^
 • USA med tog – Sydstaterne

  Oplev Sydstaternes særlige stemning og musik på denne togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans.

 • USA med tog – Sydstaterne

  Oplev Sydstaternes særlige stemning og musik på denne togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans.

 • USA med tog – Sydstaterne

  Oplev Sydstaternes særlige stemning og musik på denne togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans.

 • USA med tog – Sydstaterne

  Oplev Sydstaternes særlige stemning og musik på denne togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans.

 • USA med tog – Sydstaterne

  Oplev Sydstaternes særlige stemning og musik på denne togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans.

USA med tog – Sydstaterne

Oplev Sydstaternes særlige stemning og musik på denne togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans.

10 dage fra kr. 15.100

Pris pr. person ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.500
Prisen inkluderer: Fly, togrejse, overnatninger og nævnte måltider

En togrejse gennem Sydstaterne byder på både fantastisk musik, rig kultur med dybe afrikanske rødder og nogle af USA's mest stemningsfulde historiske byer. Udforsk kulturlivet i storbyen Chicago, vrik hofterne til lyden af Elvis Presley i Memphis, og nyd stemningen i New Orleans’ gamle franske kvarter, hvor lyden af jazz siver ud af vinduerne og fylder de varme aftener. Lige så stemningsfuldt er det at stå til søs på en ægte hjuldamper og opleve New Orleans’ rige historie fra dækket. 

Køreturene fra sted til sted foregår med tog, og der er både guidede oplevelser og tid på egen hånd i programmet. Således er rejsen perfekt for alle, der gerne vil opleve sydstaterne, men ikke ønsker at køre selv. Undervejs tilbringer du 7 nætter på hotel og 1 nat om bord på toget fra Chicago til Memphis. Toget er komfortabelt indrettet med gode sæder, store vinduer og restaurantvogn. Det er muligt at opgradere til kupéer med masser af privatliv og sæder, der kan konverteres til senge.

Få inspiration til ruter med tog i USA
Læs mere om togene og kupéerne
Se en video om togrejser i USA 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Danmark til Chicago

Fra Danmark flyver du til Chicago, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Efter indlogering på dit centralt beliggende hotel er resten af dagen fri til at slappe af og få de første oplevelser af denne ofte oversete storby, der byder på fantastiske museer, shopping i verdensklasse og et hektisk menneskemylder mellem de mange skyskrabere. Med i prisen er et buspas til byens hop-on hop-off-busser, der gør det let at komme rundt til Chicagos mange seværdigheder. 
Overnatning på hotel i Chicago.

Dag 2: Chicago

Du har hele dagen til at udforske Chicago med hop-on hop-off-busserne. Oplev stemningen ved forlystelsesområdet Navy Park, udforsk Millennium Park, eller få kreditkortet luftet langs Magnificent Mile. Eller tag turen til Skydeck på 103. etage i skyskraberen Willis Tower, hvor gulvet er lavet af glas, og du får det helt store overblik over byen. Tilbage på landjorden kan du beundre kunstsamlingen på Art Institute of Chicago eller kigge forbi The Field Museum, hvor du kan studere alt fra egyptiske gravskatte og ædelstene til det største skelet af en tyrannosaurus rex, der nogensinde er fundet. Dagen slutter med en god middag på en af byens populære restauranter. Måske efterfulgt af en drink på Chicagos mange bluesbarer. 
​Overnatning på hotel i Chicago.

Dag 3: Chicago til Memphis

Du har det meste af dagen i Chicago, inden det er tid at sætte sig til rette på toget mod Memphis. Der noget særligt over togrejser. Togets rytme, den afslappede stemning og tiden til at snakke med sine medpassagerer eller fordybe sig i en god bog. Du skal ikke koncentrere dig om at finde vej. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde turen, mens toget triller stødt og roligt sydpå mod Memphis.
​Overnatning i toget mellem Chicago og Memphis.

Dag 4: Memphis

Det er stadig tidligt om morgenen, når toget triller ind på stationen i Memphis. Her indlogeres du på dit hotel, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde byen på egen hånd. Memphis er kendt som blues-musikkens hjemby, men også mange andre genrer er repræsenteret her. Både langs den berømte gade Beale Street og det populære pladestudie Sun Studios, hvor store stjerner som Elvis, Johnny Cash og Jerry Lee Lewis indspillede deres største hits i begyndelsen af 1950’erne. Musikelskere bør også kigge forbi Memphis Music Hall of Fame og Rock ’n’ Soul Museum. Ikke alt i Memphis handler dog om musik. National Civil Rights Museum ligger ved The Loraine Motel, hvor borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King blev skudt i 1968. Med film, fortællinger og interaktive medier bliver du ført igennem udviklingen af borgerrettigheder gennem fem århundreder.
​Overnatning på hotel i Memphis.

