20171121-DJI_0740

Luksus i tropiske Queensland

På denne rejse til Queensland får du ægte australsk luksus i hele 14 dage, hvor du bor på nøje udvalgt lodges undervejs.

14 dage fra kr 46.300

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne luksuriøse rejse til Queensland begynder på den skønne Thala Beach, som ligger en kort køretur fra Cairns i den tropiske del af Queensland. Du bor på Thala Beach Nature Reserve i din helt egen bungalow, hvorfra du har en fantastiske udsigt over havet til den ene side og regnskoven til den anden. Nyd roen og den fantastiske udsigt fra terrassen, tag på vandreture i regnskoven, slap af ved den smukke pool, tag på en dagstur ud på koralrevet, eller besøg Port Douglas, der ligger kun 15 minutters kørsel fra resortet. Som prikken over i’et serverer hotellets restaurant gourmetmad i smukke omgivelser.

Fra kysten bevæger du dig ind i landet mod Daintree National Park. Her, i verdens ældste regnskov, skal du tilbringe to dage med vandreture og afslapning på den luksuriøse Silky Oaks Lodge. Herfra går turen videre ud på Great Barrier Reef til Lizard Island Resort, som er blandt Australiens absolut bedste resorts. Der venter dig intet mindre end 24 kridhvide sandstrande, snorkling i verdensklasse og et ophold i smukke omgivelser, hvor servicen er i top. På Resortet er der all inclusive med mad og drikke af høj standard. Du kan se frem til gourmet-morgenmad, -frokost og -aftensmad, en åben bar og mulighed for at få en picninc-frokost med på sin udflugt. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Brandene i Australien

Er du i tvivl om, hvordan brandene i Australien påvirker din rejse eller rejseplaner? Så læs mere på siden Brandene i Australien.

Højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller
Cairns

Cairns i det nordlige Queensland er perfekt til både afslapning og oplevelser under tropiske himmelstrøg.

 

Cairns ligger i den smukke stat Queensland, hvorfra du blandt andet har nem adgang til dybe kløfter, tæt jungle og ikke mindst det fascinerende Great Barrier Reef.

Dagsture fra Cairns

Et væld af spændende dagsture udgår fra Cairns. Kig efter saltvandskrokodiller i Daintree River, og besøg Cape Tribulation, hvor koralrevet møder regnskoven. Du kan også udforske naturskønne Mossman Gorge med en aboriginal-guide, eller hoppe på den gamle jernbane, der snor sig over jungleklædte bjerge mod Kuranda. Turen tilbage til Cairns kan foregå med den 7,5 km lange svævebane, hvor du svæver lige over regnskovens trækroner. Du kan også opleve den frodige natur i Atherton Tablelands fra en luftballon. Eller besøg de forunderlige lavatunneller i Undara. Den botaniske have i udkanten af Cairns er også et besøg værd. 

Sejlture til Great Barrier Reef fra Cairns

Cairns er det perfekte udgangspunkt for sejlture til Great Barrier Reef. Vælg mellem de smukke tropeøer, der ligger i forbindelse med revet. Eller tag på en dagstur til Outer Reef. Her er du på åbent hav. Men vandet er lavt, og snorklingen er i sand verdensklasse. Der er ingen strand i selve Cairns, men strande som Palm Cove ligger lige uden for byen.

Kort

Rejsen dag for dag

På denne rejse til Queensland får du ægte australsk luksus i hele 14 dage, hvor du bor på nøje udvalgt lodges undervejs.

Dag 1: Afrejse Danmark

Det er blevet tid til at sætte sig om bord på flyet og begynde rejsen mod Australien. Ruten tager dig via Asien.

Dag 2: Cairns

Velkommen til Australien og det tropiske Queensland. Fra Cairns lufthavn køres du til Thala Beach Nature Reserve, hvor du tjekker ind. Du kan vælge at udforske området eller bare nyde at være fremme i paradis og slappe af ved poolen.

Dag 3-6: Thala Beach Nature Reserve

Her på Thala Beach er det helt op til dig, om du blot vil nyde den fantastiske service, ligge på stranden eller ved poolen eller udforske den skønne natur, som omgiver resortet. Thala har en helt unik atmosfære og en fantastisk beliggenhed. De charmerende og rustikke bungalower ligger spredt ud på en skovdækket skråning, som fører ned til den indbydende strand. Bungalowerne er bygget på pæle, og det er derfor næsten som at bo i regnskovens trækroner. Alle har de en privat terrasse, hvorfor du kan nyde en stille stund og den fantastiske udsigt. Poolen er også i en klasse for sig. Den arkitekttegnede pool er smukt udformet, så den smelter sammen med de tropiske omgivelser. Det er næsten som at tage en dukkert i en naturlig lagune midt i regnskoven.

Resortet ligger blot 15 minutters kørsel syd for Port Douglas og 45 minutters kørsel nord for Cairns. Det er med andre ord det ideelle udgangspunkt for dagsudflugter i området.

