^
 • Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

  10 dage fra kr. 9.300

 • Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

  10 dage fra kr. 9.300

 • Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

  10 dage fra kr. 9.300

 • Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

  10 dage fra kr. 9.300

Jazz, natur og plantager i Sydstaterne

Forude venter dig en kør-selv ferie gennem staten Louisiana, som byder på et godt lokalt køkken, livemusik, ægte sydstatscharme og ikke mindst smukke, gamle plantageejendomme.

10 dage fra kr. 9.300
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn
Fra kr. 13.100 ved 2 voksne. Tillæg i højsæsonen fra kr. 1.900
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger.

På denne rejse oplever du det bedste af Louisiana – en stat rig på historie og sydstatscharme. I løbet af denne 10 dages kør-selvtur oplever du blandt andet New Orleans, som er en levende storby med gang i gaden, musik, god mad og smukke parkområder. Herfra kører du nordpå mod byerne Baton Rouge og Natchez, som er hjem for flere smukke plantageejendomme. Her får du indblik i livet hos overklassen i 1800-tallets Louisiana, og du hører naturligvis også om slaveriet og det hårde arbejde i markerne. Undervejs på din rejse er der også mulighed for at smage på det lokale cajun-køkken og udforske smukke sumpområder, hvor træerne vokser op af vandet, og alligatorer lurer i vandskorpen.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst til New Orleans

I dag ankommer du til New Orleans, der også er kendt som "The Big Easy" blandt de lokale. Du afhenter din bil og sætter kurs mod dit centralt beliggende hotel. Byen er tydeligt præget af både fransk, spansk og amerikansk kultur, hvilket især kommer til udtryk i den charmerende franske bydel French Quarter. Her er gaderne flankeret af farverige bygninger pyntet med smedejernsdekorationer, og overalt strømmer live jazz-musik ud af barer og spillesteder.

Dag 2: New Orleans

Du har hele dagen til at udforske New Orleans på egen hånd. Hop på en af de mange sporvogne, der nemt tager dig fra en seværdighed til den næste. Besøg eksempelvis Jackson Square eller en af de mange historiske kirkegårde. Du kunne også lægge vejen forbi den imponerende Lake Pontchartrain Courseway, der er verdens længste bro over vand. For den perfekte afslutning på dagen kan du vælge at tage en tur ombord på en hjuldamper. Alt imens hjuldamperen glider ned ad Mississippi-floden, nyder du et traditionelt kreolsk måltid til tonerne af blid jazzmusik. Denne tur er ikke inkluderet i prisen.

Dag 3: New Orleans – Nottoway Plantation

Turen fortsætter nord på mod en af de største og mest kendte plantager i hele det sydlige USA, Nottoway Plantation, hvor du skal overnatte. Her kan du opleve plantagetidens overklasseliv fra sin mest overdådige side. Tag eventuelt en tur ind til Baton Rouge, hvor du kan nyde en frokost i Main Street Market, der byder på gode restauranter og forskellige butikker. Du kan også tage et smut forbi det udendørs museum Rural Life Museum, hvor du får et godt indblik i, hvordan man tidligere levede og arbejdede på områdets plantager. Aftenen kan med fordel bruges i den livlige by, hvor der af og til afholdes udendørs koncerter i parken.
Distance: ca. 100 km fra New Orleans til Nottoway Plantation

Dag 4: Baton Rouge – Natchez

I dag går turen videre fra Baton Rouge mod Natchez, som er den ældste bosættelse i Mississippi.  Gør eventuelt stop på vejen til Natchez i den historiske by St. Francisville, som byder på små fine butikker, historiske bygninger, smukke kirker og hyggelige parker. Ikke langt uden for Natchez finder du desuden flere plantager, som er et besøg værd.
Distance: ca. 185 km fra Nottoway Plantation til Natchez

Dag 5: Natchez – Vicksburg

Natchez er en charmerende by lige ved floden. De første, der kom hertil, var Indianerne og franske opdagelsesrejsende, og stedet er i dag et mål for pilgrimsrejsende, som kommer for at opleve de gamle hjem, der er blevet smukt restaureret. Når du er klar, fortsætter du din rundrejse med kurs mod Vicksburg. Vicksburg blev grundlagt i 1811 og var oprindeligt en levende havneby ved floden. Byen rummer en rig og interessant historie, som besøgende kan lære mere om på byens museer. Desuden byder Vicksburg på et bredt udvalg af caféer og restauranter, hvor du kan smage det lokale køkken.
Distance: ca. 120 km fra Natchez til Vicksburg

 

Dag 6: Vicksburg – Natchitoches

Besøg eventuelt Vicksburg National Military Park, inden du fortsætter din rejse. Parken hylder belejringen og forsvaret af Vicksburg i 1863. Her kan du lære mere om områdets historiske betydning og opleve de intet mindre end 1.300 monumenter og 17.000 gravpladser på stedet. Fra Vicksburg går turen mod den lille hyggelige sydstatsby Natchitoches. Snyd ikke dig selv for den lokale delikatesse Natchitoches meat pie, inden dagen er omme.
Distance: ca. 275 km fra Vicksburg til Natchitoches

Dag 7: Natchitoches – Lafayette

Fra Natchitoches går turen sydpå mod Lafayette, som ligger i hjertet af det område, der er kendt som Cajun Country. Lafayette er præget af sin franske arv, og indbyggerne er kendte for deres joie de vivre - eller livsglæde - som blandt andet kommer til udtryk i deres musik, dans og krydrede mad. Tag eventuelt på en guidet gåtur gennem byen, som er hjem for mange smukke, historiske bygninger og kirker.
Distance: ca. 230 km fra Natchitoches til Lafayette

Dag 8: Lafayette – New Orleans

På køreturen fra Lafayette til New Orleans er der flere interessante stop undervejs.  Gør for eksempel stop ved New Iberia og Avery Island, hvor den så kendte Tabasco-sovs kommer fra. Du kan også besøge Jungle Garden, som byder på tropiske planter i massevis, eller Morgan City, der er kendt som ”The Shrimp Capital of the World”. Du har også mulighed for at tage på en sejltur ind i den dybe sump ved Houma, hvor der lever alligatorer og andre spændende dyr. Efter en oplevelsesrig tur gennem Louisiana når du igen New Orleans.
Distance: ca. 245 km fra Lafayette til New Orleans

Dag 9: Afrejse New Orleans

Det er blevet tid til at tage afsked med USA for denne gang. Du afleverer bilen i lufthavnen og starter din rejse hjem til Danmark.

Dag 10: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en skøn rundrejse i Louisiana.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 13.100  Fra kr. 9.300
 Højsæson  Fra kr. 15.300  Fra kr. 11.200

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – New Orleans tur/retur
 • 8 døgns leje af bil (Ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin og ekstra førere). Den anbefalede bilstørrelse variererer afhængigt af antal rejsende.
 • 2 nætter i på godt turistklassehotel i New Orleans
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Baton Rouge
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Natchez
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Vicksburg
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Natchitoches
 • 1 nat på godt turistklassehotel i Lafayette
 • 1 nat på godt turistklassehotel i New Orleans
 • Detaljeret rutebeskrivelse på dansk tilsendes elektronisk inden afrejse
 • Taske med detaljeret rutebeskrivelse på dansk inkl. kort og informationsmateriale udleveres på første overnatningssted
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til USA er generelt i folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.