^
 • USA med tog – Kyst til kyst

  Oplev USA med tog på denne rejse fra New York på Østkysten til San Francisco på Vestkysten.

 • USA med tog – Kyst til kyst

  Oplev USA med tog på denne rejse fra New York på Østkysten til San Francisco på Vestkysten.

 • USA med tog – Kyst til kyst

  Oplev USA med tog på denne rejse fra New York på Østkysten til San Francisco på Vestkysten.

USA med tog – Kyst til kyst

Oplev USA med tog på denne rejse fra New York på Østkysten til San Francisco på Vestkysten.

13 dage fra kr. 21.000

Pris pr. person ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 3.700
Prisen inkluderer: Fly, togrejse, overnatninger og nævnte måltider

Tag med på en af USA's mest legendariske togrejser tværs over USA. Rejsen starter med spændende dage i New York, inden turen går via kulturbyen Chicago mod Denver i hjertet af Rocky Mountains. På den anden side af bjergene tager ørkenen over, og du kører gennem ægte cowboy-landskaber mod vinområdet Napa Valley og smukke San Francisco på Stillehavskysten.

Undervejs tilbringer du 8 nætter på hotel og 3 nætter ombord på togene. De er komfortabelt indrettet med store vinduer, restaurantvogn og et udbud af forskellige kupé-typer med masser af privatliv og sæder, der kan konverteres til senge. Så der er lagt op til en både spændende og komfortabel togrejse fra kyst til kyst.

Få inspiration til ruter med tog i USA
Læs mere om togene og kupéerne
Se en video om togrejser i USA 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod New York, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Efter indlogering på dit centralt beliggende hotel er resten af dagen fri til at få de første oplevelser i denne fantastiske storby. Med i prisen er et buspas til byens hop-on hop-off-busser, der gør det let at komme rundt til New Yorks mange seværdigheder.
Overnatning på hotel i New York City.

Dag 2: New York

Du har hele dagen til at udforske New York. Nyd udsigten fra Empire State Building, sejl ud til Frihedsgudinden, og kast dig ud i menneskemylderet omkring Wall Street. Du kan også besøge et par af byens glimrende museer, nyde et show på Broadway og shoppe i tusindvis af butikker. Eller kig også forbi eksotiske bydele som Chinatown, Little Italy og Harlem, der viser helt andre sider af storbyen. Trænger du til en pause, er du aldrig langt fra en hyggelig café. Eller hvad med at gøre som amerikanerne og nyde en picnic i hele byens have; Central Park? Mulighederne er uendelige i New York, og hvordan du bruger tiden er helt op til dig.
Overnatning på hotel i New York City.

Dag 3: New York til Chicago

Det er tid at begynde rejsen vestpå. Så sæt dig godt til rette i toget Lake Shore Limited mod Chicago, og se New Yorks sidste forstæder forsvinde bag dig. Forude ligger Midtvesten. Et gigantisk område af frodig landbrugsjord og spredte byer under en høj, blå himmel. I toget har du god tid til at snakke med dine medpassagerer og nyde de skiftende landskaber, der flyder forbi uden for vinduet i en lind strøm. Du skal ikke koncentrerer dig om at finde vej. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde turen, der fører dig stadig længere vestpå langs sydkysten af Lake Michigan og Mohawk-floden.
Overnatning på toget.

Dag 4: Chicago

Snart dukker Chicago op forude, og du indlogeres på dit hotel i hjertet af storbyen. Også her har du et buspas til byens hop-on hop-off-busser, så du let kan udforske Chicagos mange muligheder. Chicago er måske mindre kendt end New York eller San Francisco. Men det er synd. For Chicago er en ægte amerikansk storby med fantastiske museer, shopping i verdensklasse, et væld af spændende seværdigheder og et altid hektisk menneskemylder mellem de mange skyskrabere. Oplev stemningen ved forlystelsesområdet Navy Park, udforsk Millennium Park, eller få kreditkortet luftet langs Magnificent Mile. Restauranter er der naturligvis også masser af, og denne aften slutter med middag på en af byens populære spisesteder.
Overnatning på hotel i Chicago.

Dag 5: Chicago

Du har hele dagen til at nyde Chicago på egen hånd, og med det inkluderede Chicago CityPASS ligger hele byen for dine fødder. Et godt sted at starte kunne være fra Skydeck på 103. etage i skyskraberen Willis Tower, hvor gulvet er lavet af glas, og du får det helt store overblik over byen, der strækker sig mod horisonten. Tilbage på landjorden kan du komme tæt på alverdens havdyr i Shedd Aquarium eller besøge The Field Museum, hvor du kan studere alt fra egyptiske gravskatte og ædelstene til det største skelet af en tyrannosaurus rex, der nogensinde er fundet. Passet giver også adgang til Museum of Science og Adler Planetarium eller Art Institute of Chicago. Så der er masser at give sig til.
Overnatning på hotel i Chicago.

Dag 6: Chicago mod Denver

Forude venter en smuk togrejse, når toget California Zephyr lægger Midtvesten bag sig med kurs vestpå. Gradvist afløses de flade majsmarker af bløde bakker, der igen afløses af Rocky Mountains snedækkede bjergtinder, spejlblanke søer og skovklædte skråninger. Toget er komfortabelt indrettet, og store panoramavinduer sørger for, at du har første parket til de dramatiske landskaber. Denne aften overnatter du på toget, der fortsætter stille og roligt vestpå gennem den amerikanske nat.
Overnatning på toget.