Dag 5: Memphis

Sammen med en dygtig guide udforsker du Memphis’ spændende historie. Fra midtbyen og Mississippi-floden til Beale Street, Sun Studio og det unikke Peabody Hotel, hvor de berømte ænder lever i et springvand i lobbyen. Dagens højdepunkt er dog Elvis Presleys hjem Graceland, hvor du kommer tæt på legenden og oplever en mere privat side af hans liv. Du besøger naturligvis også haven, hvor både Elvis og hans forældre ligger begravet.
Overnatning på hotel i Memphis.

Dag 6: Memphis til New Orleans

Morgentoget fra Memphis fører dig dybere ind i Sydstaterne til New Orleans, der anses for at være jazz-musikkens fødested. Her fornemmer du virkelig den spændende blanding af fransk, spansk og afrikansk kultur, der giver Sydstaterne sine særlige atmosfære. Den rige historie er også tydelig i byens lokale køkken, der er kendt for retter som gumbo, jambalaya og cajun-fiskeretten Crawfish Etouffee. Men det er nok først og fremmest musikken, New Orleans er berømt for. Den opleves i fuldt flor i den franske bydel, French Quarter, hvor jazz-musikken strømmer ud af de farvestrålende, historiske bygninger. Du ankommer til New Orleans sidst på eftermiddagen, hvorefter du indlogeres på dit hotel for de kommende 3 nætter. 
Overnatning på hotel i New Orleans.

Dag 7: New Orleans

Start dagen på ægte New Orleans-maner med en overdådig jazz-brunch på den berømte restaurant Court of Two Sisters. Herefter følger en spændende guidet byrundtur til en række af New Orleans’ største seværdigheder. Det berømte French Quarter og historiske Jackson Square er naturligvis med på turen. Det samme er en af de historiske kirkegårde samt Lake Pontchartrain Courseway, der er verden længste bro over vand. Undervejs hører du både om mystiske voodoo-ritualer, berømte musikere og blodtørstige pirater.
Er det ikke muligt at få plads på Court of Two Sisters udskiftes brunchen med middag på en af byens populære restauranter.  
Overnatning på hotel i New Orleans.

Dag 8: New Orleans

En spændende og anderledes oplevelser venter i dag, når du står til søs på en ægte hjuldamper. Fra skibets dæk kan du se French Quarter fra en ny vinkel, og mens skibet støt og roligt sejler gennem New Orleans’ havn, fortæller kaptajnen om skibet, floden og de steder, du sejler forbi. Målet er Chalmette, hvor det sidste store slag i krigen mellem USA og Storbritannien løb af stablen den 8. januar 1815. Amerikanerne vandt en overlegen sejr, der blev anset for at være så vigtig, at man i årtier derefter fejrede dagen som en national helligdag. Præcis som man stadig gør det med den 4. juli. I dag er den gamle slagmark med sine kanoner og spredte bygninger beskyttet i Jean Lafitte National Historical Park. Efter det spændende besøg, der giver en god introduktion til det vigtige slag, venter endnu en flot sejltur tilbage mod New Orleans. 
Overnatning på hotel i New Orleans.

Dag 9: Hjemrejse

Nyd den sidste morgen i New Orleans, inden kursen sættes hjemad mod Danmark.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en rejse fyldt med store oplevelser og masser af god musik. 

Kort

Pris pr. person

 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 vosken og 2 børn
 Lavsæson Fra kr. 15.100 Kontakt os for pris
 Højsæson Fra kr. 17.600 Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Chicago
 • 2 overnatninger i Chicago på godt turistklassehotel i stil med Holiday Inn Chicago Mart Plaza
 • 1 x aftenmåltid i Chicago
 • Chicago hop-on-hop-off sightseeing buspas
 • Togrejse fra Chicago til Memphis i Coach Accommodation
 • 1 overnatning på toget (overnatning på toget - opgradering til liggeplads eller sovevogn mod tillæg)
 • 2 overnatninger i Memphis på godt turistklassehotel i stil med The Crowne Plaza Memphis
 • Byrundtur i Memphis inkl. Graceland
 • Togrejse fra Memphis til New Orleans i Coach Accommodation
 • 3 overnatninger i New Orleans på godt turistklassehotel i stil med Wyndham French Quarter New orleans
 • 1 x brunch i New Orleans
 • Battlefield cruise med hjuldamper i New Orleans
 • Byrundtur i New Orleans
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Flyrejse fra New Orleans til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Roomette/liggeplads fra kr. 100 pr. person
 • Bedroom/soveplads fra kr. 500 pr. person
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i juli og august samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Børn er prismæssigt sidestillet med voksne på denne rejse.