Resor till Dubai med MyPlanet

Rejser til Dubai

Vi skræddersyr din rejse til Dubai helt efter dine ønsker, interesser og budget. Kontakt os, så hjælper vi dig med din drømmerejse!

Spændende Dubai

Her er imponerende skyskrabere side om side med kunstige øer, høje palmer og traditionel arabisk arkitektur. Her finder du indkøbscentre, der overgår din vildeste fantasi, men du kan også vælge at besøge de mindre sidegader, hvor den søde duft af vandpibe-røg strømmer ud fra de små caféer, og mænd i traditionelle hvide dragter snakker sammen om en kop te. Når du har gået rundt i byen, og trænger til en pause fra den varme sol så indbyder byens strande til en kølig dukkert i det blå, og hvis du vil udforske ørkenen fra kamelryg eller i en 4WD er det kun en kort afstand derfra.

Den gamle by

En rejse til Dubai skal omfatte et besøg i den spændende gamle del af Dubai. Her er det overfyldt med markeder, og der er en vidunderlig atmosfære blandt krydderier og guldbutikker.

Moderne

Dubai er en af ​​verdens mest moderne byer, hvor det tydeligt har investeret i storslåede bygninger, teknologi og et stort udvalg af seje restauranter og fantastiske indkøbscentre fyldt med butikker, der sælger luksusmærker.

 

Ring og tal Dubai med os

Ring på telefon 70 12 50 11 og tal om Dubai med vores eksperter. Vi har stor erfaring og sammen kan vi skræddersy din drømmerejse til Dubai.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

  • Storbyoplevelser i Dubai
  • New Zealands natur
  • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

Stad och strand dubai och maldiverna

Dubai og Maldiverne

  • Verdens højeste bygning!
  • Luksushoteller
  • Sol, strand og afslapning

12 dage fra kr 28.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.