^
 • New York og Washington

  9 dage fra kr. 5.800

 • New York og Washington

  9 dage fra kr. 5.800

New York og Washington

Kombinér New Yorks hektiske stemning og store seværdigheder med spændende dage i magtens centrum, Washington D.C.

9 dage fra kr. 5.800

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn 
Fra kr. 8.200 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.700
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og togrejse

Denne rejser giver dig god tid til at udforske to af USA's mest spændende storbyer. I New York kan du sejle til Frihedsgudinden, nyde udsigten fra toppen af en skyskraber og mærke den helt særlige stemning i de travle gader. Du kan også høre gospel i Harlem, smage eksotiske retter i Chinatown og besøge byens mange museer, inden turen går med tog til Washington, med Det Hvide Hus, Capitol og alle de andre ikoniske bygninger. Men Washington byder også på museer i verdensklasse, hyggelige kvarterer og et væld af gode restauranter. Du bor centralt i begge byer, så det er let at udforske de mange muligheder. 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark går turen vestpå mod New York, som du ankommer til samme dag på grund af tidsforskellen. Vel ankommet indlogeres du på dit hotel på Manhattan for de kommende 4 nætter. 

Dag 2-4: New York

New York er en fantastisk by, og med tre hele dage til rådighed, har du god tid til at opleve byens særlige stemning. Nyd udsigten fra toppen af en skyskraber, og besøg Guggenheim, Museum of Moderne Art eller et af de mange andre museer om alt mellem himmel og jord. Sejl ud til Frihedsgudinden, og følg i de tidlige immigranters fodspor på Ellis Island. Shop i tusindvis af butikker, og overvær et overdådigt show på Broadway. Oplev den travle stemning på Wall Street, og nyd roen over en picnic i Central Park. Kig forbi bydele som Chinatown, Little Italy og Harlem, hvor kirkerne fyldes med gospeltonerne under gudstjeneste. New Yorks etniske mangfoldigheder ses også på byens menukort, der lokker med alt fra frisklavet pasta og kinesiske wokretter til internationale gourmetrestauranter. Mulighederne er uendelige i denne storby, hvor folk fra hele verden myldrer ind og ud mellem hinanden i de travle gader. New York summer af liv fra morgen til aften, men byen er særlig smuk om aftenen, når lysende tændes i skyskraberne, og neonskiltene blinker om kap på Times Square. 

Dag 5: New York til Washington D.C.

Fra New York går turen med tog til Washington. Det er en spændende tur, der tager dig igennem landdistrikter og byer, der sjældent får besøg af turister. Efter cirka tre en halv times kørsel triller du ind i nationens hovedstad. Her bliver du indlogeret på et centralt beliggende hotel for de kommende 3 nætter. 

Dag 6-7: Washington D.C.

Washington D.C. ligner ingen andre storbyer i USA. Her er skoven af højhuse udskiftet med smukke neoklassicistiske bygninger, hvor det politiske liv udspiller sig i magtens korridorer. Du har uden tvivl set de ikoniske regeringsbygninger i film og på TV. Men det gør kun oplevelsen endnu større, når du står foran Det Hvide Hus, Capitol eller Lincoln Memorial. Der hersker en helt særlig stemning i Washington D.C.’s gader, og det er tydeligt at mærke, at der bliver truffet afgørende beslutninger i denne by.

Ikke alt i Washington D.C. handler dog om politik, og byen har rigtig meget mere at byde på. Mærk historiens vingesus på Arlington-kirkegården, hvor nationen begraver sine helte. Nyd folkelivet i bydelen Georgetown, hvor gamle historiske stenhuse er indrettet som spændende specialbutikker og hyggelige caféer. Eller udforsk den enorme samling på Smithsonians 19 museer, hvor du kan dykke ned i alt fra de nordamerikanske indianere og afrikansk kunst til rumfart.  

Dag 8: Hjemrejse

Nyd den sidste morgen i Washington D.C., inden det er tid at køre mod lufthavnen, hvor hjemrejsen starter.

Dag 9: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter en spændende uge i New York og Washington. 

Kort

Pris pr. person

3-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og to børn
 Vinter  Fra kr. 8.200  Fra kr. 5.800
 Forår/efterår  Fra kr. 10.700  Fra kr. 7.100
 Sommer og højtider  Fra kr. 12.200  Fra kr. 8.500

4-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og to børn
 Vinter  Fra kr. 9.300  Fra kr. 6.400
 Forår/efterår  Fra kr. 12.900  Fra kr. 8.200
 Sommer og højtider  Fra kr. 13.700  Fra kr. 9.200

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark-New York og Washington DC-Danmark
 • 4 overnatninger på centralt hotel i valgte kategori på Manhattan i New York
 • Togrejse fra Penn Station i New York til Union Station i Washington DC
 • 3 overnatninger på centralt hotel i valgte kategori i Washington DC
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outletcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Dansk rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.