^
  • Rejser til Sydstaterne

    Tag på en uforglemmelig rejse gennem Sydstaternes musik, kultur og historie

    Tilbud

    Få de bedste rabatter på din autocamper-ferie, når du bestiller tidligt

    Se rabatter her...

Rejser til Sydstaterne

En rejse gennem Sydstaterne i bil byder på både fantastisk musik, rig kultur og nogle af USA's mest stemningsfulde historiske byer - og området egner sig perfekt til en kør-selv-ferie. 

Hør countrymusik i Nashville, blues i New Orleans’ franske kvarter, og vrik hofter til lyden af Elvis ved Graceland i Memphis. Historieinteresserede kan glæde sig til storslåede palæer fra plantageejernes velmagtsdage, berømte slagmarker fra den amerikanske borgerkrig og ikke mindst historiske byer som Charleston, Savannah og New Orleans. Også kulturen i sydstaterne er helt sin egen, og rødderne tilbage til slavetidens afrikanske kulturer fornemmes tydeligt. 

Perfekt til kør-selv rejser

Bliver bylivet for meget, kan du kigge efter bjørne i Great Smoky Mountains eller udforske stemningsfulde sumpområder, hvor alligatorer lurer i det blikstille vand mellem mosbeklædte træer. Så spænd sikkerhedsselen og kast dig ud i et ægte road trip gennem sydstaterne Louisiana, Tennessee, South Carolina og Georgia. Og hvorfor ikke afslutte rejsen med en badeferie i solskinsstaten Florida?

Områder i Sydstaterne