^
 • USA med tog – Natur og storbyer

  Besøg hele tre af USA's smukkeste nationalparker kombineret med spændende oplevelser i Denver, Salt Lake City og San Francisco.

 • USA med tog – Natur og storbyer

  Besøg hele tre af USA's smukkeste nationalparker kombineret med spændende oplevelser i Denver, Salt Lake City og San Francisco.

 • USA med tog – Natur og storbyer

  Besøg hele tre af USA's smukkeste nationalparker kombineret med spændende oplevelser i Denver, Salt Lake City og San Francisco.

USA med tog – Natur og storbyer

Besøg hele tre af USA's smukkeste nationalparker kombineret med spændende oplevelser i Denver, Salt Lake City og San Francisco.

11 dage fra kr. 18.300

Pris pr. person ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.400
Prisen inkluderer: Fly, togrejse, overnatninger og nævnte måltider

Dette er den perfekte togrejse for naturelskere. Fra Denver udforsker du knejsende bjerge og smukke søer i Rocky Mountain National Park, inden turen fortsætter gennem ægte western-landskaber til mormonernes hellige by, Salt Lake City. Herfra fortsættes nordpå med bus til Yellowstone, hvor gejserne sprutter og bjørne, bisoner og elge søger føde mellem træerne. Tilbage på toget fortsættes gennem ørkenen til San Francisco på Stillehavskysten, hvorfra du besøger de berømte klippeformationer og vandfald i Yosemite National Park.

Køreturene fra sted til sted foregår med tog, og der er både guidede oplevelser og tid på egen hånd i programmet. Således er rejsen perfekt for alle, der gerne vil opleve USA, men ikke ønsker at køre selv. Undervejs tilbringer du 8 nætter på hotel og 1 nat om bord på toget fra Salt Lake City til San Francisco. Toget er komfortabelt indrettet med store vinduer, restaurantvogn og et udbud af forskellige kupé-typer med masser af privatliv og sæder, der kan konverteres til senge. Så der er lagt op til en både spændende og komfortabel togrejse gennem nogle af USA's mest dramatiske naturområder.

Få inspiration til ruter med tog i USA
?Læs mere om togene og kupéerne
Se en video om togrejser i USA 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Danmark til Denver

Fra Danmark flyver du til Denver, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen.
Med sit solrige klima og den fantastiske beliggenhed i hjertet af Rocky Mountains er Denver uden tvivl blandt de mest oversete storbyer i USA. Det oplever du ved selvsyn efter indlogering, hvor resten af dagen er fri til at hvile ud oven på rejsen eller udforske byen på egen hånd. Besøg eksempelvis Den Botaniske Have og det populære Museum of Nature and Science. Eller kig nærmere de glimrende mikrobryggerier, der er skudt op i Denver over de seneste årtier.
Overnatning på hotel i Denver.

Dag 2: Rocky Mountain National Park

Lige uden for Denver ligger Rocky Mountains’ vilde og utæmmede natur, der er målet for dagens heldagstur med bus. Fra Denver kører du først til Winter Park, der er et populært skiområde om vinteren. Derfra fortsættes til nationalparken, hvor snedækkede bjergtoppe spejler sig i blanke søer, og elge søger føde i dalene, mens rovdyrene lydløst kigger på fra skyggerne. Dette er et af USA's flotteste naturområder, og fotomulighederne står i kø. Sidst på dagen går turen tilbage mod Denver.
Overnatning på hotel i Denver.

Dag 3: Denver til Salt Lake City

Flere naturoplevelser venter i dag, når du sætter dig til rette i toget California Zephyr og begynder rejsen gennem Rocky Mountians mod ørkenen på den anden side af bjergene. I toget har du god tid til at snakke med dine medpassagerer, læse en bog og nyde de skiftende landskaber, der flyder forbi uden for vinduet. Du skal ikke koncentrerer dig om at finde vej. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde turen. Gradvist flader bjergene ud og erstattes af ægte western-landskaber med eroderede klippeformationer og tørstige kaktusser. Sidst på aftenen ankommer du til Salt Lake City, hvor du indlogeres på et centralt beliggende hotel.
Overnatning på hotel i Salt Lake City.

Dag 4: Salt Lake City

Salt Lake City er ikke som andre amerikanske byer. Byen blev grundlagt i 1847 af en gruppe mormonske pionerer, som sammen var flygtet fra den fjendtlighed og vold, de havde mødt længere mod øst. På dette fjerne sted fandt de, hvad de søgte, og siden er et stort mormonsk samfund vokset op i byen. Byen er især kendt for sit Mormon-tempel, som du naturligvis ser på dagens byrundtur. Du oplever også en række af byens mange andre seværdigheder. Deriblandt det berømte tabernakel-orgel og Brigham Youn’s Territorial Governor’s Mansion, hvor en solid pioner-frokost serveres.
Overnatning på hotel i Salt Lake City.

Dag 5: Salt Lake City til Yellowstone

Toget udskiftes med bus i dag, når turen går nordpå fra Salt Lake City mod et af Nordamerikas mest berømte og storslåede naturområder; Yellowstone National Park. Turen tager en god del af dagen, men det er en flot køretur gennem landskaber, der synes at blive vildere og vildere. Vel fremme ved Yellowstone indlogeres du på dit hotel for de kommende 2 nætter. Hvis du foretrækker at køre selv, er det muligt at leje en bil og tage turen til Yellowstone på egen hånd.
Overnatning på hotel i West Yellowstone.

