^
 • Sommerferie i New York og Det Østlige USA

  15 dage fra kr. 12.250

 • Sommerferie i New York og Det Østlige USA

  15 dage fra kr. 12.250

 • Sommerferie i New York og Det Østlige USA

  15 dage fra kr. 12.250

 • Sommerferie i New York og Det Østlige USA

  15 dage fra kr. 12.250

Sommerferie i New York og Det Østlige USA

Kombinér storbyferie i New York og Washington D.C. med natur i Shenandoah National Park og badeferie ved Virginia Beach.

15 dage fra kr. 12.250
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 18.995 ved 2 voksne

Prisen inkluderer: Fly, gode hoteller, billeje og togrejse

Mærk suset i New York, og oplev mylderet i de travle gader mellem skyskraberne, inden turen går med tog til Washington D.C. Her har du god tid til at opleve alle de ikoniske regeringsbygninger samt nogle af de mange andre ting, USA’s hovedstad har at byde på. I bil fortsætter rejsen til Shenandoah National Park, hvor du indlogeres på et hotel med en fantastisk udsigt. Parken er fyldt med vandrestier, så der er rig mulighed for at udforske de skovklædte dale og brusende vandfald. Rejsen slutter med badeferie ved Virginia Beach, der også byder på rig mulighed for flere naturoplevelser i de omkringliggende naturområder.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Danmark – New York

Fra Danmark flyver du via Bruxelles til New York, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme indlogeres du på et centralt beliggende hotel i hjertet af Manhattan, hvorfra resten af dagen er fri til at slappe af oven på flyrejsen og få de første indtryk af denne fantastiske storby. 

Dag 2 – 4: New York

Med tre hele dage til rådighed, har du god tid til at udforske New York. Få overblikket over herlighederne fra toppen af Empire State Building, og se skyskraberne fra vandsiden på en sejltur til Frihedsgudinden. Nyd stemningen blandt fortravlede forretningsfolk på Wall Street, og få pulsen ned med en picnic i Central Park side om side med de lokale newyorkere. Du kan også få kreditkortet luftet i byens tusindvis af butikker, mens kulturinteresserede kan glæde sig til udstillinger i verdensklasse på Museum of Natural History, The Met og Guggenheim.

Eller oplev nogle af byens andre sider. Tag til gospel-koncert i Harlem, gå over Brooklyn Bridge til det hippe område DUMBO, og oplev byen fra en ny vinkel i parken High Line, der er lavet på gamle, hævede jernbanespor. 

Byen bliver om muligt endnu mere stemningsfuld, når mørket falder på og lysene tændes på Broadway og ved Times Square. Også når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. For New York byder på alt fra nogle af verdens bedste gourmet-restauranter til klassiske amerikanske diners, hvor ikke meget synes at have ændret sig de seneste 50 år. Muligheder er der masser af, og det er helt op til dig, hvordan du vælger at bruge tiden. 

Dag 5: Med tog til Washington

Helt andre oplevelser venter i dag, når du stiger på toget i New York med kurs mod Washington D.C. Det er en fin køretur, der viser en anden side af USA, og efter cirka tre en halv times kørsel triller du ind i nationens hovedstad. Her bliver du indlogeret for de kommende tre nætter på et godt hotel i gåafstand fra National Mall og de ikoniske regeringsbygninger.

Dag 6-7: Washington D.C.

Washington D.C. ligner overhovedet ikke New York. Her er skyskraberne erstattet af smukke neoklassicistiske bygninger, hvor det politiske liv udspiller sig i magtens korridorer. Du kender uden tvivl de ikoniske regeringsbygninger fra TV og film. Men det gør kun oplevelsen endnu større, når du står foran Det Hvide Hus, Capitol eller Lincoln Memorial. 

Washington D.C. er dog meget mere end storpolitik. Det er en rigtig hyggelig by fyldt med spændende seværdigheder. Oplev eksempelvis historiens vingesus på Arlington-kirkegården, hvor helte og berømtheder ligger begravet. Eller oplev byens puls og folkeliv i bydelen Georgetown, hvis historiske stenhuse er indrettet med spændende specialbutikker og hyggelige caféer. Du kan også gå på eventyr på Smithsonians 19 museer, hvor du ganske gratis kan dykke ned i alt fra de nordamerikanske indianere og afrikansk kunst til rumfart.