Dag 7: Ankomst til Denver

I løbet af morgenen triller toget ind i Denver, der ligger i hjertet af Rocky Mountains. Her indlogeres du på et godt, centralt hotel for de kommende 2 nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske byen på egen hånd. Denver startede som en lille jernbaneby langt ude på landet. Men meget er sket siden, og i dag er Denver en sprudlende storby i rivende udvikling. Klimaet er vidunderligt solrigt, og naturen er aldrig langt væk. I sommerhalvåret kommer folk for at udforske nationalparkerne, mens sne i massevis lokker skiløbere til om vinteren. Men byen i sig selv er også hyggelig og byder på et væld af faciliteter.
Overnatning på hotel i Denver.

Dag 8: Denver

Dagen byder på en spændende byrundtur i Denver, der blandt andet tager dig til City Park, The State Capitol, Denver Art Museum og meget mere. Resten af dagen er fri til at nyde byen på egen hånd. Kig eksempelvis forbi byens smukke botaniske have eller det populære Museum of Nature and Science. Du kan også komme på en rundtur på whiskey-destilleriet Stranahan’s eller besøge et par af byens mange glimrende mikrobryggerier.
Overnatning på hotel i Denver.

Dag 9: Denver til San Francisco

Turens sidste togrejse er måske også den flotteste af dem alle. Fra Denver snor jernbanen sig gennem Rocky Mountians mod den vidtstrakte ørken på den anden side af bjergene. Dette er ægte Wild West-landskaber med eroderede klippeformationer og tørstige kaktusser spredt ud i de solbagte vidder. Du passerer igennem Salt Lake City og fortsætter gennem nogle af de mest øde områder af USA mod Californien.
Denne aften overnattes på toget.

Dag 10: Ankomst til San Francisco

Når toget triller ind på Emeryville Station i San Francisco, har du krydset USA fra kyst til kyst. Her står en bus klar til at køre dig den korte tur over bugten til midtbyen, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende 2 nætter. Resten af dagen er fri til at udforske denne smukke by, der ligger på 43 stejle bakker ned mod Stillehavet og Golden Gate Bridge. San Francisco kan fint opleves til fods, men de historiske sporvogne er et must. Især linjen Powell til Hyde byder på fantastiske udsigter. Fængselsøen Alcatraz derimod giver et levende billede af livet bag tremmer for nogle af de mest notoriske fanger i USA’s historie. Du hører naturligvis også om de mange fantasifulde flugtforsøg fra øen. Mere opmuntrende er San Franciscos eksotiske Chinatown og det historiske Fisherman´s Wharf, der summer af liv til langt ud på aftenen, mens søløverne højlydt grynter i kor fra bugten. Dagen afrundes med en god middag på en af byens hyggelige restauranter.
Overnatning på hotel i San Francisco.

Dag 11: Dagstur til Napa Valley

Dagen byder på en spændende dagstur i bus til det berømte vinområde Napa Valley. Det er et meget smukt område, hvor vinstokkene står i lange lige rækker, og vingårdene ligger spredt ud mellem hyggelige småbyer. Det var i høj grad vinene fra Napa Valley, der satte amerikansk vin på verdenskortet, og mange af landets mest eftertragtede vine kommer stadig herfra. Et bredt udsnit af både rødvine og hvidvine produceres i dalen. Men det er nok først og fremmest de kraftige Cabernet Sauvignon, krydrede Zinfandel og fadlagerede hvidvine på Chardonay, der definerer Napa Valley. I løbet af dagen oplever I de skønne omgivelser, og der bliver naturligvis mulighed for at smage på de gode vine, inden turen går tilbage mod hotellet i San Francisco.
Overnatning på hotel i San Francisco.

Dag 12: Hjemrejse

Det er tid at vende hjemad. Det er let at komme fra midtbyen til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en forrygende tur gennem USA fra kyst til kyst.

Kort

Pris pr. person

 

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson Fra kr. 21.000 Kontakt os for pris
 Højsæson Fra kr. 24.700 Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til New York City
 • 2 overnatninger i New York City på godt turistklassehotel i stil med Holiday Inn Times Square
 • New York City hop-on-hop-off buspas
 • Togrejse fra New York City til Chicago i Coach Accommodation (overnatning på toget - opgradering til liggeplads eller soveplads mod tillæg)
 • 2 overnatninger i Chicago på godt turistklassehiotel i stil med Holiday Inn Chicago Mart Plaza
 • Chicago CityPASS med adgang til Shedd Aquarium, SkyDeck Chicago m.m.
 • Chicago trolley sightseeing tur
 • 1 x aftenmåltid i Chicago
 • Togrejse fra Chicago til Denver i Coach Accommodation (overnatning på toget - opgradering til liggeplads eller soveplads mod tillæg)
 • 2 overnatninger i Denver på godt turistklassehotel i stil med Quality Inn Central Denver
 • Sightseeing tur i Denver
 • Togrejse fra Denver til San Francisco i Coach Accommodation (overnatning på toget - opgradering til liggeplads eller soveplads mod tillæg)
 • 2 overnatninger i San Francisco på godt turistklassehotel i stil med Holiday Inn Fisherman's Wharf
 • Dagstur til Napa Valley fra San Francisco
 • 1 x aftenmåltid i San Francisco
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Flyrejse fra San Francisco til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Roomette/liggeplads fra kr. 3.300 pr. person
 • Bedroom/soveplads fra kr. 9.100 pr. person
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er i juli og august samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Børn er prismæssigt sidestillet med voksne på denne rejse.