^

Rejser til Sydstaterne

En rejse gennem Sydstaterne i bil byder på både fantastisk musik, rig kultur og nogle af USA's mest stemningsfulde historiske byer - og området egner sig perfekt til en kør-selv-ferie. 

Hør countrymusik i Nashville, blues i New Orleans’ franske kvarter, og vrik hofter til lyden af Elvis ved Graceland i Memphis. Historieinteresserede kan glæde sig til storslåede palæer fra plantageejernes velmagtsdage, berømte slagmarker fra den amerikanske borgerkrig og ikke mindst historiske byer som Charleston, Savannah og New Orleans. Også kulturen i sydstaterne er helt sin egen, og rødderne tilbage til slavetidens afrikanske kulturer fornemmes tydeligt. 

Perfekt til kør-selv rejser

Bliver bylivet for meget, kan du kigge efter bjørne i Great Smoky Mountains eller udforske stemningsfulde sumpområder, hvor alligatorer lurer i det blikstille vand mellem mosbeklædte træer. Så spænd sikkerhedsselen og kast dig ud i et ægte road trip gennem sydstaterne Louisiana, Tennessee, South Carolina og Georgia. Og hvorfor ikke afslutte rejsen med en badeferie i solskinsstaten Florida?

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Sydstaterne kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Sydstaterne