133837-56

Barossa Valley

Barossa Valley er Australiens mest kendte vinområde. Her kan du nyde både vin og mad i verdensklasse.

 

Som Australiens mest kendte vinområde er det først og fremmest vinen som lokker besøgende til Barossa Valley. Her findes over 150 vingårde, der producerer utallige prisbelønnede vine af forskellige druesorter som cabernet sauvignon, mourvedre, riesling og chardonnay. Det er dog shiraz-druen, der mere end nogen anden har sat området på vinens verdenskort. 

 

Vinproduktionen har banet vej for en blomstrende madkultur med en af Australiens mest kendte og populære kokke, Maggie Bear, i spidsen. 

Tag på opdagelse i området

Barossa Valley ligger kun cirka en times kørsel fra Adelaide og nåes let på en dagstur, hvor du foruden vinsmagning for eksempel kan lægge vejen forbi smukke Hahndorf, som er Australiens ældste tyske by. Men er du glad for god vin og mad, kan du sagtens bruge adskillige dage i området. 

 

Du kan nemt komme omkring i Barossa Valley med bil på en kør-selv ferie med hotellerne booket hjemmefra. At bo på en af områdets vingårde og udforske de smukke landskaber på cykel er en anden skøn oplevelse for livsnyderen.

 

Barossa Valley kan også opleves fra luften i en luftballon tidligt ved morgengry, hvor tågen stadig omslutter vinrankerne, og solen langsomt får magt. Er du ikke morgenmenneske, kan du i stedet vælge at tage en helikoptertur, som giver dig et fantastisk overblik over det smukke landskab

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Artikler & inspiration om Australien

Australien - Barossa Valley - Vin - 185372228 (Custom)

De 5 bedste vinområder i Australien

Australsk vin har længe gået sin sejrsgang i Danmark. Først som gode, billige hverdags-vine. Men de seneste årtier har vinelskere også fået øjnene op for landets mange kvalitetsvine, hvilket har...

Australsk vin har længe gået sin sejrsgang i Danmark. Først som gode, billige hverdags-vine. Men de seneste årtier har...

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed!

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.