Dag 8: Washington D.C. til Shenandoah

Nyd den sidste morgen i Washington D.C., inden lejebilen hentes, og du triller vestpå mod Shenandoah National Park. Du kan eventuelt overveje at køre en omvej forbi den historiske plantage Mount Vernon, der var hjem for USA's første præsident George Washington. I dag er den smukke plantage og den omkringliggende park indrettet som museum, der fortæller om denne vigtige personlighed i amerikansk historie. Vel fremme ved Shenandoah indlogeres du på et komfortabelt hotel, der ligger med en fantastisk udsigt højt oppe på en bjergside.

Distance: ca. 150 km fra Washington D.C. til Shenandoah

Dag 9: Shenandoah National Park

Med sine skovklædte dale, brusende vandfald og smukke klippeformationer indbyder Shenandoah til oplevelser i den vilde natur. Der er gode muligheder for vandreture i nationalparken eller en picnic i de grønne omgivelser, som byder på et rigt plante- og dyreliv. Sortbjørne ses af og til på jagt efter føde i skovbunden, og i trækronerne holder næsten 200 forskellige fuglearter til.

Dag 10: Shenandoah – Virginia Beach

Læg naturen bag dig og sæt kurs mod kystbyen Virginia Beach. Det er en spændende tur, der tager dig igennem landdistrikter og byer, der sjældent får besøg af turister. Vel fremme i Virginia Beach indlogeres du for de kommende fire nætter. Herefter er resten af dagen fri til at udforske området. Et godt sted at starte kunne være en gåtur langs den lange, brede strand ud mod Atlanterhavet. Her står det hurtigt klart, hvorfor dette område er populært blandt amerikanere.

Distance: ca. 375 km fra Shenandoah til Virginia Beach

Dag 11-13: Virginia Beach

Du har tre hele dage til at nyde stranden og de omkringliggende områder. Slap af i det gyldne sand, shop i de mange restauranter, og nyd udsigten over havet og byen fra den klassiske badebro, der fører fra kysten ud i havet. Har du lyst til flere naturoplevelser ligger Back Bay National Wildlife Refuge og False Cape State Park lige syd for byen, og inde i landet lokker vådområdet Great Dismal Swamp National Wildlife Refuge med oversvømmede skove og et rigt dyre- og fugleliv. Disse vådområder er det største intakte levn fra et økosystem, der engang dækkede store dele af Virginia og North Carolina. Du kan også komme tæt på hajer, havskildpadder og et væld af andre havdyr i Virginia Aquarium & Marine Science Center. Eller oplev krigsfly fra de to verdenskrige på Military Aviation Museum. Mulighederne er mange. Men det er naturligvis også helt i orden bare at slappe af i solen og nyde udsigten over havet.

Dag 14: Hjemrejse

Fra Virginia Beach går turen tilbage mod Wasthington D.C. Her afleveres bilen i lufthavnen, og hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Pris pr. person

15 dage fra kr. 12.250 

Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Pris ved 2 voksne fra kr. 18.895.

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – New York.
 • 4 nætter i New York på Paramount Hotel eller lignende på Manhattan.
 • Togrejse fra New York til Wasthington D.C.
 • 3 nætter i Washington D.C. på Hyatt Place Washington D.C eller lignende.
 • 6 døgns billeje med udbegrænset kilometer, udvidet ansvarsforsikring, selvrisikoeliminering, lokale skatter og afgifter, ekstra førere over 25 år og første tankfuld benzin.
 • 2 nætter i Shenandoah på Skyland Resort eller lignende.
 • 4 nætter i Virginia Beach på Crowne Plaza Virginia Beach Town Center eller lignende.
 • Flyrejse Wasthington D.C. – København.
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

 

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Særligt om rejsen

Denne rejse er baseret på afrejse den 17. Juli 2017. Rejsen kan gennemføres hele året, men prisen vil variere alt efter rejsetidspunktet. Foretrækker du at rejse på et andet tidspunkt, eller ønsker du at ændre på rejsens længde og indhold, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 12 50 11 eller på mail – klik her. Så sammensætter vi et rejsetilbud, der matcher netop dine ønsker. TL ref. 49352154 og 49411555.