^
 • Florida og New York

  10 dage fra kr. 6.100

 • Florida og New York

  10 dage fra kr. 6.100

 • Florida og New York

  10 dage fra kr. 6.100

 • Florida og New York

  10 dage fra kr. 6.100

Florida og New York

Hold storbyferie i New York, nyd en badeferie i Miami og se fascinerende krokodiller i Everglades.

10 dage fra kr. 6.100

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 8.800 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.500
Prisen inkluderer: Fly og overnatninger

Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej en bil, og udforsk Everglades National Park, tag ud at snorke ved Key Largo og besøg hyggelige Key West.

Storbyferie i New York
Fra solbeskinnede Florida flyver du til New York, hvor du indlogeres centralt på Manhattan. Sejl ud til Frihedsgudinden, nyd udsigten fra Empire State Building, og gør et godt køb i de tusindvis af spændende butikker. I kan også besøge museer i verdensklasse, tage til gospelkoncert i Harlem eller opleve et forrygende show på Broadway. New York sover aldrig. Så med to hele dage til rådighed, har du god tid til at suge indtrykkene til dig.

Fleksibilitet på rejsen
Rejsen kan naturligvis forlænges, og dagene i New York kan placeres enten før eller efter opholdet i Florida. Foretrækker du at besøge Orlando med Disney og Universal og alle de andre forlystelsesparker frem for Miami, er det også muligt at komme dertil.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Ved ankomsten til Miami tjekker du ind på hotellet. Herefter kan eftermiddagen og aftenen bruges på at kigge nærmere på byen eller at gå en tur langs vandet ved Miami Beach.

Dag 2-5: Miami

Du har god tid til at opleve Miami og omegn. Slap af på den berømte strand, nyd en drink i art deco-bygningerne langs Rodeo Drive, og shop i de tusindvis af butikker. Miami er en spændende, multikulturel storby med masser at byde på. Du kan også leje en bil og udforske mere af Florida. Kig for eksempel efter alligatorer i Everglades nationalparken, eller kør mod charmerende Key West med et snorklestop i Key Largo. Byerne Naples og Fort Myers på Floridas vestkyst er også et besøg værd med deres fine sandstrande ud til den Mexicanske Golf.

Dag 6: Miami - New York

Nyd den sidste morgen i Florida, inden en tretimers flyvetur tager dig til metropolen over dem alle, New York. Hotellet ligger centralt på Manhattan, og er derfor et godt udgangspunkt, når byen skal udforskes.

Dag 7-8: New York

Med to hele dage til rådighed, har du god tid til at opleve alt det, der gør New York så fantastisk. Besøg museer i verdensklasse, og nyd udsigten fra toppen af en skyskraber. Sejl ud til Frihedsgudinden, og følg i de tidlige immigranters fodspor på Ellis Island. Overvær et overdådigt show på Broadway, og shop i tusindvis af butikker. En gåtur ned ad gaden på Manhatten er en oplevelse i sig selv. Nyd stemningen i de travle gader, hvor folk fra hele verden myldrer ind og ud mellem hinanden. New Yorks etniske mangfoldigheder er også tydelig på byens menukort, der lokker med alt fra kinesiske wokretter og frisklavet pasta til internationale gourmetrestauranter. Den klassiske amerikanske diner findes naturligvis stadig i New York, der summer af liv døgnet rundt.

Dag 9: Afrejse fra New York

Det er tid at tage afsked med New York og sætte kursen retur mod Danmark.

Dag 10: Ankomst Danmark

Atter dansk grund under fødderne.

Kort

Pris pr. person

 

3-stjernede hoteller

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Vinter  Fra kr. 8.800  Fra kr. 6.100
 Forår/efterår  Fra kr. 8.900  Fra kr. 6.100
 Sommer  Fra kr. 10.300  Fra kr. 7.600

4-stjernede hoteller

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Vinter  Fra kr. 10.200  Fra kr. 6.800
 Forår/efterår  Fra kr. 11.700  Fra kr. 7.600
 Sommer  Fra kr. 13.100  Fra kr. 9.000

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Miami t/r
 • Stopover i New York på ud- eller hjemrejsen
 • 3 overnatninger på centralt hotel i New York
 • 5 overnatninger på hotel nær stranden i Miami
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Voucher til Simon Shoppings mange outlet shoppingcentre
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Den danske sommerferie plus januar til marts samt omkring højtider er generelt højsæson for kombi-rejser til Florida og New York.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.