Rejsekonsulent Betina Bak

Betina - rejsekonsulent

Jeg har rejst meget i både USA og Canada. Jeg elsker begge lande med de fantastiske storbyer og vilde natur, men Australien er alligevel det land, der står mit hjerte nærmest.

Mit første møde med landet var som backpacker i 2005, og siden da har jeg boet i både Sydney og Brisbane. Men min kærlighed er dog størst til det vestlige Australien, hvor gæstfriheden er stor, og der er længere mellem turisterne. Jeg har også rejst i New Zealand flere gange og er bestemt ikke færdig med at udforske dette smukke land.

Roadtrip i USA

Intet land slår dog USA, når det kommer til roadtrips. Jeg elsker amerikanerne og er vild med den fantastiske varierede natur, som landet byder på. Blandt andet Yellowstone og Grand Teton slog mig fuldstændig om kuld. Jeg elsker vandreture og lejer også gerne en cykel for at komme endnu længere ud i naturen.

Forelsket i Canadas vilde natur

Jeg har også forelsket mig i Canadas fantastiske natur. Jeg har besøgt landet flere gange, og jeg rejste senest med min familie rundt i Det Vestlige Canada i motorhome. Det er en ferieform, jeg synes rigtig godt om. Her får du friheden til selv at bestemme, og du er samtidig helt tæt på naturen og dyrelivet.

Afslapning og forkælelese på et krydstogt

Når jeg skal slappe af og samtidig opleve en masse, tager jeg gerne på et krydstogt. Jeg har sejlet på Great Barrier Reef, i Caribien og i Middelhavet. Jeg elsker livet om bord på et krydstogtskib. Det bliver aldrig kedeligt, og forude venter altid en ny spændende destination.

Udover mine mange rejser til de lande, som jeg arbejder med hos MyPlanet, har jeg besøgt næsten 40 lande. Jeg drages af det ukendte og rejser gerne hen, hvor de færreste turister kommer.

Med venlig hilsen

Betina Bak

E-mail: bba@myplanet.dk
Tlf: 87 34 93 35

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.

Se vores video