Dag 6: Yellowstone National Park

Du kan roligt se frem til naturoplevelser i verdensklasse, når du udforsker det sydlige loop i parken. Yellowstone er verdens ældste nationalpark, og den regnes stadig for at være blandt de flotteste i hele Nordamerika. Parken er især kendt for sine bisonokser, der lever i store flokke i de åbne vidder, samt sin vulkanske aktivitet. Sidstnævnte oplever du ved gejseren Old Faithful. Navnet betyder "Den gamle trofaste", fordi man kan være næsten sikker på, at den på bestemte tidspunkter sender kogende vand 60 meter lodret op i luften. På turen rundt i parken besøger du også Old Faithful Inn, Isa Lake og meget mere. Dyrelivet i parken er ualmindeligt rigt, og det tæller foruden bisonerne både bjørne, ulve, kronhjorte, elge, ørne og et væld af andre dyr. Så hold godt øje med bevægelser i krattet. Her er det aldrig godt at vide, hvad der står langs vejen. I løbet af dagen gøres der også stop i Old Faithful Village, hvor der er mulighed for at købe frokost.
Overnatning på hotel i West Yellowstone.

Dag 7: Yellowstone til Salt Lake City

Nyd den sidste morgen ved Yellowstone, inden turen går stille og roligt sydpå mod Salt Lake City. Her stiger du igen om bord på toget California Zephyr sidst på aftenen. Denne nat overnattes på toget, mens du støt og roligt begiver dig vestpå gennem nogle af de mest øde ørkenområder af USA.
Overnatning på toget.

Dag 8: Ankomst til San Francisco

Når du vågner næste morgen, har du lagt ørkenen bag dig, og du begiver dig først gennem Sierra Nevada-bjergene og siden gennem frodige landbrugsområder mod Emeryville Station i San Francisco. Her står en bus klar til at køre dig den korte tur over bugten til midtbyen, hvor du indlogeres på dit hotel sidst på eftermiddagen. Afslut eventuelt dagen med en gåtur langs det historiske Fisherman´s Wharf, hvor folk kommer for at spise på de mange fiskerestauranter til lyden af søløvernes grynten ude fra bugten.
Overnatning på hotel i San Francisco.

Dag 9: Dagstur til Yosemite

Nyd solopgangen over San Francisco, mens du kører over Bay Bridge med kurs mod Yosemite National Park. Første del af turen tager dig gennem frodige landbrugsområder. Men tættere på Yosemite tager naturen over, og du kører ind i et vildt område med bløde granitbjerge, brusende vandfald og skovklædte dale. I hjertet af det hele ligger Yosemite-dalen omgivet af de berømte klippeformationer El Capitan og Half Dome. Du har omkring to en halv time til at udforske dalen på egen hånd. Kig dig om i Yosemite Village, der byder på både spisesteder, butikker og små gallerier. Eller snør vandreskovene, og begiv dig ud på en af de utallige vandrestier, der fører rundt i dalen. Yosemite Falls kunne være et godt mål for en lille vandretur. Men der er mange flere muligheder. Dyrelivet er særdeles rigt i Yosemite-dalen, og mange dyr synes forbavsende upåvirket af mennesker.  Flere smukke udsigter venter på vejen ud af parken, inden kursen sættes tilbage mod hotellet i San Francisco, hvor du ankommer omkring solnedgang.
Overnatning på hotel i San Francisco.

Dag 10: Hjemrejse

Nyd den sidste morgen i San Francisco, inden det er tid at tage mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. Eller forlæng rejsen med et par ekstra nætter i San Francisco, og oplev en af USA's smukkeste storbyer i ro og mag.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en tur fuld af store naturoplevelser.

Kort

Pris pr. person

 
Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 18.300 Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra kr. 21.700 Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Denver
 • 2 overnatninger i Denver på godt turistklassehotel i stil med Quality Inn Central Denver
 • Sightseeing tur til Colorado's Rocky Mountain National Park eller Denver Highlights tur (sæsonbetinget)
 • Togrejse fra Denver til Salt Lake City i Coach Accommodation
 • 2 overnatninger i Salt Lake City på godt turistklassehotel i stil med Salt Lake Cty Plaza Hotel at Temple Square
 • Byrundtur i Salt Lake City
 • 1 x frokost i Salt Lake City
 • Transport med bus fra Salt Lake City og Yellowstone Nationalpark
 • 2 overnatninger i West Yellowstone på godt turistklassehotel i stil med Yellowstone Park Hotel / West Yellowstone
 • Dagstur i Yosemite Nationalpark
 • Rundtur med bus i Yellowstone Nationalpark lower loop
 • Transport med bus fra Yellowstone Nationalpark til Salt Lake City
 • Togrejse fra Salt Lake City til San Francisco i Coach Accommodation (overnatning på toget - opgradering til liggeplads eller soveplads mod tillæg)
 • 2 overnatninger i San Francisco på godt turistklassehotel i stil med Holiday Inn Fisherman's Wharf
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Flyrejse fra San Francisco til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Roomette/liggeplads fra kr. 1.000 kr. pr. person
 • Bedroom/soveplads fra kr. 3.400 kr. pr. person
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i juli og august samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Børn er prismæssigt sidestillet med voksne på denne rejse.