine erfaringer. Jeg glæder mig helt vildt til at komme med input og inspiration til din kommende rejse.

Martin

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her