Dag 6-9: Silky Oaks Lodge

Fra Queensland skønne kyst går turen ind i verdens ældste regnskov Daintree og til Silky Oaks Lodge. Lodgen ligger i hjertet af den smukke Daintree Rainforest og tilbyder luksuriøse værelser midt i den frodige regnskov. Værelserne er hævet fra jorden og har udsigt til de grønne trækroner. Du vågner op til fuglenes kvidren og duften af skovens træer og planter.

Dag 9-12: Lizard Island Resort

I dag tjekker du ud fra Silky Oaks Lodge og flyver til Lizard Island, hvor der venter dig et ophold på et af Australiens bedste resorts: Lizard Island Resort. Du befinder dig midt på det imponerende Great Barrier Reef omgivet af levende koralrev og 24 kridhvide sandstrande. Nyd at udforske øens strande på en dagstur til fods med en picnic-frokost i tasken, og snyd ikke dig selv for snorkling og dykning fra strandkanten eller ved det verdenskendte ”Cod hole”. Tag på en bush-walk til toppen af øens lille bjerg, eller sejl ud på det turkisblå hav i kajak. Du kan også prøve lykken på en fisketur eller opleve livet under havoverfladen fra en båd med glasbund. Efter en dag fyldt med spændende oplevelser kan du passende slappe af i det luksuriøse Azure Spa. Maden er endnu en ting, du kan se frem til på Lizard Island Lodge. Menuen skifter hver dag og er kreativ og fyldt med friske råvarer fra området. Om aftenen kan du gå til ro i en af de 40 villaer, som alle er elegant indrettet og har udsigt over havet eller stranden. Alle måltider og drikkevarer samt flere aktiviteter er inkluderet i prisen.

Dag 12: Fly til Cairns

Det er tid at forlade Lizard Island og vende tilbage til Cairns, hvor du afslutter din rejse med en overnatning på Shangri-La The Marina. Slenter en tur på Esplanaden, og nyd en god middag på en af de mange caféer og restauranter.

Dag 13: Afrejse fra Cairns

Du tjekker ud fra hotellet og tager en taxi til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark.

Dag 14: Ankomst Danmark

Ankomst til Danmark om eftermiddagen.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr 46.300

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Remarkable Rocks (9).jpg

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.540

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes hemmeligheder

Oplev områder af Melbourne, turister sjældent ser, på denne guidede vandretur med frokost.

5 timer fra kr. 550

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - koraller

Heldagstur til Michaelmas Cay

Oplev sandøen Michaelmas Cay ved Great Barrier Reef om bord på en luksuskatamaran.

1 dag fra kr. 1.190

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Remarkable Rocks (9).jpg

Dagstur til Kangaroo Island

Oplev Kangaroo Islands dramatiske landskaber og rige dyreliv på denne guidede dagstur med fly fra Adelaide.

1 dag fra kr. 3.540

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence middag

Oplev en fortryllende BBQ-middag i solnedgangens skær omgivet af Australiens røde ørken.

5 timer fra kr. 1.180

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

3-dages ophold på Myella Farm

Kom helt tæt på naturen og en ægte kvægfarm på dette ophold på den charmerende Myella Farm.

3 dage fra kr. 1.495

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - PRODIVE 2

Dykning ved Great Barrier Reef

3 dage med dykning ved Great Barrier Reef med overnatning på en båd.

3 dage fra kr. 4.100

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg
2 gratis indenrigsfly

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

NY-Australien-kangaroos_0
Gratis nat

Natur, dyreliv og vin i Australien

 • Enestående natur og dyreliv
 • Besøg charmerende vingårde
 • Friheden i egen bil

15 dage fra kr. 27.000

lady elliot island beach

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

 • Brisbane til Cairns med bil
 • Lady Elliot Island og Hamilton Island
 • Fraser Island og Cape Tribulation

23 dage fra kr. 35.900

NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
2 gratis indenrigsfly

Det bedste af Australien

 • Sydney og Great Barrier Reef
 • Dyrelivet på Kangaroo Island
 • Den røde ørken ved Uluru

21 dage fra kr. 29.900

Solstice_Sidney_.jpg

Krydstogt i Stillehavet og Sydney

 • Sydneys seværdigheder
 • Smukke Blue Mountains
 • Stillehavet på krydstogt

18 dage fra kr. 25.200

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg
2 gratis indenrigsfly

Det kendte og mindre kendte

 • Oplev smukke Sydney
 • Gawler Ranges i firehjulstrækker
 • Vin, natur og dyreliv ved Perth

22 dage fra kr. 39.900

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

New Zealand og Australien på én rejse

 • Kør-selv i New Zealand
 • Storby, strand og natur
 • Pulserende Sydney

28 dage fra kr. 30.600

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
Rejseforedrag om Australien

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

KØBENHAVN,

ODENSE,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png